Erkekler hoşlandığınız ve sizden hoşlanan bir kızdan vazgeçtiniz diyelim. Geri döner misiniz?
Hayır
Evet
Belki
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
eğer gerçekten seviyorsam !. o veya ben birbirimizi aldatmadıysak !. sudan sebepler yüzünden ayrıldıysak sonunda ölüm olsa bile gene onu severim
Ya başlamadan bitirdiysen ki ben neden vazgeçtiğini tam bilmiyorum ki öğreneceğim. Ya sürekli bakıyordu ama simdi sevgilisi oldugunu soyledi arkadasa ki sevgilisi varsa bende de biter!
dönme ihtimali yüksek olur çünki başka çikiş yolu yoktur
Sevdikleri için mi dönerler?
Ya oo artik istemezse sizi pişman olur musunuz gittiginiz icin veya vazgectiginiz icin?
Belki 😄
Cevap
24Cevap
Onursuz bir adam döner. Başka sevgili bulacak potansiyeli olmayan adam döner. Elimde bulunsun diyen adam döner. Ha bu dönenlerin hangisine adam denir onu bilemem. Vazgeçmek zordur. Zoru başarmak da erkekliktir. Dönmek ne l*n . Yavşoo derler dönene.
Ben şu an pismanim vazgeçtiğim için aynı ortamlarda takiliyoruz koyuyor biraz geri dönmeye çalıştım ama olmadı yanı demek oluyor ki pişmanlık en büyük yokluk bana
ciddi bir iliski icin dönmez, dönerim diyen yalan söylüyor.
hayır zaten hoşlandığım bir kızdan asla vaz geçmem vaz geçmem için bazı sınırlarım vardır demekki bu sınırları geçmiştir. öyleyse HAYIR
Valla gidip ona verirsen geri dönebilir fakat vermesi sen çok zor ihtimal bence :D
test edildi onaylandı dönüyorlar kardeşim :)
neden vazgectigime bagli muhtemelen donerim ama
Adamın dibisin 😊👏👏
:) saol
Dönerim ortak noktalarımız varsa
neden vazgeçildiğine bağlı
Bilmiyorum , okuz gibi bakiyodu bir kere mesajlastik arkadasa sevgilisi oldugunu soylemis ama sevgilisi varsa niye bakti ki.
boşta kalırsak döneriz yani... başka türlü asla :)
Ya sevdiyseniz ama vazgeçtiniz ki neden vazgeçti tam bilmiyorum o zaman pişman olur musunuz?
Size birşey sorabilirmiyim
Erkeklerin sagi solu belli olmaz
Dönmez dönersede sen kabul etme
evet büyük ihtimal :D
Geneli bilmem ama ben dönmem.
Kişiye göre değişir. Ben dönmem mesela
yok asla geri dönmem
Dönen vardır elbet
aynen kisiye gore degisir
Dönmedim. Dönmemde.
dönüyorlar :D
belki