Sevgilim her şeyime karışıyor

9 aydır sevgiliyiz. İlk başta sevgilim karışmazdı hiç bir şeyime. Ve ben hep omuzumu kapatan t shirtler giyerdim. açık giymeyi seven biri değilim. Yeterince kapalı giyiniyorum. 23 yaşındayım. Zayıf ve uzun boyluyum, son 6 senedir ritmik jimnastikle uğraşıyordum ama onun sayesinde buna da son koydum. giydiğim herşey bana yakışıyor. Ama sevgilim beyaz gömlek, siyah pantalon, üst kısmı kapalı ve dizden olan elbiselerime bile yasak koydu. shirt ve tayt, dekolte zaten giymiyordum. ama şimdi adını bile anamam. Bunlar yetmezmiş gibi Arkadaşlarımla kafeteride oturmama bile izin vermiyor. hatta onun yanında hiç bir arkadaşım bana selam veremez. Görürse çocuklara dalar bildiğiniz ki bunu yaptı bikaç kere hiç bir şey olmamasına rağmen. Telefonumda patron hariç iş arkadaşlarımın (erkekler), sınıf arkadaşlarımın numarası asla olamaz.Ben iş ile ilgili hiç bir erkeği numaramdan arayamam, mail atamam..Plaja beni asla götürmez, bikini falan yok, ve denizi havuzu unut artık söyler.Kendimi zorluyorum ama onu mutlu yapacağım derken ben mutsuz oluyorum...Tamam niye ciddi ve her pazar ailesiyle beraber zaman geçiriyoruz, yazın istemeye gelecekler ama ben başka ülkenin vatandaşıyım ve ben başka bir ortamda büyüdüm. Bütün ailesi kapalı ve namaz kılıyor o yüzden sende ilerde kapanacaksın söylüyor...Ne yapsam bilmiyorum. Ayrılığı denedik bikaç kere ama yapamıyoruz birbirimizsiz...

NASIL ONU İKNA EDE BİLİRİM BİRAZ YUMUŞAMASI İÇİN?
Sevgilim her şeyime karışıyor