Gizli Üye(30-35)+1 yılYanında olmayan, hiç yakından görmediğin, göz göze gelmediğin, yürüyüşünü, oturuşunu, kalkışını, bakışını, duruşunu, yemek yiyişini, görmediğin dokunamadığın, sarılamadıgın, aynı yerlerden geçmediğin, neler yapar görmediğin bir uşak sana ne kadar güven verebilir? sen onu ne kadar sevebilirsin? Sanal aşk demek yanılmak demektir anladın mı beybisi?
19 Yorumla
Soran+1 yılAynen böyle düşünüyorum bende aslında ama benim kastım şu aslında yani reelde görüşüp aşka dönüşme olasılığı? Benim merakım bu yani
Cevap sahibi+1 yılEğer reelde görüşürsen bir ihtimal aşka dönüşebilir. Onun dısında sanaldan sadece hoşlaşdığın ve ölmek zorunda kalan hislerin kalır.
Soran+1 yılZaten görmediği birine aşık olamaz insan bunun farkındayım sadece görüştükten sonrasını düşünüyorum aslında saçma geliyor ama ne bilim işte
Cevap sahibi+1 yılSen kapılmışsın belli ama kapılma silkelen ve kendine gel çok hayal kurma sonra çok üzülürsün.. Anı yaşa tatlım bağlanma derim ben
Soran+1 yılBağlandım bile bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılYani illa acı Çekeceğim diyorsun :) yaşa ve gör o zaman
Soran+1 yılHayırlısı diyelim napalım :)
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı :)
Soran+1 yıl:) :)
En İyi Cevaplar
+1 yılAşk, sevgi denilen duygular yürekle alakalıdır. Mesafe kabul etmez. Ama mesafeler aşkı yaşamaya engeldir ve zamanla gözden ırak olan gönülden de ırak olabilir. Büyük sabır gerektiren bir ilişki türü.
05 Yorumla
Soran+1 yılYok ben mesafelerin aşka engel olmadığından eminim ama bu reelde tanışıp sonra uzak kalmış çiftler için geçerli.. Sanalda tanıştığın biriyle zor yani gerçekte ne kadar görüşebileceksinki? Yılda kaç kez? Ama işte ne bileyim olur mu ki diyede düşünmüyr derim
- +1 yıl
Karşılıklı mı bu istek?
Soran+1 yılEvet karşılıklı :)
- +1 yıl
O zaman olsun 😊istiyorsa insan yürütebilir.
Soran+1 yılHenüz hiç görüşmedk yakın zamanda görüşecez ama tereddüt ediyrm
Sanalda herşeyiyle tanıyamazsın bir insanı.
Ama o insanı tanımak için bir adımdır sanal ortam.
Belki reele tanışıp konuşulursa olur..
https://i.hizliresim.com/NWdnWg.jpg11 Yorumla
Soran+1 yılAslında benimde kast ettiğim oydu yani reelde görüşünce aşka dönüşme ihtimali :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıliki kisi eger askina sadik olacaksa ve sanali reele dönüştürebiliyorsaniz işte o aşk gerçekleşir
09 Yorumla
Soran+1 yılİşte benimde merak ettiğim nu reelde görüştükten sonra aşka dönüşme ihtimali
Cevap sahibi+1 yılönceden birbirlerini görmeli ama insanlar fotoğraftan
Soran+1 yılAslında bana saçma geliyor sadece inanmak istiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılsacma degil aslinda burasi da bir ortam ama işte iki kisinin iyi niyetine, sadakatine bagli ask isi
Soran+1 yılHaklısın sanırım :)
