Beni sevmeyen birini defalarca sevdim.. Üstelik çok uzakta..

12 yaşlarında falanm.. Bir kız gördüm alt sınıfımda.. İlk gördüğümde aşık oldum.. Millet dedi çocukluk.. Ben dedim hayır.. İnanmadılar bana cünki onlar hiç sevmemişlerdi.. Yaklaşık 7-8 yıl aralıksız peşinden koştum.. Her seferinde reddedildim.. Ama sevmekten vazgeçmedim.. 7-8 yıl süre zarfında 2-3 dakika konuşabildim sadece onunla çünki bana hiç pas vermiyordu.. Cevaplar hep aynıydı -hayır-.. Kaba ve bence biraz da odunca bir laf var 'ben köpek gibi sevdim o belediye gibi zehirledi' diye.. Bu laf tam benlikti oysaki.. Ona sarılamadm.. Onu duyamadım.. Ama ben onu onsuz sevebildim.. Bu sevgi 8 yıldan sonra içime attım.. O defteri kapattım.. Ama içimdeki sevgi bitti mi? Cevap yine aynıydı hayır ((: arada rüyalarıma girer.. Arada yüzü aklıma gelir.. ben başka insanlar da sevdim.. Sonra kendime şu soruyu sormaya başladım, onu sevmeye devam ediyorum ama aynı zamanda başka birini de seviyorum.. Bu olabilir miydi acaba.. Sonra anladım ki insan gerçekten sevdiğini hiç bir zaman unutamıyor ama aynı zamanda insan kalbi o kadar büyük ki birden fazla kişiye ait sevgiyi kalbinde barındırabiliyor.. Bir kaçı dicek bu aldatma olmuyor mu diye.. Ben su an evlenmek üzereyim, ve ilk sevdiğim gelse ve bana dese ki 'seni seviyorum' ben bu söze karşılık vermem ve simdi ki sevdiğimi asla aldatmam.. demem o ki seni çok iyi anlıyorum.. Dokunmadan, görmeden, duymadan sevebilmenin zorluğunu biliyorum.. Mutlu çiftler gördüğünde içindeki burukluğu hissedebiliyorum.. Çünki yaşadım.. Ama şunu unutma içindeki sevgi o kadar yüceki, sen onun senin hayatında olmasına ihtiyaç duymuyorsun.. O insanı asla unutamıcaksın.. Ama yeni insanlar da seveceksin..
çok sevdik be abi..
Yine hüzünlendim..
yanımdakını hıssetmeyecek kadar... kronık yalnızlık sendromu muymuş neymiş adı yanındakını hıssetmemek şairin dedıgı kalabalıktakı yalnızlık yanı... bırının elını tutup onu hıssetmemek. etrafınızdakı tepkılerı tavırları onun mımıklerıyle kıyaslamak o olsaydı şöyle derdi.. bır cok kadını hayatınıza sokup beddua bırıktırmek, dınlemedıgınız bır cok sarkının anlam kazanması, ne zaman kadar böyle gıdecek bılınmez ama bıtmesınden yana degılım her mmığini her hareketını hatırlıyorum. insanı rabbıne hayran bırakacak güzelliğiyle her zaman akllda. gitmiyo. bu aralar koray avcı nın sen isimli parcasını dınlıyorum sıksık.
Ona hic sarılmadim elini dahi tutmadım ona dokunamadım belkide korktum herşeyden herkesten yanlış anlaşılmaktan ama başkalarının ne dediği umrumda bile olmamalıydı belkide çok geç anladım kalbim acıyor belkide evet başkaları onun eline arkadaşca bile dokunmuş olsa da ben kıskansam da onu hala ama hala çok mu çok seviyodum onu hiçbişeye değişmezdim ama taki o güne kadar...
Onu sevmeye başladıktan 8 yol sonra vazgectim :/
Dokunmadan...
Gözlerine dalmdan...
Kokusunda kendimi kaybetmeden...
Başımı omsuna koyup ağlalamadan...
Ben onu çok sevdim...
Vaz geçmedim bir gün bile,
Onun için ağlamaktan...
8 yıl mı 😳
Evet 8 yıl sonra vazgeçebildim :/ ya da onsuzluğu kabullendim diyelim...
Cevap
159Cevap
Uzaktan sevmek, dokunamamak ama her gün onun için onun iyi olması için dua etmek. Onu onsuz yaşamak hayallerde rüyalarda sevmek. Elbette insan istiyor yanında dizinin dibinde olmasını ama her şey istediğimiz gibi olmuyor. Ama her şey istediğimiz gibi olmadı diye sevmekten vazgeçmek zorunda değiliz. O duymasa bile bir kere daha söyle '' Seni seviyorum ''
Aşk her zaman karşılıklı olmaz
beni sevmeyen bir kişiyi sevdim ona aşıktım hala aşığım ama bana gelip "seninle çıkalım ya da seninle evlenelim" dese kabul etmezdim bundan sonrada kabul etmem
onu sevmek onun klesi olmak değildir sadece insan gönlüne karşı koyamaz
cok sevdim be konusmalarimiz, fotograflar, kurdugumuz masumca hayaller, saflik, sacma espiriler, birbirimizi uzusumuz, ozur dilememiz, beni ilk arayisi, kalbimin binlerce kez yerindrn firlayacakmis gibi hizli hizli carpisi, heyecandan elim ayagimin dolanmasi, her kavga ettigimizde her zaman mesaj atmasi, heyecandan olmem, sahiplenici tavirlari, soyledigi iltifatlar, sebebsizce er konusmalarimiza 20 kez bakmama ragmen her zaman siritisimin nedeni, ilk aşkım ve son aşkım
bunu okuyan herkes sevgilim oldugunu sanacak ama degildi o benle farkli sebebpten dolayi konusuyordu bense bunu bile bile kendimi delice nedensizce kendimi ona kaptirmis olmam ve onu birakamam
Aynı şey benim basimada geldi5 ay önce ayrıldık hala unutamadim çok seviyorum onu acı çekiyorum zaman zaman agliyorum
Ben defalarca aynı yangına kurban gittim. Benimkisi defalarca sevmek değildi de, daha çok, defalarca ölmekti.
Vay
sevdim seviyorum onun sevmemesi acı versede seviyorum nedenmi? sevmek karşılık mı ister karşılık lı olsa iyi olur ama nasibimizde buda varmış ama unutmakta insanoğlu için düşünsene olayları hiç unutamadığını aman allahım ama iyiki unutuyoruz burada bitiriyorum rabbim gönlündekini hayırlı ve nasibin eylesin mutlu olursun inşaallah :)
Biraz bencilim ben. Sevebileceğim birisini bulduğum zaman, o beni sevmese de sonuna kadar severim.
Sitede görüyoruz
ilişkide araya gurur veya şımarıklık girdiğini hissettiğim andan itibaren arkadaşım sevgilim, ailemi, kardeşim kim olursa olsun muhattaplığımı kesin ve net bir şekilde duraksamaksızın ve arkama bakmaksınızın keserim, kestim ve bunu yapmaktanda son nefesine kadar vazgeçmeyeceğim :) bu sebeple böyle birşeyi hiç yaşamadım...
Sevdim, seviyorum, hiç bir zaman beni sevmeyecek biliyorum, vazgeçemiyorum, arasa ayağım taşa takıldı dese koşuyorum engelleyemiyorum kendimi..
ben sevdimde noldu :( değer veriyorsun ama değmiyor
aynen öyle. kimseyi sevemiyorum zaten artık
Sizi seven birisini severseniz şiir
Sizi sevmeyen birisini severseniz şair olursunuz
Sevmek güzel bir eylem karşılıklı olsa da olmasa da
Karşılıksız olması acıdan başka bişey vermiyor
Her şeyden karşılık beklememek lazım 😊
https://hizliresim.com/LEMRmz
Bu mesajı bana bir kız yollamıştı bende bu şekilde kaydettim. Kendisi beni 5 yıl sevdi. Durmaksızın. En son bende bu kızı sevdim o gün bu gündür konuşmuyoruz diyebilirim. Ne yaptım? Tabiiki de hayatıma baktım.
