Onları seviyorumda bana o yaşta bakan olurmu ya 19 yaşındayımm?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu değişik bir duygu yani galiba içgüdü. Neden hoşuna gittiğini bilemem ama belkide o yaşlarda karakterler tam oturduğu için seni etkiliyo olabilir bu. Burada zaten durumu açıklamışlar. Bizim ülkemizde yaş farkı herzaman sorun olur. Haa tabi sorun etmeyenlerde çıkar. Ama bu seferde sana bu adamla ne işin ne diyenler çıkabilir. Yani olmaz da diyemem tam olarak olur da. O kişinin kim olduğuna göre değişir.
17 Yorumla
Soran+1 yılOlgun erkekler daha şevkatli birde
- +1 yıl
selam
- +1 yıl
yz bana
- +1 yıl
ordamısın heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
- +1 yıl
ordamsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
- +1 yıl
bnmmm mesajjj atttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
En İyi Cevaplar
+1 yıl35-45 arası bir erkeğin aklıyla bedeninin en verimli çağıdır erkekler sadece senin değil çoğu kadının ilgisini çekebiliyor
birde geçken kendinden büyüklerden hoşlanıyorsun özellikle erkekler böyle ama kızlardada var olgunlaşıncada geçlerden hoşlanıyorsun
bunlar olağan şeyler elbette herkesi kapsamaz
şunu da unutmamak gerekir ki
sevmek ya da sevilmenin yaşı yok14 Yorumla- +1 yıl
@azimli212 neyin sonrası sıkındı
- +1 yıl
@azimli212 20 yaşında 45 yaşında biriyle evlenmesi tabiki bir çok açıdan iyi olmaz
35-45 yaş erkeğin en mükemmel olduğu yaştır bir kadın içinde bu yaşlarında erkeğin yanında olması güzeldir demeye çalıştım 45 yaşında biriyle evlendimmi o erkeğin en güzel çağı geride kalmış oluyor zaten
tüm bunlar bir kenara şunuda hiç unutmamak gerek erkek normal şartlarda ölünceye kadar erkektir ama kadın için bu böyle değildir kadın 20 yaşındada olsa önünde 20 yılık kadınlık kalmıştır çok nadir kadınlar 40 yaşından sonra kadınlık görevlerini yerine getire bilir tabiyatın kanunlarına aykırı durmamak gerekir
+1 yılO yaştaki insanların %80i evli olur. Hani 25-30 arası dicem de.. Öyle biriyle birlikte olsan bide adama sübyanci derler, demezler ki kız kaşınmış ☺
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
67Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. Valla bilmemde o yaşta çok oluyor ya, daha bugün bebekliğini hatırladığım bir kızla sohbet ettim liseye gidiyormuş falan kız sohbet boyunca yazdı, mesela hep senli benli, mesela küçükken çok şeker bir çocuktun dedim, artık değilmiyim yani dedi işveli işveli, aklımı bayağı kurcaladı açıkçası, ama daha öncede benzerini yaşadım malesef çok uzun sürmüyor
00 Yorumla
+1 yılkonuşalımmı seninle
olgun,
kibar, nazik, bilgili kültürlü centilmen birini
size çok değer veren biri,
maddi manevi destek olan
çocuk gibi şımartan
Sürprizler yapan
birini isterimsiniz?00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynen bı ara vardı öyle ıb senın yasında bı kız neysekı dzügun adamım konsuarak halletım yanı askta sevgıde yas olmaz ama bak ergensın daha yasın 23 24 oldugu zman daha mantıklı dusnurnsun
122 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbazende olabılıyor ama dedgım gıbı sen sımdı dıyelım 30 yasında bısıyle eclendın 5 6 sene osnra sadık kalcakmsın adama onun garantısnı kendısne verıyosan o zman olur
