Neye göre ana kuzusu? Bence bir adam ya da erkek annesine düşkün değilse eşine de düşkün olmaz. Erkek çocukların anneleri ile bağları güçlü kuvvetli olmalı. Bazı duygular eksikse ilerde evliliğinde bu tür erkekler aldatmaya daha meyilli oluyor. Bence ana kuzusu ile evlenilir. hemde çok güzel olur.
Allah Allah ya ne alakası var. Ana kuzusu anasının sözünden çıkmaz. Anasını dinler. Gelinin de ağzına eder. Ben aileme düşkünüm ama ana kuzusu olmadım hiç. Ailem için her şeyi yaparım ama ana kuzusu değilim. Duygusalım da aldatmak karakter ile alakalı. Yüzde 95 aldatıyor.
Yanlış düşünüyorsun toplumda öyle bir algı oluşmuş ya da oluşturulmuş. annesine düşkün evlat karsini dinlemez anasini seçer gibi ama öyle değil. O 95 bilinçaltinda neler eksik bir bilsen. Karakter dediğimiz şey de yine evdeki bağ ile oluşan gelişen ksiilik özelliklerini oluşturan birşey. Anne karnında başlayan bir serüven bu. Karakteri kişiliği oturmuş insan tabi ki aldatmaz.
Yanlış düşünmüyorum. Genel olarak olanlar bunlar. Herkes herkes değildir herkes herkese benzesede o başka. Genel olarak anasını dinler anasını dinleyen erkek de genel olarak eşini ezer. Katılıyorum karakter evdeki bağ ile oluşan gelişen kişilik özelliklerini oluşturan birey. Seven aldatmaz aldatan hiç sevmemistir ya da sevmeyi bilmiyordur. Çoğunluk ihanet ediyor!
Ana kuzusu ne ya. Anneye hürmet eyvallahda benim kuzum olsun. Ben ona vericem evlatlar. Ömrünün çoğunu benle geçirecek. Ana meraklisiysa evlenmesin. Hem. Anne kuzusu evin anahtarini bile verir. Ne işi var. Kocacimla özelim mi olur bise mi olur. Düşünmek bile daraltti
Dimi ya 😅Ulan büyüdün sen yani 😅 Kesinlikle katılıyorum çok güzel yazmışsın 😅Bende daralıyorum dün soruda gördüm kız ana kuzusu erkekle ile evleniyor söz hakkı yokmuş ailesi ne derse onu yapıyorlar miş dedim uzak dur hayatını dikerler 😂
Amannn evlerden ırak allah büyük konuşturmasın ama ömür gecmez yahu öyle. Oldu canim bide altli üstlü oturalim hic çıkmayalım annenin dizinin dibinden. Yeni evli diye bir tabir var balayi bile yaptirmaz öylesi
Ana kuzusu olan kişi hele ki bu bayansa o adamın vay halini en çok şirinliği eşine değil kayınvalidesine yapmak zorunda, kaynana sevmediyse ouu.. "A bey kaynana naptın bizee" :D
Ana kuzusu olması bir yerde iyi aslında. Kendi ailesine de bağımlı olur. Kötü yanı ise kişisel alan olmaz... Annem de annem. Büyük konuşmamaya çalışıyorum 😂😂
Inanmiyorum ya yazdim yazdim tak güncelleme. Neyse sakinim.. Ana kuzusu biriyle evlenmem annesi ve eşi ile arasındaki ayrımı yapamayan kişiliği oturmamış birisinden bana hayat arkadaşı olamaz
Rica ederim azcık uzun olsam uyuz adam 😅 Uzun boyluların yanında minnak kalıyorum zoruma gidiyor ya şöyle aşağıdan yukarı bakıyorum.👀 Elini başıma koyup destek görevi görücektim bir keresin de bak anlattım kaldır bu yorumları.😒💐
Heheeh 😅topuklu giy minnak 😅zoruna gitmesin topuklu giy 😅Ben çok severim minnak hatunu😅Kim o elini koyan herkes eline koluna sahip çıksın yoksa sokarım😅
Giyiyorum da her zamanda giyilmez ki uyuz adam minnak ayaklarım acır.😅Tanımadığım biriydi metrobüste oldu bu olay tepki mi verdim zaten küçük hırçın kedi gibi tısladım. Peki minyon kadınlar gözünde nasıl izlenim bırakıyor?😄🤗
Hehehe doğru her zaman olmaz 😅Boyunla barış 😅Hehehe yakışır afferin kız sana 😅Valla minnak eşim benden kısa olsun da önemi yok😅gözümde çok güzel bir izlenim bırakıyor yani pamuk şeker gibi çok tatlı ponçik oluyor pos ponçik
Tabi insan olması önemli vicdan sahibi olack vs. Yoksa minnak boyumla kaldıramam allah korkusu olmayanı. Teşekkür maşallah dedin ya 🙈😂 çıkalım bakalım 😄😊 Sevdiğin kadın hangi tür yemekleri yapabilmeli?
