Arkadaşça konuştuğum biri. İnstagramdan tanıştık. Ben yazmadığım zaman en geç 2 gün sonra kendisi mesaj atardı. 6 kasımda ben yazdım ona. İşi vardı. Şu şekilde konuştuk biraz. Sizce ben mesaj atsam mı? O yazmayacak gibi :/ yazıp da kendimi küçük düşürmek istemiyorum aslında. Napmalıyım? Dün instagrama foto attım beğendi. Ondan hoşlanıyorum 🙈
Indstagramda tanistigin biri ne kadar gelrcekci olabilir fake hesaplar cok var birini tanimadan etmeden kisiligini karekterini bilmeden sirf fizigi guzzel yakisili diye hoslanilmaz. Adami taniman lazim. Seningibi bu yolla kandirilan bircok kisi var. ilsikiyi bitir ya da sadece arkadas gibi davran. Tipi guzel olupta ici guzel olmayan br suru adam var. Sapikmi katilmi satanistmi bilmiyorsun ki sen. Nette tanistihin birine guven me baglanma cunku o sewdigin adam aslinda senin kafanda canlandirdigin bir adam sen o adama asksin. uzaklas ondan :-)
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sorunlarını anlatıyo bana, ailesinden de bahsediyo. İyi birine benziyo. İnş gerçekten öyledir
Iste kizlae her zaman safliklarindan kaybediyor. Hayali bir aile kurmakta ne varki herkes bunu yapabilir ben senin iyiligini dusunuyorum. O kadin cinayetleri bir daha yasanmasin istiyorum saf olmayin lutfen once tecavuze sonrada oldurulen bir cok kadin var turkiyede internette boyle seylerle mesgul olmak yerine biraz haber oku ve sosyal medyanin guvenilirligi hakkinda uzman kisileri bilgilerini oku. GUVENME SOSYAL MEDYAYA :-)
"Ben yazmadığım zaman en geç 2 gün içerisinde o yazar" demek ki sen böyle egoist durumundasın. Nasıl olsa o bir iki gün içinde bana yazar modundayken çocuk sana hep yazmış, ve atıcağın bir mesajı bile gelip burada soruyorsun. Ne biliyim bana ters yani hiç istekli görünmüyorsun konuşmak için
Konuşmak istiyorum ama onun peşinde koştuğumu düşünmesini istemiyorum. Geçen gün canın sıkkınsa sonra konuşalım dedim biraz daha konuşalım dedi. Konuştuk sonraki gün ben yine mesaj attım.
En İyi Cevaplar