Terk eden sevgilimi geri verir mi bana?
Her gun yalvarsam Allaha dua etsem istesem surekli?
Boyle yapip da kavusaniniz oldu mu?
Her gun yalvarsam Allaha dua etsem istesem surekli?
Boyle yapip da kavusaniniz oldu mu?
Bir gün genç sahabelerden birisi peygamber efendimizin (s. a. v) yanina gelerek Ya Rasulallah filanca kişinin kiziyla evlenmek istiyorum, dua edinde onunla evleneyim, bunun üzerine peygamber efendimiz (s. a. v) buyurduki;arş-i taşiyan bütün melekler biraraya gelse, yeryüzünde bulunan bütün meleklerde biraraya gelse oturup dua etseler, içlerinde bende bulunup bende dua etsem yinede sen kaderinde ki yani kismetinde ki kişiyle evleneceksin...
Not:peygamber duasi aninda kabul olur sen düşün artik...
Allah kimin hayirli olup olmadiğini bizden daha iyi bilir! Bizim bilmediğimiz ama Rabbimizin bir bildiği Hayir vardir:))
Bir gün genç sahabelerden birisi peygamber efendimizin (s. a. v) yanina gelerek Ya Rasulallah filanca kişinin kiziyla evlenmek istiyorum, dua edinde onunla evleneyim, bunun üzerine peygamber efendimiz (s. a. v) buyurduki;arş-i taşiyan bütün melekler biraraya gelse, yeryüzünde bulunan bütün meleklerde biraraya gelse oturup dua etseler, içlerinde bende bulunup bende dua etsem yinede sen kaderinde ki yani kismetinde ki kişiyle evleneceksin...
Not:peygamber duasi aninda kabul olur sen düşün artik...
Allah kimin hayirli olup olmadiğini bizden daha iyi bilir! Bizim bilmediğimiz ama Rabbimizin bir bildiği Hayir vardir:))
bence sen rabbinden hayırlısıyla unutmayı iste. hayırlı biriyle yeniden tanışıp hayırlı bir evlilik nasip etmesini iste. terkeden adamla ne işin var, ama anlıyorum seni; terkedildiğimde ne içkiye sığındım ne alkole. sadece rabbime sığındım çünkü ondan başka kimsem yoktu şimdi de yok. yalvardım aylarca rabbim geri ver, yeniden sevsin dedim. tövbe haşa rabbimden iyi mi bileceğim, o bizim için en iyisinin ne olduğunu bizden iyi bilir. geri gelmedi sevdiğim, belki daha vakti vardır belki gelecektir ama, benim hevesim kalmadı.
ayni benim durum.. dua etim sadece o beni alsati erkeklerle konusmadim bile hep temiz kalim dedim
bir tanıdığım vardı kız senelerce beklemiş... Erkekse her kızla çıkmış ama son yine kıza döndü ve evlendiler.
Ama nasibin de yoksa olmaz.
Aynen ya en mantikli cevap bu dogru yani
Cevap
26Cevap
kader kısmet bazı şeyler. kim bilir onun kaderinde kim var senin kaderinde kim var. belki sana gerçekten daha fazla değer verip sevecek ve gerçekten sevebileceğin birinden vazgeçmiş olacaksın. sence seni terk etmiş birisi için böyle birinden vaz geçmek iyi birşey mi
sevgili geri getirme duası yanında 2 günlük nazar iksiri 5 TL
" Patron Çıldırdı "
ahahxhdjsj +1😅
ekteki makaleyi okumanı tavsiye ediyorum :) başlığa aldanma senin soruna da cevap veriyor.
www.awakeningpeople.com/...pen-to-good-people.html
hayırlısını dile bence
bilenler bilir ben baya takıntılıyımdır bir kıza çok bağlanmıştım öyle böle değil 1.5 yıl yane tahammül edilmez şeylere tahammül ettim neyse son ayrılık oldu bende yalvardım dua ettim ALLAH a hergün durmadan ALLAH ta kabul etti barıştık 1 ay geçti daha kötü bir durumda ayrıldık ben ilk zaman iyiydim 2 zamanda berbat hale geldim o yüzden hayırlısı de hayır ise gelir sana
ben çok etdim , artık dua inancımı harcayacak kadar
yolun sonu görünmüyor
seni senden başka bilmiyor
gidenleri boşa bekleme
dönenler aynı olmuyor
Olay tekrar kavuşmakta değil arkadaşım, niçin ayrıldığını anlamakta. Aksi halde kavuşursun ama gün gelir bu duyguların yerini tam tersi olanlar alır da yaşarken ölürsün. Ne istedğine dikkat etmeli insan.
Dua bazen yoldan cikldigi zaman şirk koymaktır..
O senin kaderine onu yazmaz sen yazmasını istersin kadere iman etmesin Allaha sirk kosarsin..
Onun yerine hayırlı sini nasip eyle diye dua et hayirlisiysa olur..
