Eski sevgilim sürekli karsıma cıkıyor? Okur musunuz lutfen?

Ayrılalı 1 yıl oldu zaten dogru duzgun bir iliskimiz olmamıştı hep bir engel vardı onu sevdım cok sevdım ama sadece 4 ay birlikte olabildik ve o 4 ay icinde birsürü olaylar yasandı iliskimize hep 3. kisiler dahil oldu ben hiç ona güvenmedim güvenemedim hic bir neden soyleyemeden ondan ayrıldım oda ayrılırken tamam bidaha rahatsız etmem seni iyi geceler demisti mesajlasarak ayrıldık bir veda bile edemeden ayrıldık yani. Daha sonra ben Neyse buda geçer güvenmedigim biriyle yapamam zaten sevdigimi sanıyorum sadece diye dusundum cünkü ondan önce hic dogru duzgun sevgilim olmamıstı sadece kendimi kaptırdıgımı düsünmüstüm.. Zaten Oda ayrıldıktan bir ay sonra eski sevgilisiyle barısmıstı ve beni heryerden silmişti. Bunu neden yaptı beni sevmis olsaydı dönermiydi kıza gerı? şu an hala o kızla mı bilmiyorum. Onu cok sevdım ama bir türlü hissettiremedim sevgimi. Oda haklı olarak onu sevmedigimi sevgiden kactıgımı bencil oldugumu dusundu. Şimdide sürekli karsılasıyoruz geçen onunla ilk bulustugumuz cafede rastgeldik kafasını cevırdı bense öküz gibi baktım cocuga. Cok ozluyorum nereye adım atsam onu goruyorum bide alakasız yerlerde karsıma cıkıyor. Selam vermek istiyorum ama korkuyorum tepkisinden.. Sonucta ben ayrıldım ondan. Sizce ne yapmalıyım gordugumde yanına mı gitsem mesaj mı atsam ne desem cünkü ondan sonra kımseyı sevemedım olmuyo gelip gecici bisey sanmıstım gecmedı gıttı.
Eski sevgilim sürekli karsıma cıkıyor? Okur musunuz lutfen?