Evet :D Nalet ya. Çocuk beni arıyor ayrıl diye. Biz onla şunu yaptık bunu yaptık diyor soğutmak için. Çocuğu korkutmak zorunda kaldım :D Keyif almadım dersem yalan olur. Kız da bir acayip kafada ne istediği belli değil, bizi birbirimize düşürdü :D Sonra efso s.. tir çektim ama. Kendimi denize atarımlar, öldürürümler :D Acımayana acımazlar :D
Bana güzel bakan, beni ayrı gören bir kıza resmen zamanla aşık oldum, bir talihsizlik sonucu tek taraflı aşka dönüştü ve aşkın alevi günden güne sönüyor.
Normalde ondan etkilenmiyordum. Sonra kendine bağladı, umutlandırdı , aşık etti gitti. Sonra çok zor zamanlar oldu tabi.. Ama hakkımı asla helal etmiyorum ona. İki cihanda da etmem.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hayır beni sevmeyeni sevmem
En iyisi
Seviyorum diyip aynı anda üç erkekle konuşan bir kız vardı. Sağlam içimizden geçmişti sağ olsun :D
Allah affetsin çok güldüm
Sonra bana aşık oldu ama :D
Kazanan sensin fkdkdk
Evet :D Nalet ya. Çocuk beni arıyor ayrıl diye. Biz onla şunu yaptık bunu yaptık diyor soğutmak için. Çocuğu korkutmak zorunda kaldım :D Keyif almadım dersem yalan olur. Kız da bir acayip kafada ne istediği belli değil, bizi birbirimize düşürdü :D Sonra efso s.. tir çektim ama. Kendimi denize atarımlar, öldürürümler :D Acımayana acımazlar :D
Gülmekten karnım ağrıyor mdmdmsne
Film gibi :D
Herkes sevmiştir tabi platonik olarak ama sevmediğini veya sevme şansının olmadığını öğrendikten sonra devam etmek de olmaz.
Onu o kadar merak ediyorum ki hesaplarını bulmak için neler yaptım neler ama yok gitti hepsi
Bana güzel bakan, beni ayrı gören bir kıza resmen zamanla aşık oldum, bir talihsizlik sonucu tek taraflı aşka dönüştü ve aşkın alevi günden güne sönüyor.
Sevdim ama iki taraflı zannediyodum meğer öyle değilmiş zaman geçtikçe acı bı şekilde anladım
şu an ondan çok korkuyorum
Kork bencede iyi rol yapıyorlar cunki
Oturup ağlarım ya
Normalde ondan etkilenmiyordum. Sonra kendine bağladı, umutlandırdı , aşık etti gitti. Sonra çok zor zamanlar oldu tabi.. Ama hakkımı asla helal etmiyorum ona. İki cihanda da etmem.
Beni seven birini sevdim
Sevdim seviyorum seveceğim
Helal kız
Bi de beni sevse ne güzel olcak 🙃
Keşke oda beni sevse
Keşke kıymetimizi bilselerrr
Keşkeeeeee
Oldum ama o bilmiyodu
Sevmedim ama aşık oldum
Ergenlik döneminde yaptık öyle şeyler
Sevdim zamanında ଘ😒ଓ 🐸
Yok bizde o kadar vicdan yok 😂
Sevdi sandım ama rol yapmış uzaktan
Hayır, beni sevmeyen birine gönül bağlamadım.
hayır sevmedim
Hissizleşiyor insan.
Hemde nasıl
Hayır 😁
Evet
🙄🙄
Sen değil şapşal 😂
Kim
Çocukluk zamanlarımdı
Hayır sevmedim
Yaptık öyle şeyler
Evet sanırım sevdim