Aramız biraz soğuk, sizce nasıl davranmalıyım?Yine moralim sifir, yardim edin lütfen..

arkadaşlar biz 7aydır beraberiz, herşey iyi gidiyordu, arada bir tartışmalar illa oluyor ilişkimizde, onun ailesi ve benim ailem haberdar ilişkimizden ve gidip geliyorlar.

benimki çok çalışan biri, hem okuyor okuldan sonra mecbur ise gitmek zorunda kalıyor. geçen, ne zaman buluşalım diye sordum, pazartesi buluşalım o gün tatilim dedi, anlaştık. birbirimizi çok özlemiştik.

o akşam ben hazırlandım çıktım, ona yazdım bir saat sonra buluşalım diye, cevap gelmedi. aradım aradım telefon kapalı. ben tabi çok sınır oldum eve geldim, delirmiş vaziyetteyim.

sonra saatler geçtikten sonra, aradı beni, okuldayken telefon gelmiş ise çağrılmış (bazen böyle aniden çağrıyorlar ise) isteykende şarjı bitmiş, haber verememiş bana. numaramı zaten bilmiyo başka telefonla arıyamaz. ben yinede kustum çok sinirlendim, oda bana sinrilendi, biraz anlayışlı ol, biliyorsun 24saat çalışıyorum, hep ilgi istiyorsun sinirleniyorsun bana, beni boğduğunu hisediyorum, yanlış birşey yapmadığımıda biliyorsun.

böyle trip yapmaya, soğuk davranmaya devam edeceksen bitirelim dedi ve bitirmiştik, telefonu pat kapattık. sonra dayanamadım aradım, ve biraz daha sakinleşmişti, konuştuk ve anlaştık..

ama ben böyle dayanamıyorum, resmen onu hiç düşünmessem mutlu olacak. fazla ona ilgi gösterince sevmiyor. çalışıyor. eee bende bıktım! ilgi istiyorum.. off,.

şimdi aramız biraz soğuk. sizce nasıl davranmalıyım? bazen kendimi mutsuz hisetsem de seviyorum, ve onunda sevdiğini bilyiorum, belki benim kadar değil bilemiyecem. ama hiçbir şekilde güven sorunumuz yok şükür
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada hep ilgisiz degil. yeri geldiginde, zamani oldugunda ilgilenir. sadece surekli yogun olmasi beni bunaltiyor. sanki beni önemsemedigini dusundum, bulusma yerine gelmeyince. telefonda kizarken, birdaha bulusma anlasmalari yapma gelmiyeceksen dedim, oda sinirli halinde, tamam birdaha bulusmak dedi.. yaaa gercektenmi bulusmayacagzmi hic? cok ozluyorum onu, oda beni ozluyor bunu biliyorum.. onun teklifinimi bekleyim? oda tam inat belki teklif etmezse?
Aramız biraz soğuk, sizce nasıl davranmalıyım?Yine moralim sifir, yardim edin lütfen..