Olmuyosa zorlama.
üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. Senelerdir sevdim mecnun misali bir gül yaprağını. (lise 1 den beri 6 yıl neredeyse) Dokunmadım ona sevdim sadece benden sanki dünyanın en tuhaf varlığı mışım gibi nefret etti ben yine de sevdim ve durmadan sigara içiyorum sebep o mu bilmiyorum bilmediğim sebep bana içiriyor şu mereti. Hala kalbimin odalarında fink atıyor. Bende sana soruyorum var mı buna çare?
"yokluğun sıradan, varlığına da alışılmaz.."
Dediğim biri oldu yalnızca.
Beni sevmeyen birini bir çok kez değil tek kez dahi sevemem. Ben sevildikçe çoğalanım. Anımsanmadıkça özümseyemeyenim.
benı sevmeyen bırını defalarca cok sevdım ve sevıyorumdaaa 6 yıl cıktık ve ayrıldıkk amaa hala cok sevıyorumm donmuyodaaa . gözün kör olsun aşk
bu şarkıyı bizler yazdık, aynı dertten...
*mına koyarım böyle isin arkadas kimse icin ölüp bitmem ben kücücük yasta babamı kaybetmisim acıların en büyüğünü yasamısım yasım olmus 20 hala daha baba oğul görünce aklım gidiyo defalarca avm tuvaletlerinde ağladığımı bilirim sevgili neymis *
Önce bir çabalarım, bir sonuca varacağımı düşünüyosam zaten sonunda benimdir hani ufacık bir ışık :)
Ama baktım yok, hiiçç zaman kaybedemem :)
öyle bir soru sordun ki ben içki içmemeye çok özen gösteririm yılda 1 en fazla 2 defa içerim bu soru içimden bir sesi bağırttı, git al ne varsa iç hemde kendini kaybedip bir daha bulamamacasına iç
Beni sevmeyeni ben neden seveyim ki.. Kimse kimseyi zorla sevemez..
Beni sevmeyeni içimde büyütmem zaten kendin böyle konularda gaza getiren bir tipte değilimdir
reyizzz sevdik sevmesine defalarca duygularla oynamamak kaidesiyle fakat her sevginin sonu bir hüsrana çıktı o yüzden sevmekten de yoruldum sevilmektende.. Emekler boş dünya boş herşeyde boşşş :D
Hayır sevmedim , beni sevmeyebilirsiniz sevmem ben!!! Seveni baştacı yaparım
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise. :)
Defalarca? Sevginin ne demek olduğunu anlayamadığın için böyle olmuştur yoksa bilsen bir insanı bir defa sevebileceğini böyle olmazdı.
Babam hep der ki seni istemeyeni sakın isteme seni sevmeyenleri sevme sakın
Beni seveni bile sevemezken, beni sevmeyeni sevmem beklenemezdi..
Sevmedim..
Ismail yk nın kayıp akrabası
Canın sağ ya gerisini boşver.. Hepimiz sen kadar sevilmedik en az..
defalarca kısmı ne? bir insan bir sefer sevilir sonra ya istikrarlı olursun ya da vazgeçersin
Beni sevmeyeni niye seviyim ya kimse benden onemli degil walla
Evet çok sevdim ama sadece hayatı duran ben devam eden o oldu hepsi bu
ben sevdim bişey degişmedi sadece egosunu tatmin ettim
Sevdim. Defalarca, yıllarca. Hemde haberi hiiiç olmadan.
Sevdim. o zaman çocukluk yaptım, şimdi aklım başıma geldi ama biraz pişmanım sevdiğim için.
Eski sanal sevgilime takinti gibi surekli beni seviyosun diyodum iste o zaman sevdim
Beni sevmeyen birini defalarca
Sevdim ama dokunmadıktan sonra daha çok yakar insanı bunu iyi bilirimmm..
Kendine acı vermekten başka işe yaramaz bu tip düşünceler , sayfayı geç , belkit kaderin sana başka birini sevdirir dedim avuttum kendimi sende dene:D
hem de nasıl sevdim hatta öyle sevdim ki onu sevmemi sevdi o derece :)
Erkekler sever miymiş ya
bunca şair neden şair sanıyorsun :)
Ama çok daha güzel kızlar varken nasıl birinde takılı kalırsınız
bana sevdiğim en güzel ki :)
ilk defa kutuphaneye gitmistim o da yanimdaydi nasil oldu anlamadim bir bakti ne kalbi ne beni tum dunya yansi :/bana cok guvenirdi halada oyle ama sevemedi gitti beni
Sevdim ama Allah'tan onu sevdiğimi ona söyledim içimde kalmadı. Sarılmak da nasip oldu. Ama o beni sevmedi kullanmak istedi böyle bir şerefsizdi.
Sevmek sürekli bir eylemdir
Başlar ve biter.
Dolayısıyla ,
Defalarca aynı kişiyi sevmek diye bir şey olamaz
beni seven cok kişi oldu fakat ben asla sevmedim onlarada söylemişimdir tabiki
bu nasil bir hastaliktir :) Kosulsuz sevgi anca annelerde vardi cocuklarina karsi ki bu bile azalior artik
Off offf hic sorma. O baskasiyla guldu ben agladim. Basina kotu birsey gelme ihtimalini dusunurken aklim giderdi. Kimse onun gibi gulmezdi sanki. Tesadufen goz göze gelirdik o an dunya dursun isterdim. Olmayacagini tamamen kabullenmem 5 yilimi aldi.
Hemde nasıl. Sırılsıklam aşık oldum. Hemde evliyken işin kötü tarafı hala aşığım.
Beni sevmeyeni niye defalarca seveyim delimiyim 😀 o kişi umurumda bile olmaz
KS'de Böyle Bir Rüzgargülü Görmedim..
😊😊
Size Yazmadım.
Mesaj İletildi Muhatabına..
Anlamadım ama neyse 😐
Boşver. ;)
bir yili gecti konusmuyoruz gecen agustosta evlendi ve bir kac gun once feysten onun profiline baktigimo gördüm ruyamda
Çok sevdim, hep ben sevdim ama hiç sevilmedim. Anladım ki kızlar, kendilerini sevmeyen erkekleri seviyor.
ben birini sevdim ve ondan sonra hiç kimseyi sevemedim sen anla işte.
sevdim bir kere oda seviyodu okadar dedim ona beni başkalarına verme diye gitti...
Defalarca değil yıllarca hiç bir karşılık beklemeden sevdim
Uzaktan sevdim oda sevmişti sonra sıkıldı sevmediğini söyledi hiç buluşamadım kavuşamadım. Öyle uzaktan var olduğunu bilerek kalbimde besliyorum sevgimi
Küçükken sevmiştim öyle birini sonrasında sevmedim.
bir aşık olsam karşımdaki sevmesede ben sevdiririm..
Olmadı ama olmasında... Yani kendini öldürmek oluyor defalarca bence mantık dışı
6 yıllık ilişkiden ayrıldıktan sonra 4 ay daha sevmeye devam ettim o benden nefret ederken.
defalarca sevdim sonra defalarca terslendigim icin tak etti defalarcada sevildim o kisi tarafından
Yok yapmadim oyle bişey beni sevmeyenle ne işim olur
Beni sevmeyen birini sevdim hem de çok sevdim hiç vazgeçmedim şimdi o da beni seviyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar