dizlerim yara içindeyken denize giriyorum o tuzlu su yakıyor ama acıyacağını bildiğim halde giriyorum fakat acıyii hissetmek hoşuma gidiyorr. Ağzımın içinde aft(yara) çıktı ona tuz basmak kadar güzel bir şey yok. Daha bunun gibi bir çok şey aynı zamanda insanlara acı çektirmekte çok hoşuma gidiyor birini dövmek beni rahatlatıyorr, arkadaşım bizde uyurken çakmakla ensesini yakmıştım ama o an öylee zevk alıyorum ki gülmekten kırılıyorum , hiç unutmuyorum 3 sene evvel küçük kuzenimi çağırdım köydeyiz bahçede gel bak çiçek vericem sana dedim çömeldik yere kapa gözlerini dedim aldım elini çiçeğe götordum tut bunu dedim oysaki çocuğun elini ısırgan otuna götürdüm bilen bilir çok yakar kaşınır çocuk bir sıktı otu başladı direk ağlamaya daha4 yaşında tabi ben yine çok zevk alıyorum :DDD bugün arkadaşım sınır etti elini ısırdım cidden kanatmışım çocuğun elini ama öyle bir ısırmışım ki o an kendimi sanırım kaybettim çok değiisik bir şey ya sanki insan stres atıyorr :DDD sanırım aynı zamanda sadıştımde :(
Cevabın nedir?
+1 yılBen de öyleyim. Birisine elektrik vermistim :D Çocugun tekinle kavga ederken sallanan dişim düşmüştü çocugun eline raptiye saplamıstım. 1.sınıftayken 5.sınıftaki kızların çoraplarını yırtar kaçardım. İstiklal marsında bir çocuk ayagıma bastı sonra ''özür özür dilerim'' diye sıranın arkasına kaçtı yakalayamadım. Birisinin kafasını kırmaya çalıstım lan daha 2.sınıfta. Aldım çocugun kafasını filmlerdeki gibi çevirip kütlettim güç olsa kafa kırılmıstı.
Afta tuz basarım, bileğim burkulmussa sürekli burkup burkup acısını hissederim.
Uzun arastırmalar sonucunda ögrendim ki biz psikopatız. Bazı duygulardan yoksun olanlar bu derece mazosist ve sadist oluyorlarmıs. Sürekli bir his arayısındalarmıs. Ne yasadık la biz cocuklugumuzda böyle :D05 Yorumla- +1 yıl
hahahah valla bende bılmıyorum şu an afta tuz bastım var ya olmaz oylee bırsey. dişçiye gittim iğne yaptı, ağzım dilim çenem uyuştu. çenemi tırnaklıyorum yoluyorum yok his yok. hissetmoyrum boyle bayı tırnaklamışım farkında olmadan acısın dıye. sonra ılacın etkısı bır gectı basladı acımayaa kanamışş 1 hafta kabuk tutmusstu acıyacak illaha :D sigara basarım arkadaslarıma birde hep :DD küçükkende eve gelen misafir cocukların yüzünü yolardım uyurkennnnnn :DDDD
- +1 yıl
Bende karbon tuz karısımı basıyorum acısı süper oluyo :D Küçük çocuklar salak oluyo ya bi de her seyi yapıyorsun. Sigara ben de basıyorum. Sarhosken falan yanlıslıkla basmıs gibi yapıp coss diye basıyordum. Çocukların yüzünü yolmadım hiç uyurken. Ama acı bir şey veriyorum, aglamaya baslıyolar su içiyolar gülmekten geberiyorum :D Yakın zamanda veledin tekine wasabi vericem
- +1 yıl
motor kazası yaptım arkadasla ben suruyordum dikişlik yaralar acıldı vudumda. dizlerim karnım dirseklermde her neyse. kalktık yerden benzin deposundan benzın akıtoyrdu motor etraftan cocuklar geldı toparladık falan. bindik gene mtoroa deli gibi sürmeye devam ettik belki yine düşeriz diye :D geldim sahaya paten kayıyorduk oncesınde oradaydı herkes. o halde gittim kız döövdüm ve benım yaralarıma vurdukca sinirlendim haşatettim o kızı canım acıyacagı ıcın dövdüm zaten vurdukca haz aldım :DDD
- +1 yıl
Ben de bisiklet sürerken arabayla carpısıp metrelerce sürüklenmistim ama senin gibi yapmadım :) Sen benim 1-2 level atlamıs halimsin diyelim
- +1 yıl
öyleyim sanırım :D
En İyi Cevaplar
+1 yılikiside,Sadist ve mazosistsin.çünkü hem acı çekmekten hemde çektirmekten,vahişilikten zevk aldığına göre.
ama İç güdülerini kontrol altına alabilmeyi öğren bu arada çünkü bu ilerler02 Yorumla- +1 yıl
kontrol altına alamasam zaten cok buuyk sorunlar acar basıma . küçük çaplı benimkisi ama bazı hödükler hemen psikopat damgası vuruyor
- +1 yıl
s.et taşla sopayla mızrakla ceylan avlayıp,parça parça edip,çiğ çiğ yiyen,ısırmaktan zevk alarak koparan,birbirlerine saldıran sanki onlarında ataları değildi.