Minnak çalışıyorum sesli mesaj gülücük gülücük Aynen öyle zaten insan olan vicdan olur merhamet olur rica ederim evet çıkıyoruz vallahi benim için hiçbir önemi yok yemeğin benim elimden geliyor zaten en sevdiğim yemek makarna mantı kuru fasulye pilav yapsa da yapmasa da canı sağ olsun
Abi öyle de genel olarak şöyle bir şey var ana kuzusu erkekler anasını tutar eşini ezer anası ne derse onu yapar gibi çok okudum gördüm duydum görüyoruz. Tabiki kimseyi ilgilendirmez
Ben burada birinin yorumunu gördüm. Ana kuzusu evin anahtarını da annesine verirmiş dedi. Cidden şaka gibi. Bu kadar da teslimiyetçi olan varsa ya annesi ruh hastasıdır ya da herif süzme gerizekalıdır.
Abi var var neler var neler bende dün gördüm soruda hatunun eşi olacak kişi ana kuzusu evlerinin karşısına ev tutmuşlar sonra şey dedi söz hakları yokmuş ailesi ne derse onu yapıyorlar miş dedim bunlar senin hayatını diker böyle şey mi olur kendi kararınızı kendiniz verin
Anneye hürmet her zaman olmalıdır. Ama annem ne beni ne de eşimi ezemez. Bana diyeceğini der başbaşa ve karar bende biter. İki tarafı da mutlu edecek şeyler yaparım mutlaka.. Bir tarafı yıktıktan sonra hiç bir önemi yok ilişkilerin..
Abi tabiki anneye hürmet olmalı. Allah'ın rızası anne babanın rızasındadır Allah'ın öfkesi de anne ve babanın öfkesindedir hadisi şerif. Kesinlikle katılıyorum abi ne beni ne eşimi ne de eşim ailemi ezemez. Tabi fikir verebilir düşüncelerini söyleyebilir karar bizde biter de abi bu ana kuzusu olmuyor ki😅Ana kuzusu anasını dinler hep 😅İllede anam der durur 😅 Kesinlikle katılıyorum abi bir tarafı yıktıktan sonra bir önemi yoktur hayırlısı...
Abi oluruz ne olcak sanki 😅onlar da bizim kuzumuz olur olur biter 😅Evliliği iyi ya da kötü yapan sadece eşlerdir kimi eşler yeryüzünde cenneti kimi eşler de cehennemi yaşatır üçüncü şahıslar bahanedir 😅Bize aşk lazım😅
Evet sevsin ilgilensin Allah'ın rızası anne babanın rızasındadır Allah'ın öfkesi de anne ve babanın öfkesindedir hadisi şerif. O başka bir şey. Aman aman uzak dur 😅
Hehehe ben söylenene inanmam ki sorduğum şeyi tekrar sorarım denedim zarf atarım 😅 çözerim her türlü hemen inanan kerizdir zaten 😅ben uzaklaşirim valla beceremiyorum amma en sonunda anlıyor artık mal değilse 😅
Soner korkmayada seni dövmeyede üşeniyorum burnum bile bnden istemsiz nefes alıyo😅😂😂 Sen korkuyon diyon halbu ki alakası yok üşengecim bn uyumaya da üşeniyom şu an 😅😂😂
Ya elimden geldiğince yapıyorum bişiler ne biliyim soner şiirlerde mi buluyom kendimi ne koca dünyaya sığamadım ama o satırlara sığdım 😅😂 Zayıflamam lazım sürekli diyorum 😂😂😂
Dinle dinle zayıflarsın merak etme ya kilolar kolayca verilir Ben de öyleyim biliyorsun yani yıllardır 10 seneden fazla oldu herhalde bir şiir fon öykü birçok mektup seslendirdim şiiri seslendirdim
Ben de eskiden seslendirdim daha çok mektuplar daha da çok canlı okumayı tercih ederim uygun olursa canlı okudum çoğunu bir çok yerde zaten her şeyi şiir gibi okuyabiliyorum şiire çeviriyorum 😅
En İyi Cevaplar