Sizce insan; Düşündüğü gibi mi yaşar ? yoksa yaşadığı gibi mi düşünür ?
Düşündüğü gibi yaşar
Yaşadığı gibi düşünür
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yaşadıgı gibi düşünür çünkü insanlar düşündüğü gibi yasasa mutsuz olmazlardı yasadıgı gibi hayatının devamını ve getirebilmek 3 5 kurus kazana bilmek ve hayatının uzun süre yaşamak isterler ve gençliğinde çalıstıkları için istediği gibi bir hayat yasayamazlar ve yaşlanıncada gençken yapmak istediğini yapamazlar.
Yaşayıp da düşüncesiz olabilen insanlar var olduğu için cevap veremiyorum.
genelde düşünce eylemden daha hızlı olduğundan önce düşünce oluşur. reflekssel eylemler de düşünmeden oluştuğundan düşünmeden yaşanılanlar da vardır.. bence önemli olan düşünerek ya da yaşayarak varılanın, istenilen sonuç olmasıdır.
kontrol bende olduğu sürece her kisi içinde 'evet' diyebilirim. teferruatlar için durum-zaman etkendir.
Cevap
6Cevap
Bazen imkanlar el vermez düşündüğünün tam zıddı yaşamak zorunda kalır.
Ben düşündüğüm gibi yaşıyorum mesela türkiyeyi geziyorum çeşitli organizasyonlar yapıyorum kendim gösterilerde yer alıyorum farklı insanlarla tanışıyorum düşündüğüm gibi yaşıyorum ;)
mükemmel insanlar düşündüğü gibi yaşar ( ki milyonda bir rastlanır) sıradan insanlar yaşadığı gibi düşünür ( bende dahil tanıdığım çook kişi )
iki SIKTa olabilir. bazen insanlar dusundugu seyi yasarlar ve bi baskasida yasamak istigini dusunurler. ben dusundugum gibi yasamadan tarafiyim.
Bence zorunluluktan dolayı yaşadığı gibi düşünür.. Tabi tersi olanları da vardır elbet:)
kafa kurcuklayıcı bir soru:) bence insanlar düşünmeden yaşıyor allahne verdiyse kader kısmet bu işler modu:)
düşündüğü gibi yaşar
yaşadığı gibi düşünmek bilinçsizce sağa sola savrulmaktır bence
düşündüğü gibi yaşar. yaşamına düşünceleri yön verir
düşündüğüm farklı yaşantım farklı cinsim ben
Yasadıgı gibi cunku dusundugu gibi olmaz çogunlukla
herkesin düşündüğü gibi yaşadığını zannetmiyorum. şartlara göre..
düşündüğüm gibi bir yaşantı kurdum kendime..
bence polemiğe girmemek gerek sadece yaşa ;)
Yaşamak istediği gibi düşünür..
Yaşadığı gibi düşünür
Dusundugu gibi yasaaar . the secret
düşündüğü gibi yaşar.
düşündüğü gibi yaaşar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar