biri var bakışlarını üzerimde yakalıyorum bana olan ilginç ilgisi ayrıcalığı meraklı halleri falan filan birden fazla yaptı bunu sonra ona cesaret verdim yalnız kalabildiğimiz bir ortam yarattığım da oldu ben konuşmadığım sürece konuşmadı olabildiğince sessiz kalmaya çalıştı hala devam ediyor değişik bir karakter ne düşünüyorsunuz
love bombing ve gosting... sen sadece bilinci olan sıcak bi deliksin, ona göre
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
kadını sadece sikip atıyorsunuz kenara sonra da gidip türbanlı bacım alıyorsunuz neden çünkü kapalı diye onu da evde bırakırsınız hizmetçi gibi sen ona boynuz takarsın oda sana takar ikiniz birbirinize güzel kardeşim yaparsınız insanca soru sordum yazılan şeylere bak ya sen bunu da sikine takmazsın da neyse olacakları söyleyeyim dedim yazıklar olsun sözde müslüman insanlarız
ben evde oturuyom televizyon izliyom benim ne suçum var be! hatta bâkirim ben yani o derece masumum. ama bu bahsettiğiniz orrr... ç. haberim var ve uyarmak istedim, neden hemen bana saydırıyorsunuz, nezaketsizliğe gerek var mı? sakin olunuz, nefret kusmak size yakışmıyor
Ay çok sağol ya it dediğin hayvan bir deprem anında kokundan buluyor ve seni hiç siklemeyip çekip giden insanlardan çok düşünüyor sadık yani insan gibi soru sordum acaba insan kalabilen duyguları var olan biri var mı diye biraz inancım vardı oda sayenizde yok oldu
Boş yapmayı kes kardeşim. Hayat tavsiyelerini ve tecrübeni de kendine sakla. Verdiğin tepkiye bak takıldığın yere bak. Uzatmaya gerek yok hadi iyi geceler bol şans
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Böylemibakıyo
Çok komik ya
love bombing ve gosting... sen sadece bilinci olan sıcak bi deliksin, ona göre
kadını sadece sikip atıyorsunuz kenara sonra da gidip türbanlı bacım alıyorsunuz neden çünkü kapalı diye onu da evde bırakırsınız hizmetçi gibi sen ona boynuz takarsın oda sana takar ikiniz birbirinize güzel kardeşim yaparsınız insanca soru sordum yazılan şeylere bak ya sen bunu da sikine takmazsın da neyse olacakları söyleyeyim dedim yazıklar olsun sözde müslüman insanlarız
ben evde oturuyom televizyon izliyom benim ne suçum var be! hatta bâkirim ben yani o derece masumum. ama bu bahsettiğiniz orrr... ç. haberim var ve uyarmak istedim, neden hemen bana saydırıyorsunuz, nezaketsizliğe gerek var mı? sakin olunuz, nefret kusmak size yakışmıyor
Hiç bişey düşünmüyorum vereceksen ver
Senin o sikini ananın ammına sokarım onu * rahatlatırsın kendini * kurusu
Sorduğun soruya bak ergen it seni hoşt hadi
Ay çok sağol ya it dediğin hayvan bir deprem anında kokundan buluyor ve seni hiç siklemeyip çekip giden insanlardan çok düşünüyor sadık yani insan gibi soru sordum acaba insan kalabilen duyguları var olan biri var mı diye biraz inancım vardı oda sayenizde yok oldu
Onlar benim canım senin it türün farklı. İyi geçmiş olsun
her zaman genç kalacak değiliz bunun yaşlılığıda var hani derler ya yaş geçmiş iş bitmiş sikine fazla güvenme insanlara zaten hiç güvenme
Benim gibi hala duygu besleyen biri olduğunu gördüğün için tebrik etmen gerekiyor sen bana it diyorsun çok yazık
Boş yapmayı kes kardeşim. Hayat tavsiyelerini ve tecrübeni de kendine sakla. Verdiğin tepkiye bak takıldığın yere bak. Uzatmaya gerek yok hadi iyi geceler bol şans
Takıldığım yerin nesi var mış acaba sen de takılmıyor musun a pardon siz yaptıklarınız bacım üzerini de örtüyorsunuz
Allah'ın cezaları kokuşmuşlar
He la he he
uzaklaşmalısın
Dengesiz işte. En nefret ettiğim insan tipi
Bence uzak dur ondan