Soran+1 yılSadık kalırım ya yeterki beni sevsin
Cevap sahibi+1 yılozaman olurr tamam üzelme bırısı cıkar ıstedıgn sekılde olmazsa ben kırıtellere uyuytorumm evde kalırsan ben alrırım senın tamam üzelme sen anlastık
Soran+1 yılTamam anlastık :)
Cevap sahibi+1 yıltamam sorun yok ozman
Cevap sahibi+1 yıle baban vermezse napcaz pekı hihihi
Soran+1 yılNapalım :))
Cevap sahibi+1 yılsattın hemen bızı vayy öyle olsun
Soran+1 yılHayir bn sana soruyorum naparizki :)
Cevap sahibi+1 yılanladım bende satıldık sandım hihii yazsaan bana muhabeet etmek ıstersen gerçı gızlsın
Cevap sahibi+1 yılordmaıssın
Soran+1 yılSende gizlisin :) uyumustm
Cevap sahibi+1 yılanladım tamam ordmaısnsın
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yıltamam yaz özleden acıyorum
Cevap sahibi+1 yılordmaısnın
Cevap sahibi+1 yılselam mesaj
Cevap sahibi+1 yılslmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Cevap sahibi+1 yılordamsının
Cevap sahibi+1 yılordamsınnnnnnnnnnnnnnn
Cevap sahibi+1 yılordmaısnsın ses ver gceısmı
Cevap sahibi+1 yılmesaj at
+1 yılallah akıl fikir versin ne diyelim. 20 yaşındaki bize büyük der 30-35 ister :D
12 Yorumla
Soran+1 yılHaha
- +1 yıl
trajikomik bir durum bu gerçekten böyle
bakan olur elbette:) dunyanin her yerinde var insanlar arasindaki yas farki, kendinden genc erkekle birlikte olan kadinlarda var kendinden kucuk kadinlarla birlikte olan erkeklerde, ayak uydurabilirsen biriyle...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılyaşınıza göre çok fazla.. onlara sizin aranızda koca bir uçurum var... çekicilik sadece o yaşlara özgü bir şey değil... sağlıklı düşünemiyorsunuz..
03 Yorumla
Soran+1 yılEvrt napıyın çok seviyorum olgunlar ilgimi çekiyor
- +1 yıl
bence yalnış ve etik değil.. ama hayat sizin düşünmekte özgürsünüz..
- +1 yıl
mesaj AT
+1 yılSana o yaşta neler bile yaparlar sadece ilgi duyduğunu onlara hissettir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılYapma bunu kuzu yoksa koca koca kurtlar seni kapar.
Birazdan buraya 30 yaş üstü maviler akacak sonra o yaş profilindeki erkekler sokaklara çıkınca sabi sübyanın senin gibi olduğunu düşünüp yavşayacak00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Evliliği düşünüyorsan pek iyi bir fikir olmaz senin için bu yaş gurubu..
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
ben şunu anlamadım olgun nasıl oluyor. hangi konuda olgunluktan bahsediyorsun.
06 Yorumla
Soran+1 yılYani tip olarak olgun ve yatakta
- +1 yıl
tip olarak nasıl oluyor ya ben ilk defa duyuyorum hakikaten. mesela 20 yaşındasın 30 yaşına gelince de aynı oluyorsun pek fazla bir değişiklik olmaz
ha bak şöyle diyeyim sana bu biraz hayatı nasıl yaşadığına. ve yapına da bağlıdır. hayatı nasıl yaşar ya çok yıpranmıştır çalışma koşulları. sıkıntı , stres aile ortamı , çevresel faktörler vesaire bu sebelerden ötürü insan çabuk değişir çöker ya da hayatı rahat ise 20 yaşında ne ise odur pek fazal bir değişiklik göremessin ikincisi ise insanın yapısı dedim adam gamsız olur rahattır herşeye aniden en ufak şeylere üzülmez , böyle insanlar da pek değişmez ben bunu kastettim. biraz uzun oldu yazı
Soran+1 yılEvet teşekkürler ama erkekler yaşlandıkca daha çekici oluyor benim için ,
Soran+1 yılEvet ne varki?
Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Turkiyeden soz ediyoruz 60 yasindaki dedem bile bakar malesef
20 Yorumla
+1 yılSadece cinsel olarak bakarlar seni kullanır atarlar sana bir ton yalan söyleyip parmağında oynatırlar evet bakarlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılolurrr tabıkıı ıllakıı neden olmasınkı askın yasaı bvarmı
10 Yorumla
+1 yılOlur tabi ki bayb yeter ki sen iste neden olmasın ;)
10 Yorumla
+1 yılban bakarım az kaldı o yaş aralıgına ama şımdı bile bakarım
00 Yorumlaolgunluk bence yasla olan birsey degil 40 yasinda ocuk gordum :D bence yasindan once karakterine bak olgun olup olmadgini ordan anlayabilirsin..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılbenim de beyin olarak olgun bayanlar hoşuma gidiyor :)
00 Yorumla Olmaz mı. Kuş sıçsa üstüne kuşu öldürürler nimetin üstüne sıçılır mı diye
04 Yorumla
Soran+1 yılNer
Soran+1 yılNe dedim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok roman okuyorsan onun etkisidir😅🚬
#rr
Ama tabi hic bilemezsin olabilir00 Yorumla
+1 yılOlur niye olmasın olgunlarda senin gibi çıtırları seviyor.
10 Yorumlaneden olmasın sonuçta karşındakini etkileyebileceksen olabilir
00 Yorumla
+1 yılEğer hitap edebilirsen ve yeteri olgunlaktaysan tabi ki olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 947 cevap paylaştı.
+1 yılBenim de ilgimi gençlerden hoşlanıyorum aksine. Acaba?
02 Yorumla
Soran+1 yılHadiya :)
- +1 yıl
Hem de çok
+1 yılOlur neden olmasın bir çok iş adamın hanımları kendilerinden 20 yaş küçük demekki oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl27- 35 yaş arası erkeklerin en yakışıklı lduğu dönemler bence
22 Yorumla- +1 yıl
B-)..
- +1 yıl
Daha daha nasılız B-)
+1 yılO yaşta biri ile evlensen çocukların olsa baba yerine dede diye seslenirler:)
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha :)
Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Neden olmasın sen yeter ki iste her yaştan olur gizliden çık burdan bile olur
00 Yorumla
+1 yılbende 35 40 larda olgun seviyorum kızlardada mı varmıs öyle şeyler
06 Yorumla
Soran+1 yılTabi
- +1 yıl
bizim hissettiiğğimiz şeylerin aysını sizde hissediyormusunuz cinsellik olarak
Soran+1 yılEvettt 😍
- +1 yıl
sanmıyorum yha
Soran+1 yılOyle ya
- +1 yıl
nie gizlisin ki :)
- Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılbakan olur ya bence çıtırsın sonuçta :)
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbakmasına bakardımda bir resim bile koymamıssın!! ;)
00 Yorumla30 yaş grubu sayfayı coşturuyor :D :D
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Benımde lısedeyken 1 sene bırıyle ilşki yaşamıştık 100.000 tlsını aldım braktm
00 YorumlaOlgunlar dikkatini cekiyor
13 Yorumla
Soran+1 yılTabi
+1 yılDoğaldır. Sadece sende yok bu durum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakan olurdan ziyada ekmek peynir gibi kapış kapış olursun tıpkı bir seks objesi gibi kullanılırsın
03 Yorumla
Soran+1 yılbn kullanmak istiyorm zaten
Cevap sahibi+1 yılYazık sana kendine uygun düzgün bir eş bulup hayatını tamamlamak varken sen diyorsun fahişe olucam kullanılmak istiyorum diyorsun tabiki herkes bir yaşam seçer ve seçtiği yaşamın bedelini öder
Soran+1 yılFantezi ya sadece
+1 yılBaba olarak seviyor olmayasin?
018 Yorumla
Soran+1 yılHayır :/
- +1 yıl
@Gucar 19 yaşındaki biri 25 yaşındaki birinden hoslanabilir. Ona lafım yok. İşin içine 40lar 45ler gibi babası yasindakiler giriyorsa orada sorun ararım.
- +1 yıl
@PrettySweetyWoman kendi ilgi alanıdır bu onun kişisel zevkidir. Kendi tercihidir ve olgunluk kavramı da aynı şekilde. senin yaşın 21 gözüküyor senin yaşımda olan zihinsel durumumu ve şimdi ki durumumu biliyorum arada geçen devrin nasıl olduğunu da biliyorum. kadınların 23 yaş keskin virajı öncesi zihinsel yapısını da biliyorum bunları ele alırsan tercih onun. 21 yaşında olan biri ile ben 31 yaşında olan biri arasında ilişkisel ciddi farklar vardır. bir kere oturmuş bir karakterle yaşamak ile daha hayatı deneyimleme farkı var ki bu ciddi bir farktır. stil farkları, konuşulacak konu farkları. oturaklı karakter ile daha oturmamış oraya buraya karakter farkı var. şöyle düşün bir yerde yürüyorsun elinde harita yok ikiniz de bilmiyorsunuz öyle kaybolmak üzere bir gidiş var diğerinde yolları iyi bilen bir rehberle yürüyorsun. benim belki senin yaşla konuştuğum 10 yaş ama 20 yaş meselesinde dediğim gibi tercihidir beklentileri o yöndedir
- +1 yıl
@Gucar bu kadar uzatmaya gerek yoktu, 19 yaşındaki insan ergendir, 45 yaşındaki adamla hayat görüşleri aynı değildir olamaz da zaten, ben böyle düşünüyorum.
- +1 yıl
nasıl olamaz ben 13 yaşımda girdiğim bir ortamda gayet 40 45 yaşlarında adamlara kafa tutacak kadar fikirler üretebiliyordum. ergenlik meselesi değil. aksine ergenlik diye buna sığınıp sığlaştırmak problem ergenliğin o deli kanı ve atılımcılığını pozitif kullanan herkes daha iyi bir hale getirebilir. Kimse yaşı şu ergenlikte vs diyerek yeteneklerini ya da isteklerini kısıtlayamaz kimsenin. hakkı yok buna @PrettySweetyWoman
- +1 yıl
@Gucar yahu benim düşüncem bu yönde, ben böyle gördüm böyle düşünüyorum neyi kanıtlama derdindesin?
- +1 yıl
işte insanlara dokunma babası falan değil ihtiyacı isteği hormonal çekimi bu adam. birilerinin yaşı yüksek diye baba olarak mı seviyorsun vs demek onun hayatına mahalle baskısı ve yobaz bir zihniyetle saldırmak demek. kendi tercihleri ve onu yaşamak istiyorsa yaşayacak bekaret bekçisi gibi tavra girme. @PrettySweetyWoman. hoş ve sevimli kadınlık böyle bir şey değil bence bu daha çok ConservativeDangerousWoman modeli
- +1 yıl
@Gucar insanlara dokunma, tavra girme. Emrin olur, başka? Ben görüşümü paylaştım, görüşüm mahalle baskısı tavrında olur yobaz olur modern olur, orası çok da seni ilgilendirmez. Ayrıca ciddi bir soru sordum görüşümde, belki babasız büyüyen biri ve o korunma ihtiyacını hissediyor, olamaz mi?
- +1 yıl
@PrettySweetyWoman heh işte böyle sorarsan oldu. babasızlık kavramıyla ama diğerinde bambaşka anlaşılıyor ve ülkenin potansiyelini düşün nasıl anlayıp da neler yapabileceklerini ona göre mahalle baskısı kavramını da ele almış da olursun ama bu son söylediğin gibi cevaplayıp sorsaydın bence de hem çok şık hem çok daha bilimsel hem de çok yardımcı olurdu aradaki konuşmalar yaşanmazdı. şu an Pretty oluverdin sweety hakkında fikrim olamayabilir çevrende değilim çünkü
- +1 yıl
yaz bna
- +1 yıl
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
- +1 yıl
orsmsısnınzınınnnnnn
- +1 yıl
@kayıpkentyakısıklısı Kime yazıyorsunuz abicim bunları?
