Burclarin genel özellikleri tutuyor bence.
Boğa burcunu bilenler yardimci olabilir mi?
Boğa burcunu bilenler yardimci olabilir mi?
Onun istediği biri ol yeter hanım hanımcık davran küfür etme yanında çok laubali konuşma gözlerine uzun uzun bak anlattığı şeylere katılıyorum de kendi yorumunu ekle hobileri nelerse eğer seninde mutlaka bir iki bildiğin yorum yapabileceğin şeyler olsun ortak nokta bul tamamdır
ama aşık etmek için de çabalama,, seni sen olduğun için sevsin
Tanismiyoruz bile :)
Tabii zorla aşk olmaz lakin hoslandigi şeyleri merak ettim :)
Bağlı biri mi? Sahiplenici?
Bana karaktersiz olanı denk geldi :d bağlı gibiydi ama gözü dışarı kayıyordu şey kafası yaşıyodu hani elde edemeyeceğim kız yok ben çok yakışıklıyım birkaç kere yakalamıştım başka kızlarla muhabbetini egoist oluyorlar genelde fazla trip atıyorlar inatçılar.
Fazla bağı sayılmazlar ama çok güzel sahipleniyorlar sadece sevgili değildi benim için en yakın arkadaşım gibiydi mesela her konuda sahiplenir destek olur dinlerdi.
Arastirmalsrima göre flörtcu oluyorlarmis biraz😂
evet biraz öyleler :)
Ama sevdi mi de sonuna kadar seviyor diyorlar😃 dengesizler
ya diyorum ya benim ki karaktersizdi ama sonuna kkadar seven bir boğaya pek rastlamadım :)
Sagol canım :))
rica ettim :)
Sevgilim boğa burcu sana şu an aşıksa süper bir şey kaybetme değilse boku yedin kanka
Hiç konuşmadık tanismiyoruz ama en azından etkilendigine eminim.
Nasil biri?
Boğa burcuyum ama aşık olmam ben kötü mü olur senin için bilemem. Aşık olmadım olmayı da düşünmüyorum :)
Peki ilk görüşte veya genel olarak nasil kizlar ilgini çekiyor
Müzik cepte :))
Peki çekingen biri seni sogutur mu ya da biraz gizemli ve mesafeli biri? Kizin rahat takilmasini mi istersin?
Peki beğendigini hemen belli mi edersin veya iyice emin mi olmak istersin?
Yani aceleci misin ya da biraz oluruna bırakanlardan mi?
Kıskançlık var mi?
Kusura bakma ya 😄
Bende fark ettim 🙈🙈
Tamam teşekkürler :))
Etkilendigim kişi boğa burcu.
Sirf burç üzerinden gitmiyorum ama genel olarak burclarin özellikleri tutuyor bence. O yüzden biraz fikir edinmek istedim
Edindigim arastirmalara göre 😂
Güzel olani sever estetiğe önem verirsiniz.
Sabit fikirli olup inatci yaninizda var (doğru bulduğunuz bir konuda geri adim atmazsiniz gibi)
Lezzetli yemeği çok seversiniz
Keyif insanisiniz, dostlarinizla vakit gecirmekte hoşunuza gidiyor.
Tembel yaninizda varmış.
Doğru mudur?
Ama bir tek nasil kizlardan ne gibi hareketlerden hoşlanırlar onu bilmiyorum 😂
Birde flört etmeyi seviyorlarmis. Yani bir kizi sevmeleri başka kizlara bakmalarini engellemiyor. Ama kötü niyetli değilmiş o bakisma
Önce bir terleme gelir, sonra sol taraftan titreyerek aşık olur.
:)
Sonra
Boğa bu sağı solu belli olmaz, sonra bir bakmışsın tribünlerde insan boynuzluyor.
😃
Şaka bir yana. Nasıl olacak
Valla bilmiyorum kanka ya :D burçlardan anlamam.
Cevap
1Cevap
iyi sevişeceksin ve güzel yemek yapacaksın
Yemekte üstüme tanimamda, diğer konuda biraz fazla tutumluyum. Serbest biri değilim yani.
O kadar uckuruna düşkün olamaz ya.
Yani ne bileyim illa o kadar ileriye gidilmedende olmali
Yani sevdigi kişiyi aldatmak sorun degil?
Saçmalık, herkesin her istedigi olmuyor veya hiç bir ilişki dört dörtlük değil bence.
Bu tur konularda hassas olan bir sevgilisi olan her erkek başka kadınlarlada takılsin o zaman.
Ya konu daha oralara varmadi neyin kafasını yapiyorsam😂
Başlarda nasıl olursunuz? Çekingen veya mesafeli, gizemli kizlar mi iyidir yoksa rahat kızlar mi?
Beni tanımıyor. Yani henüz konuşmuşlugumuz yok.
Beğendiğini düşünüyorum en kötü ama hoşlanıyor mu orasini kestiremiyorum zaten garantici biriyim duymadanda "kesin seviyor" triplerine girmem.
Güvenilir biriyim ama bunu nasil birşeyler paylaşmadan hissetirebilirim bilmiyorum...
Peki teşekkürler.
Son olarak birşey daha sormak istiyorum izninle, neye karşı koyamazsiniz? (+18 değil )
Ya adami yolda durdurup yemek mi yedireyim? :D
Yok ya olmuyor!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar