Allah uzulmemi ıstiyor sevdiğime dua ediyorum?

Gerçekten kendimi değersiz hissediyorum kötü hissediyorum sevdiğim gercek hesabından yazmıyor fakeden beni sevdiğini özlediğini söyledi neden yanımda değil daha nereye kadar uzulucem sevdiğimle gezmek istiyorum Allah uzulmemi istiyor değersiz hissediyorum dua ediyorum aynı sevdifim yanımda olsun. İstiyorum fakeden beni sevdiğini söyledi gercek hesaptan bana yazacak cesareti bile ben sevdiğimle galata kulesinde resim çekilmek istiyorum oda başkasıyla çekilmiş dua ediyorum bunun neresi iyii telaş etme gecikmenin hikmetini anlamasakda Allahin zamanlaması herseyden mükemmeldir sevdiğim bunu paylaşmış ask acisi sayfasını da takip ediyor bide profilde saçını öpmüş değişik ben sevdiğimle galata kulesinde çekilmek istiyorum Allahda üzüldüğümü görüyor uzulmemi mi istiyor ben onu istiyorum onu seviyorum sevdiğim fake hesaptan beni sevdiğini söyledi gercek hesabından bana yazmıyor neden öyle profil yaptın dedim bilmiyorum unut gitsin dedi benim uzulmemin neresi hayırlı kendimide sevmiyorum değersiz hissediyorum kötü hissediyorum beni sevdiğini söylüyor neden böyle yapıyor

Allah uzulmemi ıstiyor sevdiğime dua ediyorum?