Kızın mesafeli davranması. ne yapmam lazım?

7 aylık bir okula başladım o bizim sınıfta pek konusmayan mutsuz bir kızdı.ilk zamanlar kimseyle konusmazdı. 1 2 ay sonra onunla samimi olmaya başladk . hafta içi yatılı olduğu için çoğu zaman birlikteydik. iyi arkadaş olmustuk çoğu zaman dısarda baska yerlerde birlikte zaman geçirirdik. ancak mezuniyete 1 hafta kala benden uzaklasmaya başladı. yine konusuyoruz ama 1 2 dakika konusup benden uzaklasıyordu. 1 2 kişiyle daha fazla konusmaya başladı. ona bir sorun mu var dedeiğimde yok bir şey deyip geçiştiriyordu. okul bittikten sonra 1 ay staj döneminde yine görüyoruz ortak arkadaslarla beraber takılıyoruz , orda yine mesafeli arada bazen nasıl olduğumu soruyor, bazen yine soğuk davranıyor. sebebini anlamadığım bir soğukluk var. tamam ondan hoşlanmıyorum, arkadas olarak gerçekten değer verdiğim bir insan hep görüşmek istediğim konusmak istediğim biri ve bu anlamsız mesafeyi koymasını anlamıyorum. sebebini söylese anlarım ama böyle bir durumu haketmediğimi düşünüyorum. dün aradım bulusalım dedim yorgunum ama aksam bakarız dedi. tekrar aradığımda eve gideceğini söyledi. size soruyorum ne yapmam lazım? gerçekten bir tavsiyeye ihtiyacım var. hiç konusmamak aramamak gerekiyor belki ama aklım neden böyle davrandıgını bilmek istiyor bir insanla çok samimi durumdayken bir anda mesafeli olmak niçin
Güncellemeler
+1 yıl
tavsiyelerinize ihtiyacım var . ne yapmam lazım. konusmak istiyorum bu iyi mi kötü mü olur yoksa zamana mı bırakmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
5 6 gün hiç aramadım sonra kendisi aradı hayatında neler olup bittiğini anlattı 3 4 gün arayla arıyor görüşelim dediğimde kesin konusmuyor bakarız diyor. şimdi ne yapmalıyım bekleyip aramızın normalleşmesini mi bekleyeyim yada bana neden böyle davrandığını açıkça sormalımıyım ?
Kızın mesafeli davranması. ne yapmam lazım?