- +1 yıl
benım arkadaısm varıd bu yorumda onu aırtodusm sız kmsınzı sıze yazmadım ben geceısmıtıdı nıkı
- +1 yıl
@kayıpkentyakısıklısı Başkasına yazıyorsanız benim görüşüme yazmayın.
- +1 yıl
tamamda ben gööruse yazıdm sana yazmadımkı bu yazıyı senmı paylastın
- +1 yıl
@kayıpkentyakısıklısı tamam benim görüşüme yazıyorsunuz abicim bana bildirim geliyor.
+1 yıltüm yaşı büyükler toplanmış :D :D :D
17 Yorumla- +1 yıl
@haskafkas yok ben yorumlara bakmak için geldim
- +1 yıl
@haskafkas çetelesini mi tutuyorsun be :D
- +1 yıl
@haskafkas saatini de söylemen gerekiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yıl28 denemek ister misin :))
12 Yorumla
Soran+1 yılYani
Cevap sahibi+1 yıltanışmak isterim :)
+1 yılOlurr tabii sübyancıdan bol ne var ülkede..
13 Yorumla
Soran+1 yılİyiki
- +1 yıl
arabası olan ağzı iyi laf yapan 30-35 üstü tipler tam senlik genellikle evli bile olsalar gözü senin gibiler üzerindedir merak etme sen
Soran+1 yılRvlilere bakmam
çok çok zor sanmıyorum
05 Yorumla
SoranNedenki ya
Soran+1 yılYatakta?
Soran+1 yılYok ya :/
Belirli dönemlerde normaldir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. iyiymiş bu :)
02 Yorumla
Soran+1 yılÇk iyi :)
baktım bile:))
hadi gel mutlu olak01 Yorumla
Soran+1 yıl:) 😛
+1 yılGit babana ver oda o yaşlarda abisi
10 Yorumladevir degişir artık galiba...
00 YorumlaBaba sevgisi yasamadin glb
01 Yorumla
Soran+1 yılEvt
+1 yılyaşlı bir amcamız pembe hesap açmış
00 Yorumla
+1 yılteşekkür ederi, m canım yaş takıntım yoktur benim.
00 Yorumla
+1 yılabazalar bakar ama ciddi düşünmez vurur geçerler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen sana bakarımda sen bana bakarmısın?
03 Yorumla
Soran+1 yılBakarımda yaş kaç
Cevap sahibi+1 yıltam 30
Cevap sahibi+1 yıltabi birde önemle görmeni tavsiye ederım :)
+1 yılSenin yasindaki cogu kiz oyle normal vi durum yani
00 Yorumla
+1 yılbak canım olgunluk yaşla alakalı değildir.
10 Yorumla
+1 yılo cok iyi sen işibileni istiyon sanırımm
04 Yorumla
Soran+1 yılTabş :D
- +1 yıl
seni gidi seni hiç birliktelik yaşadınmı :)
Soran+1 yılHayır :)
- +1 yıl
peki istiyomusun
- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılbenım yaşıtlarım yanı ne hoşuna giden
02 Yorumla
Soran+1 yılOlgun olması işte :)
- +1 yıl
haklısın çocukça davranış yoktur
Sev bizi :))
014 Yorumla
Soran+1 yılA 😍
Soran+1 yılİkinizide alıyım ben :)
+1 yılben dahilmiyim o gruba :)
02 Yorumla
Soran+1 yılTabi canım 😍😄
- +1 yıl
sevinmeliyim ozaman :) yuppı :)
+1 yılOlur sen iste yeterki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılSagol canim merci
10 Yorumla
+1 yılhiç şaşırmıyorum
10 YorumlaEmin ol olur
10 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!