Reddettigim birine mesaj atmalı miyim?
Son günlerde sürekli onu düşünüyorum. ama bir yandan da reddetigim için de çekiniyorum, ne yapmalıyım?
Son günlerde sürekli onu düşünüyorum. ama bir yandan da reddetigim için de çekiniyorum, ne yapmalıyım?
Beni reddeden biri bana geri döndü defalrca ama ben reddetim çünkü hakaret falan da etti sadece düşmanım ama yine de şansını dene gururunu ayaklar altına alıyorsun unutma
O derce bı red değildi bunun gurur olduğunu pek düşünmüyorum insanların kararları degiseblr sonucta
Madem gurur olduğunu düşündünüz neden kabul ettiniz ki?
Hayır kabul etmedim düşmanım benim şu anda, ama o şu anda kendini senin cebindeymiş gibi hissetti ve hissedecek sen ona döndüğünde onu yücelteceksin. Beni eskiden çok sevdiğim kız 2 kişi arasında seçim yapmak zorundaydı ama ben ne olursa olsun beni seçmesini istemedim istemem de onu seçsin şimdi ne halt yerse yesin o kız benim çok hayallerimle oynadı hayatımla oynadı. Ama siz yine de şansınızı deneyin tatlı dil ile.
Tabi ki kimsenin hayalleriyle oynamak istemem o yüzden kabul etmisistim. simdi doğru karar verdimigimden emin değilim. büyük ihtimal yazmiyacagim. Benim olan bir gün elbet benim olur..
Cevap
5Cevap
Yapma böyle bir saçmalık
Bence de yapmamaliyim
Reddedip başka erkekle olmuşsan hiç bulaşma
Yaş 30 hala kendi kararlarını veremiyorsun ya
Biraz da o seni süründürsün fena olmaz
bence adımını at. hiç bişey olmaz
Atma
Atma
At izin verdim hadi.
Seviyorsan at gitsin