Erkekler sorum size "Senden değil mesaj atmaktan sıkılıyorum" Ne demek ya :(

arkadaslar meraba,az uzun olcak ama lütfen yardım edin bi erkek bu kadar mı anlasılmaz olur lütfen empati kuruun :(

sevgilimle üçüncü yılımıza gircez yakında,gerçekten sevdiğine inanıyorum okadar çok şey atlattık ki beraber.Daha önceleri de vardı böyle bişey ama bu sıralar yine mesaj atıyorum bi saat cevap gelmiyo noldu dediğimdeyse "ben sana cevap atmayı unutmusum askım özür dilerim iyice salaklastım bu ara :(" filan gibi tepkileri oluyo.bunu üstüste sürekli yaptı. Bir de sürekli işi oluyo falan mesaj atmıyo bazen.

Ben üç yıl olcak hala ilk günkü gibi mesajını okurken heyecanlanırken o telefonda mesajlasmanın telefonla ugrasmanın ergenlik oldugunu,artık büyüdüğünü farkettiğini söylüyo.mesajı aynen şu : "askım bak valla ben boyle takur tukur her dakka mesaj yazan ergen olmaktan bıktım.artık zoruma gidiyo büyüdüğümü farkettim bak tersleme beni anlamaya çalış nolursun.konuşmadan edemem asla tamam ama bazen sıkıyo bu telefon" abi bu ne yaa ? diyorum seven insan mesajlasmak ister,bu kadar basit.

sıkılmışsın benden diyorum yo hayır ben seni çok seviyorum nasıl böyle düşünürsün filan diyo.

bundan bi önceki gün ben ara verelim dedim beklemiyodu sok oldu tamam özür dilerim falan filan baya şey yaptı sonraki gün sabah da haklısın ara versek iyi olur kendimi toparlamam lazım 10 gün filan dedi. bende mesaj atmamakta kararlıysan 10 gün sonrasında beni bulamayabilirsin dedim.

Napmalıyım, onun amacı ne ? bi yardım edin :(
Güncellemeler
+1 yıl
ee çoğunuzun dediği gibi sıkmışsam onu boğmuşsam,napmalıyım ?

tamam mesaj atmıycam da,onun dısında ?

bide ben ona mesaj atmadan duramıyorum ki,ona mesaj atmamak için oyalanmam lazım o yüzden connected2.me gibi sitelere giriyorum konusmadan duramam cünkü o da büyük sorun :(

güncelleme yaptım ama,kusura bakmayn artk :/
Erkekler sorum size "Senden değil mesaj atmaktan sıkılıyorum" Ne demek ya :(