İnsan hayvandır,iç güdüleri vardır. Bu kadar basit birşey.
+1 yıl4 yaşında çocuğa yaptığını okuyana kadar olabilir dedim de onu okuyunca sabrım taştı. hastasın sen
02 Yorumla- +1 yıl
kuzenım yahu o cocukkları sevmem ben
- +1 yıl
işte ben de çocukların az ya da çok kasıtlı olarak canlarının yakılmasına katlanamam
+1 yılBende iğneyle vucuduma şekiller çizerdim, çiçekler, insanlar falan.
01 Yorumla- +1 yıl
ne guzelll arkadaslarım murekkepe batırıpta cızerlerdı kalıcı dövme hesabı :DD
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
18Cevap
aynı zamanda cılgınsın da tamam bende kavga etmekten zevk alıyorum stres atmamı saglıyor aldıgım darbeler umrumda olmuyor ama o kadar sen olayı asmıssın
01 Yorumla- +1 yıl
dayak yemekte atmakta guzel bırsey evet ama benımkı bıraz farklııı durum
+1 yılBen de kendime manyak derdim ne manyaklar varmış anasını satim.
01 Yorumla- +1 yıl
:D
Sadist yolunda ilerleyen, piskopat bireyin tekisin.
02 Yorumla- +1 yıl
sağol .
+1 yılsen sadist ve piskopatsın senin gibileri dövmek de bana muhteşem bir zevk veriyo :)
16 Yorumla- +1 yıl
ne guzel banada zevk verıyo dovmeek dovulmek
- +1 yıl
:) abi sen insanmısın ya :)
- +1 yıl
ya sorma benım yerımde olmaıdıgın ıcın anlamıyorsun
- +1 yıl
peki nelere üzülürsün .)
- +1 yıl
laf söylenmesine
- +1 yıl
hımmm mantıklı .
Bugün bunu ikinci kez yaziyorum : Bence bir psikologa gitmelisin. Ciddiyim.
01 Yorumla- +1 yıl
peki tesekurler
Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. Sadist'sin gayet doğal aşk acısı çektirenlerde bir sadisttir bence :)
04 Yorumla- +1 yıl
çok dogru soyluyorsunn
- +1 yıl
hehehhe
Aşk İlişkileri konusunda 606 cevap paylaştı. Aynıyız o zaman :) Bu dediklerini bende yapıyorum. Yaralara tuzlu su iyi geliyor denize bende giriyorum. Ağzımda yara çok çıkar tuz basarım :D
019 Yorumla- +1 yıl
şu an bastım bılıyormusun cok garip bi duygu :DDD
- +1 yıl
valla ben sadist oldugumun farkında degıldım cunku normal gelıyor bana
- +1 yıl
Yok laa yazık ona yapmam :P
- +1 yıl
hehhe o en basiti :DD
- +1 yıl
vallaha küçük çaplııı
- +1 yıl
peki deniycemm
- +1 yıl
:S
- +1 yıl
ee öldürüm onu benden ayrılamaz:DDD bağlarım derisini yüzer küveti turşu suyu ve tuzlusuyla doldurur içine atarım çıldırtmasın beni :DDh
- +1 yıl
hahaha :D korkacak ..
Burdakiler gibi abartılı şeyler sölemicem ama özelden konuşabiliriz.
02 Yorumla- +1 yıl
neinnn
bu anlattıklarında ciddiysen bir psikologa git yoksa pişman olacağın şeyler yapabilirsin
04 Yorumla- +1 yıl
cok ileri derecede degilim ya milleti kesenlerde varmıs
- +1 yıl
ama ben bıldım bılelı kendımı hep boyle ufak seyler ilerleseydi ilerlerdi zaten
+1 yılİkisi birden var.Ağır bir psikolojik rahatsızlık.Eğer espriri yapmıyorsan, tedavi olman gerek.