Cevap sahibi+1 yıl:)))
Cevap sahibi+1 yılama yine de cok dikkatli olmak lazim sonucta karsimizdaki bizim gibi ayni niyette olmayabilir o da tabi taniya taniya olur
Soran+1 yılHaklısın :)
Cevap sahibi+1 yıleyvallah :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 812 cevap paylaştı. Yaşanır zamanla konuşursun bağlanırsın ve aşık olursun. Sanalda tanıdığın insanı görmesen de beyninde canlanan bir karakteri oluşur ve sen o karaktere aşık olursun reelde buluşunca rastladığın karakterle beynindeki karakter aynı olursa bu aşk devam eder. Ama mümkün olduğu kadar çabuk reele taşımak gerek
03 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel konuştun bir umut yeşerdi içimde :)
Soran+1 yılBilmiyorum ki :)
Bence gönül işi bu bende kesinlikle olmicağını düşünürdüm ama olmuştum karşındaki kişiye bağlı birazcık yani ki tanıştıktan sonra herşeyin düzeleceğini düşünüyorum yani sanal aşk olabilir :)
011 Yorumla
Soran+1 yılGörmeden olmazda reelde görüşüldüğü zaman aşka dönüşebilir ama değil mi? :)
Soran+1 yılAhaha haklısın süründürmek aklıma gelmemişti :)
Soran+1 yılÇocuğu yaktın bide geçmiş olsun mu diyorsun :)
Soran+1 yılHaklısın tanımak lazım :) teşekkğr ederim :)
Soran+1 yılHala içime sindiği söylenemez ama yardımcı oldun :)
+1 yılşu an bu yazıyıda sanal olarak düşündüğün gerçek bir insan yazıyor.
Sanal olması sadece gerçekte olduğundan farklı çıkma ihtimali yüzünden kötüdür yoksa biz Rabbimizi görmeden sevmedik mi?01 Yorumla
Soran+1 yılAslında görüşecez zaten benim demek istediğim görüştüğümüz zaman aşka dönüşür mü? Böyle bir ilişki ne kadar mantıklı
+1 yılGörmediğin birine aşık olamazsın diyen ahmaklar, körlerin aşık olamayacağına mı inanıyor?
05 Yorumla
Soran+1 yılBen onlara katılıyorum aslında görmekten kasıt farklı aslıdna karşındaki kişinin davranışları tavırları hareketleri.. Bunları görmeden bilemezsin hiç görmediğin birini tanıyamazsın.. Ama şöyle bir durum var biz görüşeceğiz ztn.. Ama yinede endişelerim var tabi pek mantıklı gelmiyr
- +1 yıl
Gayet mantıklı bence... Göreceksin işte hal hareketlerini görüşünce...
Soran+1 yılÖyle mi dersin?
- +1 yıl
Aynen...
Soran+1 yılPeki teşekkürler :)
+1 yılAşk olsa da olmasa da uzak dur sonucu ne olursa olsun yaralıyor
012 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılHaklısın sanırım boş hayallere kapılmamak gerek
- +1 yıl
Ben seni etkilemek istemem bunu yaşayacak olan sensin belki benden farklı yasayacaksin ve mutlu olacaksın hanı bunlar da var Çevremde ama sonuç olarak zorlu bir süreç. Görmüyorsun ve bu iletişimi olumsuz etkiliyor. Bir konu hakkında yuzyuze konuşmak başka tlfnda konuşmak başka. Ayrica bu çağda oldukça zor birini fotoğrafına bakıp beğenmek akla aykırı. Çünkü artık herkes belli başlı uygulamalarla kendini olduğundan farklı gösteriyor. Haksız mıyım?
