Mazoşist miyim ya da sadist miyim?

dizlerim yara içindeyken denize giriyorum o tuzlu su yakıyor ama acıyacağını bildiğim halde giriyorum fakat acıyii hissetmek hoşuma gidiyorr. Ağzımın içinde aft(yara) çıktı ona tuz basmak kadar güzel bir şey yok. Daha bunun gibi bir çok şey aynı zamanda insanlara acı çektirmekte çok hoşuma gidiyor birini dövmek beni rahatlatıyorr, arkadaşım bizde uyurken çakmakla ensesini yakmıştım ama o an öylee zevk alıyorum ki gülmekten kırılıyorum , hiç unutmuyorum 3 sene evvel küçük kuzenimi çağırdım köydeyiz bahçede gel bak çiçek vericem sana dedim çömeldik yere kapa gözlerini dedim aldım elini çiçeğe götordum tut bunu dedim oysaki çocuğun elini ısırgan otuna götürdüm bilen bilir çok yakar kaşınır çocuk bir sıktı otu başladı direk ağlamaya daha4 yaşında tabi ben yine çok zevk alıyorum :DDD bugün arkadaşım sınır etti elini ısırdım cidden kanatmışım çocuğun elini ama öyle bir ısırmışım ki o an kendimi sanırım kaybettim çok değiisik bir şey ya sanki insan stres atıyorr :DDD sanırım aynı zamanda sadıştımde :(
Mazoşist miyim ya da sadist miyim?