01 Yorumla- +1 yıl
olabılır cidden bazen sorun yaratıyor
+1 yılgünde 50 kağıt var bana gelıp hergun senden dayak yıyım ama yemek yol senden hepsi içnde olcak
010 Yorumla- +1 yıl
olur kardess :D
- +1 yıl
memnun kalırsan zam yapıcan ama
- +1 yıl
pazarlık yokkk
- +1 yıl
ozaman roller değilti gel ben senı dovcem gel buraya
- +1 yıl
kapışırız
- +1 yıl
ben cok pis kafa atarım ama ucan tekme doner tekme falan hiç sansın yok
- +1 yıl
helal be mermiye kafamı atıyon :DD
- +1 yıl
benım dayımın oğulları mermiye ucan kafa atıyo sen nedıyosun bende füze denemesındeyım şu an füzeye kafa atıcam donerek
- +1 yıl
adamsınnnnnnnnnnnn
- +1 yıl
mersi boku
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu resim, bu nick, bu karakter. Allahım bana bir şeyler oluyor
03 Yorumla- +1 yıl
ne oluyor :S
Cevap sahibi+1 yılSadist mazosist kızlardan tahrik oluyorum
- +1 yıl
olabilir
+1 yılo haraketleri bana yapsan sana zevklerin en büyüğünü yaşatırdım piskologa görün bence
03 Yorumla- +1 yıl
Hahahahahahah
- +1 yıl
bak zevk almaya başladın
- +1 yıl
Hay allahım ya
Çok tatlısın, ben de böyle insanlardan hoslaniyorum :)
03 Yorumla- +1 yıl
tesekkur ederımm :D yapım böyle ya elimde degill
- +1 yıl
yok kalsın
Gizli Üye(36-45)+1 yıldo yu still thikn that somethings are impossible baby?
033 Yorumla- +1 yıl
i dont think so
- +1 yıl
ingilizceni yesinler
Cevap sahibi+1 yıli dont think nothing is impossible, too..
- +1 yıl
yes but still impossibble
Cevap sahibi+1 yılstill, why?
- +1 yıl
anyways
Cevap sahibi+1 yılno no.. pls, at least you shall give a reason, really, i can understand it in cool manner..and do not disturb again..promise.. and grant you..!
- +1 yıl
firstly why you hidden
Cevap sahibi+1 yılyou can call it fear of to be refused..
second?- +1 yıl
why you afraid
Cevap sahibi+1 yılcos, no one can guess your step and behavior :-((
- +1 yıl
WHO ARE YOU?
Cevap sahibi+1 yıli willl find you later baby.. believe me... i will be around you, with my wings.. be cool,relax,and secure...
- +1 yıl
I gonna trust you when you'll be disclosure to yourself
Cevap sahibi+1 yıli will do it baby..a little time later.. sweet thing...
- +1 yıl
now.
Cevap sahibi+1 yılpls.. more time.. allow me.. nothing bad will occur, trust me.. do not force me babe..
- +1 yıl
Im not your babe. it's now or never. the choice is yours
Cevap sahibi+1 yılops.. sweety, pls pls pleaaaasee :-(( be patient :-(( you are frighten me, pls..
- +1 yıl
I can't.. sorry .. im goin bye..
- +1 yıl
send me a message i wonder, who r u
Cevap sahibi+1 yılopen your limitaiont of the mesage..i cannot do it now
- +1 yıl
firstly add me.
Cevap sahibi+1 yılno.. later.. why dont you wonder so much and force me ? i thougt that you have gone out
- +1 yıl
you don't want to me, i go then?
Cevap sahibi+1 yıli want you, i like you,i frighten you, and want you to be patient only.. pls... i promise you to find in good way.. pls.. once trust me only..
- +1 yıl
u can't find me
Cevap sahibi+1 yılno one know it
- +1 yıl
i dont undertanded?
Cevap sahibi+1 yılnever mind.. tell me, supposing you will trust me and like me, how will you reward me? How will you act?
- +1 yıl
I dont want talk on here.. so i don't know uuuu.. u are uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Cevap sahibi+1 yılok.. i accetp your way.. look on your friend request
- +1 yıl
I accepted
+1 yılbende acı duymaktan hoşlanıyorum ısırgan otunu biliyorum :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbelli belli var bi tuhallık asfdsgdhf :D
02 Yorumla- +1 yıl
yahu sen karısma :DDD
- +1 yıl
niye ya :D
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. ssen hiç kızılcıkla dayak yedinmi
05 Yorumla- +1 yıl
hahahhaah :DD
- +1 yıl
hahaha hangı salak gelır baska
- +1 yıl
:DD
Gizli Üye(36-45)+1 yıltüm sadistliğini benim üzerimde uygulayabilirsin.kırbaçla beni :))
12 Yorumla- +1 yıl
seni öldürürüm lan ben
Cevap sahibi+1 yılöldür lan :)
güçlü olmanın yan etkileri :)
05 Yorumla- +1 yıl
Nasıl :D
- +1 yıl
Haaa sensin hatırladım :D evet 68di
+1 yılNormal şey bunlar ben daha neler gördüm .
01 Yorumla- +1 yıl
dogrudur valla
2side
02 Yorumla- +1 yıl
anladım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıldeğilsin
01 Yorumla- +1 yıl
tek bir insanoğlu degilsin dedi Allahım cok şükür
Yok artık korktum :D
03 Yorumla- +1 yıl
korkma kız :D
- +1 yıl
sızı var ya o sızı of superr
sadistsin :)
09 Yorumla- +1 yıl
peki:)
- +1 yıl