Soran+1 yılDış görünüşü önemli değil benim için karakteri düzgün olmalı haklısın tabi çok zor bir süreç ama reelde erkeklerle iletişim kurmakta zorlanıyrm bu daha mantıklı geliyor
- +1 yıl
Dış gorunus benim için de önemsiz ama benimki bu dış gorunus yüzünden yalanla başladığı için onyargiliyim artık ister istemez. Yine de sonuç olarak dış gorunus önemsiz benim için. Karalterine diyecek lafim yok benden daha karakterliydi ama olmayinca olmuyor. Reel konusunda ben de rahat hissedemem ama bir aşk baslayacaksa sanal da olsa reelde konuşup gorusup başlamalı bana göre. En azından ben dersimi aldım bu konuda ;)
Soran+1 yılSanırım senin için baya kötü bir tecrübe olmuş... Tabi reele geçiş olmayınca ztn ilişki olmaz saçma sapan bir şey olur :)
- +1 yıl
Evet :) bende geçiş olmadı hep hayal ettim durdum :D şizofren gibi
Soran+1 yılBenimde öyle bir tecrübem var ama biz görüşecektik tartıştık gurur yaptık orta yolu bulamadk ve bilet yandı :)
- +1 yıl
Hah işte tam da bu olmasa bile buna benzer :D o kadar dokunuyor ki insana
Soran+1 yılBenimki kadar koymamıştır emin ol :) mesaj atayım konuşalım mı? :)
- +1 yıl
Tamam :)
+1 yılsanaldan aşk olmaz ama biri ile konuşmak alışkanlık haline gelebilir, görüşülürse aşka dönüşebilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında benim merak ettiğimde buydu: reelde görüştükten sonra aşka dönüşme ihtimali? :)
+1 yılSanalda ask ile karsilastigim o kadar cok hikaye var ki. Mutlu biten de var mutsuz biten de. Yani notmal yasam gibi. Her sey hrlalinden olsun da sanali reeli farketmez.
015 Yorumla
Soran+1 yılBen reelde görüştükten sonra aşka dönüşme ihtimalini merak ediyorum açıkçası?
- +1 yıl
İnce bir sınır var. Karsidakinin adini bilmeden sadece yazisarak (bak fotograf atma da degil) sohbet olur. Bir zaman sonra dertlesme. Gunluk yasantiyi anlatma olur. O kadar alisilir ki 1 gun mesajlasilmasa gece rahat uyunamaz duruma gelirler. Ufak ufak birbirine acilip soylenir. Yuz yuze de gorusulunce vay be yazistigim kisi buymus felan bile denebilir.(ben en uc noktayi anlattim elbet fotograflasan vardir.)
- +1 yıl
Yeter ki insan yalniz olmadigini anlasin
Soran+1 yılYani olumlu bir şey mi anlamadm ben
- +1 yıl
Sanalda ask olabilir yani onu kadettim
Soran+1 yılBuna inanmayı istiyorum
- +1 yıl
Buna inan. Ama karsina her cikan kiz erkege inanma. Tamamiyla tani oyle. Sanalda ask cok normal
Soran+1 yılHaklısın :)
- +1 yıl
Yalniz sunu da ekleyeyim. Sanal da artik normal yuz yuze gibi oldu. Reelde de sanalda da tanistiklarina dikkat etmelisin. Demeyi unutmayayim da icimde kalir :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim :) ben yine aynı kararsızlıkta devam :)
- +1 yıl
Kararsizlik etme. Allah a teslim ol nerede ne olacagini bilemezsin. O ndan daha iyi bilemeyiz. Ve de buyuk konusma sanal asla olmaz dersin. Sanal evlilik olur bak onu da unutma
Soran+1 yılBilmiyorum ne yapmalıyım emin değilim... İlerleöeden bitirmeli miyim yoksa devam edip akışına mı bırakmalıyım emin değilim
- +1 yıl
Allah a birak olur zaten. Sabret sen. İlla sanal diye sevdiginden vazgecme. Senin gibi biri de olabilir? O da senin gibi dusunebilir karsisindakini? Sadece oluruna birak zamanla iyise de kotuyse de duzelecek😉
Soran+1 yılHaklısın çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Estafurullah rica ederim
Sanalda konuştuğun gerçek bir insan. sanal aşk platonik değilse gerçektir kanımca
13 Yorumla
Soran+1 yılBen reelde görüştükten sonra aşka dönüşme ihtimalini merak ediyorum açıkçası? Görmediğin birine aşık olmak imkansız bence
+1 yılOlur, sanalda ya da reelde hiç fark etmez.
Kendi duygularından eminsen bile karşındakinden emin olamazsın işte, problem orada.07 Yorumla
Soran+1 yılAslında sanaldan kastım reelde görüşüldüğü zaman aşka dönüşme ihtimali
- +1 yıl
Reel işe karışırsa o aşk cidden aşk olur.
Yani biz, reelde olsak sanaldan devam edip, sanırım ciddi şeylere doğru gidebiliriz.
Soran+1 yılHaklısın denemekte fayda var :) sizde mi sanaldan görüşüyorsunuz?
- +1 yıl
Aynen öyle :)
Soran+1 yılHayırlısı olsun :)
- +1 yıl
Hepimize :)
Soran+1 yılAmin :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç mi görmediniz? Görmeyecek misiniz? A dedim ama görecekseniz bir anlamı var, yoksa yalan komple...
011 Yorumla
Soran+1 yılGörecez gelecek :) ama endişem şu: aşka dönüşür mü?
Cevap sahibi+1 yılSen aşka inanıyor musun? Yukarıda her türlüsüne inandığını yazmışsın ne güzel bak; ben aşka inanmıyorum diyen kızdan korkarım. Ama sen inanıyorsun, aşka elbette dönüşebilir... Ben olsam yerinde dönüşmezdi, çünkü ilk gördüğümde olursam olurum; bida da olmam ben :D ama herkes bir değil elbet
Soran+1 yılAma mantıklı gelmiyor bana ne bileyim çevremdekiler ne der diyede düşünmüyor değilim
Cevap sahibi+1 yılSevdin mi? Sevdiysen herşey geride kalır... Taşıdığın kalbe bak sen millete değil, belki de çok mutlu olacaksınız? :)
Soran+1 yılGörmeden bir şey diyememki konuşmamız falan güzel tanıdığım kadarıyla iyi biri ama görünce ne olur bilemiyorum.. Umarım oluruz :)
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası hiç görmeden bilemezsin, son derece haklısın... Buluşun, ama dikkat et :D gezin bakalım bir çay için :))) niyetini anlarsın , belki elektrik alırsın belki alamazsın... Seni çok iyi anlıyorum ;)
Soran+1 yılBirde hiç sevgilim olmadı ilkim olacak yani :)
Cevap sahibi+1 yılOoooo... Çok dikkatli düşün, seni hakediyor mu acaba? :))) dikkat et bence, hakkında güzel olan, hayırlı olan olur inşallah...
Soran+1 yılİşte bu kadar düşündüren bu tanıdığım kadarıyla hak ediyor.. İnşallah çok sağol :)
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalım, madem seni ikna edebilmiş mutlu olursunuz inşallah ^^
Soran+1 yılİnşallah sağol :)
+1 yılSen adama değil sana sarf ettiğini kelimelere aşıksın.
03 Yorumla
Soran+1 yılAşık değilim.. Ben sadece reelde görüştüğümüz zaman aşka dönüşme ihtimalini soruyorum aslında.. Görmeden aşık olmak diye bir şey söz konusu olamaz
- +1 yıl
Düşün hayalinde illa ki bu adamı kuruyorsun adam çıktı çok iğrenç birşey napacan? Şimdi bana dış görünüş önemli değil falan deme.
Soran+1 yılAma benim için cidden önemli değil
Sanal aşk diye bir şey mümkün değil çünkü karşında bir insan olup olmadığını bilemezsin. Belki bir hayvan belkide bir mutant var.
03 Yorumla
Soran+1 yılSert olmuş :)
Soran+1 yılÖyle tabi haklısın :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sanaldan tanistim ve şu an sevgiliyiz ve cok iyi ilerliyo ondan cok hoslaniyorum olabilir yani hoslanti felan :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah bozmasın ama ben reelde görüştüğümz zaman aşık olma olasılığını sormak istemiştim :)
+1 yılBöyle olan arkadaşlarım var sadece whatsapptan konuşuyolar. Bir yerde karşılaşsalar konuşmuyolar
011 Yorumla
Soran+1 yılAynı şehirdeler mi?
- +1 yıl
Aynı okul
Soran+1 yılO anormal bir durum bence :) yani reelde niye konuşmuyorlarki :)
- +1 yıl
İşte sanalda öyle konuşan insan gerçekte nasıl konuşur insan bilemez. Sen sanalda arkadaşlarınla konuşurken normal konuşma şeklini mi kullanıyosun?