Hayırsız ise sana karşı o kişi ve Allah duanı kabul edip sonra o şerefsizlik yapıp tekrar giderse bu sefer çocuğunla birlikte ortalıkta bıraksa daha mı iyi? :S
Allah tan hayırlı olanı iste şaşırmayın azıcık akıllı olun arkadaşlar kendinize gelin :@
malesef emek sarfetmeden dua tek başına yetmez
önce emek harcamalısın
Nasil emek harcayacagim
Iste o nasil olacak
Ben o kadar dön diyorum donmüyor hakaret ediyor
dön demek çaba harcamak değildir ki
yaşın kaç bu arada?
yani nasıl bişi olmuş bu
bir bankaya gidip bankanın önünde durup para kazanmam lazım dıyor gıbı olmuş
önce yaşadıklarınızı bır dusun nerede bır hata var bul
bu hatadan ders cıkarmısmısın kontrol et cıkarmamıssan cıkarmaya calıs
düşün düşün düşün irdele analiz sürekli
hatta ozele gel burdan herkes herseyı ogrenmesın orda yardımcı olayım
anlatacagım seylerle gerı kazanabılme sansın olabılır
Herkes ogrensin paylasmak guzeldir. Burdan anlat mesaj felan atamam
Ders cikardim fazlasiyla... ama yine de beni istemedigini soyluyor
Yeminler ettim bir daha hatalarimi yapmicam dedim inanmiyor
simdi söyle birsey var. Eger hakkinda hayirliysa ve kaderinde de varsa elbet cikar bugün ya da yarin. senin sabir etmen gerekiyor. her istediginiz aninda olsaydi ne olurdu? oh ne ala şu an ferrari istiyorum Allahim ferrari ver bana amin.
Hayırlısını istemelisin. Olmayacağını bile bile beklemek, aşkı utandırmaktır
Ne salak insanlar var mk dünyada yav. Dua etmek istediği konuya bak. Sevgilsini geri isteyecekmiş. Gel de sövme şimdi.
sizi sevmeyen biri için acı çekmeye hiç değmez. bunu zamanla anlayacaksın. silkelen ve önüne bak.
Baska bir kizla cikacagini dusunmek beni cok yaraliyor ne yapayim
Sarildigim optugum ilk askim baskasinin mi olacak
benim 5 senelik bir ilişkim oldu ve o beni bıraktı. 1 sene boyunca ağladım, üzüldüm, kendime gelemedim, başkalarına ilgi duymadım. ama sonra hayatın bazı gerçekleri olduğunu kabul ettim ve çektiğim acı yetti bana. önüme bakmalıydım. benim de gerçek anlamda her şeyi yaşadığım ilk kızdı. ilkler unutulmaz evet ama ayrılıklar normal şeyler, sen yarın başkasını sevebilirsin emin ol. o da bir başkasını sevebilir, öpebilir. burada asıl düşünmen gereken şey şu: bir kişi ilk olabilir, ama önemli olan son olmaktır. sana ondan daha çok değer veren ve sana bütün acılarını unutturacak birini bulduğun zaman bu kaygılarının yersiz olduğunu göreceksin. o karşılaşacağın hayatının aşkı da daha önce birini öpmüş, koklamış, sevişmiş olabilir. önemli olan seni bırakmayacak, kıymetini bilecek olanı bulmaktır.
Ya ben istemiyorum baskasini opmus sevismis biri benle olmasin.. benim evlenecegim adam ilk ve son askim olsun istiyorum
Ve siz neden ayrildiniz ki
uzaklık girdi araya ve aramızda istek konusunda farklılık vardı. soğudu benden. bu arada sen artık sütten çıkmış ak kaşık değilsin, biri tarafından sevildin ve öpüldün. dolayısıyla öyle ilklerini seninle yaşamasını falan bekleme kimsenin. bu dediğin şey aynen evlenene kadar her haltı yiyip onunla bunula birlikte olup gezip tozan gönül eğlendiren bir erkeğin evleneceği kadın için "kimseyle birlikte olmamış biri olsun, ilk benimle öpüşsün sevişsin, ilk benimle seks yapsın" demesine benziyor.
Senin algi sorunun var heralde
Ben de erkegimin onun ilki olmami istiyorum
Ben de onun ilki olayim o da benim ilkim olsun
şu an ilk askimdan baska kimde opmedi beni ve de istemiyorum da
Istedigim su ki beni ondan baska kimse opmesin olene kadar onun olayim istiyorum baskasinda gozum yok.
Ayni sekilde o da benim ilkim olsun o da hep benim olsun kimse dokunmamis olsun ona istiyorum
Byby
yavrum sen Allaha dön ve deki hayirlisi neyse onu bana ver sevdigini vermiosa vardir bir bildigi elbet ;) belkide bir ömur cekecegine 2 ay cekeceksn
Filistin veya suriyelileri dusun. Hergun dua ediyorlar. Allah duyuyor mu onlaro sence?
vermez, cünkü islamda sevgililik diye birsey yok..! Allahtan gayri mesru (Zina) istiyorsun farkındamısın! Evlilik desen neyse.
Anladik dogru da niye bagiriyon!
bagırmıyom, sert olması kalıcı olması icin!
Tamam!
Ben dua ettım ama donmedıı zamana bıraktım daha cool olmaya calıstım gorsellıgı yuksek tuttum zamanla yaklastım ıtıldım yaklastım ıtıldım sonunda kavustum.
Sevgiliden sevgili istenir mi hiç?
kalpten istenen her şey ayagına serilir..
bizde sevgilimle ayrılma eşiğindeydik ama ben pes etmedim sürekli dua ettim, ALLAH'ım hepimizin kalbi senin elinde yardım et lütfen diye :) barıştık şimdi ^^
tertk edeni boşver hayırlısını iste Allahtan bir şey olmuyorsa bundada bir hayır olduğunu bil
kısmetten öteye yol gitmez sana döneceği varsa döner ama sen gene şansını bir dene.
Hayır öyle bir hakkınız bulunmuyor.
eger nasibinde varsa elbet senindir.
Senin için hayırsız ise sana gelmez
Hergün Allah'tan hayirlisini iste.
Hayırlısıyla verir. Sen yine hayırlısı diye dua et
Denedim hic bir ise yaramadi
tayyibe oy veriyorsan dua etmene gerek yok.
tövbestafurullah ya gülesim geldi
olur mu olur dene bir
Kafa kırık?
neden gittiydi?
yani olmuyacak duaya amin denmez ondan sordum
kim bilir
hayırlısını iste
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar