Kız arkadaşım araya mesafe koymak istedi ne yapmalıyım?

Ben hep onunla bişeyler yapmak isterken o benden kaçmaya başladı. Buluşalım diyorum yok hastayım diyor mesaj atıyorum cevap vermiyor, başka biri olduğundan gerçekten şüphelenmeye başladım. İki gündür yüzünü görmüyorum arada arıyor 30 40 saniye ya konuşuyoruz ya konuşmuyoruz. Neden böyle olduğunu sorduğumda artık görüşmekten ve konuşmaktan sıkılmış. Kafası çok karışıkmış. Bla bla bla. Beni seviyor musun bitirelim dediğimdede olmaz ben seni çok seviyorum beni yanlış anlama falan diyor. bir türlü karar veremedim bitirmem gerek mi sizce. Ben ona yıldönümü hediyemi sipariş verirken bana kafasının çok karışık olduğunu söylemişti ve ben o mesajı okuduğumda canım gerçekten çok fazla yandı içimden bişeylerin kopup gittiğini hissettim. Ben demin buluşalım mı dedim bakarız dedi bana böyle davranması gerçekten çok zarar vermeye başladı. Ayrılmak istemem düzene girmiş hayatım 2 sene olmuş ben onunla ciddi düşünürken böyle bişey olması benim canımı çok sıktı. Ben evlilik düşünürken böyle yaptıysa evlenince ne yapacak her akşam ben her sabah ben çok merak ediyorum sizce napmam gerek?
Kız arkadaşım araya mesafe koymak istedi ne yapmalıyım?