Soran+1 yılBenim sanaldan tanıdığım bir arkadaşım vardı reelde görüştük tlfnda nasılsak reeldede öyleydik sonuçta farklı davranmıyorumki neysem oyum
- +1 yıl
Sanalda insan hiçbir zaman olduğu gibi görünmez. Arkadaşım üzgün ama sanal hayattakiler beni üzgün görmesin diye gülücüklü fotoğraflar atıyor. Sanal hayat hiç bir zaman insanı olduğu gibi göstermez.
Soran+1 yılİşteben sanalda tanıdıklarıma kendimi tamamen açıyorum üzgünsem üzgün olduğumu söylüyorum hatta telefonda ağladığım zamanlarım olmuştur :) ama reelde ne kadar üzgün oluraam olaym gülerim :)
- +1 yıl
İşte insan hiçbir zaman olduğu gibi görünmek istemez. Çoğu insan içinde üzüntü yaşarken bunu dışarı vurmaz. Ya o konuştuğun kişi içini sanalda dökemiyorsa?
Soran+1 yılValla benim konuştuklarım karşılıklıydı her şeyi anlatırdık dertleşirdik aksi halde konuşmam zaten
- +1 yıl
Yalan hesap olmadığına kesin eminsen ve kontrol etmişsen o zaman gerçekten iyi birine denk geldin :)
Soran+1 yılEvet iyi biri :)
Tamam da bu sanalda olmaz ki gidip tanışmazsan saçma olur
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten kast ettiğim o reelde görüşünce aşka dönüşme ihtimali? :)
Soran+1 yılYani :)
+1 yılKarşındaki insan sonuçta boş düşünceler olur doğru insanı bulursan
03 Yorumla
Soran+1 yılBen reelde görüştükten sonra aşka dönüşme ihtimalini merak ediyorum açıkçası?
- +1 yıl
Hiç farketmez iki türlüde sevebilirsin buluşunca aşka dönüşme ihtimalini falan geç sevmeyi bilmiyorsan aynı evde yaşasanda farketmez
Soran+1 yılHaklı olabilirsin
+1 yılTutmaz mesafe ve sosyal sinifi farki ailesi hersey etkiliyor 4 ay konus sonra elinde kocaman bir 0
09 Yorumla
Soran+1 yılReelde görüştükten sonra aşka dönüşme ihtimali var mı sence?
- +1 yıl
Zor ama denemeye deger mi bilmem
Soran+1 yılBende bilmiyorum
- +1 yıl
Ben denedim fakat olmadi yani guven sorununu bir turlu asamadi
Soran+1 yılBende güven sorunu yokta bir inanabilsem
- +1 yıl
Buda bir guvensizlik deilmi
Soran+1 yılYok yani ben genel anlamda sanal aşka inanmaktan bahsediyorum reelde görüştüğümü zaman aşka dönüşebileceğine inanasam güven sorunum olmaz :)
- +1 yıl
Olabilir ya kismet bu isler sonucta sanalda gorusup evlenlerde var
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşanır fakat sonu hep acıdır adı üstünde sanal alem 😔
01 Yorumla
Soran+1 yılBen aslında reelde görüştükten sonra aşka dönüşme ihtimalini merak ediyorum
Sanal tanisabilorsin ama gorusme olmazsa pek yurumez o is
02 Yorumla
Soran+1 yılGörüşme olacak tabiki ama ne bileyim yinede saçma geliyr
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanaldan aşık oldum , sözlüyüm. Tabiki olabilir, doğru insansa.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanal aşk diye bir şey mümkün sonuçta karşında bir insan var
00 Yorumla
+1 yılHayır olmaz, sanaldan aşk olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılOlur mu olmaz mı
- +1 yıl
Ne bileyim * kahin miyim ben
+1 yılsen sadece bahanecilerdensin
03 Yorumla
Soran+1 yılBen aşık değilim görmeden aşık olunmayacağını biliyorum.. Demek istediğim şuydu: eğer reelde görüşürsek aşka dönüşme olasılığı?
- +1 yıl
dönüşür tabiiki
Soran+1 yılYanii :)
klavyeden sevgili olmaz.
11 Yorumla
+1 yılSanaldan aşkmı olur kız saçmalama
05 Yorumla
Soran+1 yılYani sanalda tanışıp reelde görüştükten sonra aşka dönüşme ihtimalinden bahsediyorum aslında? Hep sanalda kalacak değil förmediği birini sevemez insan
- +1 yıl
ben direk okumadan atladım kusura bakma ozaman olur :D benim genelde öyle oluyor
Soran+1 yılAslında açıklamaya bunu eklemeyi unutmuşum zaten okusanda değişen bir şey olmayacaktı :)
- +1 yıl
tamam ozaman :D
+1 yılHiç yaşamadım, sanmam.
01 Yorumla
+1 yılolsada bir mantığı yok
00 YorumlaGörüntülü konuşma dıye bişey var
01 Yorumla
Soran+1 yılYeterli değil bence
Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Çok guzel bir duygu bu !!!
01 Yorumla
Soran+1 yılSanal aşk mı
Gerçeğe tasımak önemli
01 Yorumla
Soran+1 yılReelde görüşünce aşka dönüşür mü ki :)
Amma fake de olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılTlfnda konuştk fake değil
Soran+1 yılYani sevmeme olayı beni korkutuyr ztn
- Aşk İlişkileri konusunda 947 cevap paylaştı.
+1 yılKendini kandırmaktan ibaret
06 Yorumla
- +1 yıl
Dönüşen oldu bende.
Soran+1 yılMantıklı mı sence
- +1 yıl
Sanal sürmeyecekse mantıklı. Sonu. ta sanal alem tanışma aracı olarak kullanılabilir.
Soran+1 yılHaklısın sanal sürdürmem zaten
- +1 yıl
Yürümez zaten. :)
sanal aşk diye bişey olmaz
00 Yorumla
+1 yılsanal aşk diye birşey olmaz o sadece boşluktur.
04 Yorumla
Soran+1 yılSanal aşktan kastım aslında reelde görüşünce aşka dönüşürmü
- +1 yıl
reel olursa olabilir.
Soran+1 yılDimi? :)
- +1 yıl
di.
+1 yılMumkun ama cok zor ihtimal
09 Yorumla
- +1 yıl
reelde de gorursen ihtimal artar tabiki
Soran+1 yılDoğru mu yanlış mı emin değilim aslında sanal aşka inanmıyorum sadece inanmak istiyorum aşka dönüşebileceğine
- +1 yıl
Olmaz diye bisey yok. Gorustun mu biriyle?
Soran+1 yılGörüşmek nasip olmadı henüz
- +1 yıl
hmm o asamadasin. Baya sevmissin sen bunlari dusundugune gore
Soran+1 yılAslında sevdiğim biri oldu ama işte gurur yaptım ne bileyim olmadı işte... Şimdi başkasıyla konuşmaya başladım ona dönme ihtimalimide öldürdüm yani saçmaladım sanırım
- +1 yıl
Keske deme hic yasicaklarin varmis demek ki
Soran+1 yılBilmiyorum arada kalmış hissediyorum
+1 yılbunun adı yalnızlıktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiki başlangıcı yalnızlık
- +1 yıl
insan birilerine seni seviyorum demeye ihtiyaç duyuyor. sevmese bile.
+1 yılyok öyle bir şey
00 Yorumla
+1 yılB şıkkı kesinlikle
01 Yorumla
Soran+1 yılAslıdna sonra reelde görüştüğün zaman aşka dönüşme ihtimali önemli benim için.. Yoksa sanaldan devam etmem ztn
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılB dedim.
00 Yorumla Olabilir
00 YorumlaMümkün
00 YorumlaB dedim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
00 Yorumla
+1 yılBen inanmiyorum
00 Yorumla
+1 yılmümkün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmümkün değil
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri