Evet mümkün bence. Bende zamanında yaşamıştım, yaşayan tanıdıklarım da var. Ama insan bir süre sonra sanal ilişkiden sıkılıyor. Sevdiğin kişiyi yanında görmek istiyorsun. Sevdiğin kişi uzak yerde olduğu zaman bir yanın hep eksik kalıyor. Tamam ne kadar iletişim halinde olsanız da insan özlüyor ya
Benim için değil, yüzünü görmediğim sesini duymadığım adama aşık olamam. Görsem duysam daha kim neyci ne halt yiyor bilmiyorum sonuçta yalancının teki de çıkabilir. Aşk öyle sanalda canım cicim demekle cilveleşmekle de olmaz. Elini tutmadan kokusunu bilmeden huyunu suyunu öğrenmeden hele hiç olmaz.
Hayır bu mümkün değil yalnızca kendinizi aşık zannedersiniz. Istediği kadar kafa yapısı uysun, istediğiniz kadar görüntülü konuşun, isterseniz birbirinizi yıllardır tanıyor olun ama iş yalnızca sanal üzerindense, hiç yüz yüze gelmediyseniz; orada aşk yoktur.
sanaldan tanışırsın görüşürsün hoşlanırsın ama o ilişki reele taşınmazsa bir anlamı kalmıyor. Bu benim için öyle en azından biz ne olursa olsun iyisiyle kötüsüyle bir şeyler yaşadığımız kişiye gider buluşur yüzüne çıkma teklif ederdik ya da ayrılacağımızı söylerdik şimdi sanaldan teklif ediliyor bir engel ile de ayrılıyor. Gerçeği dururken sanalıyla niye uğraşasın ki sevdiğin kişiye sarılmanın hazzını vermez sanal
Evet doğru söylüyorsun, zaten bu sanal aşk konusundan nasibimi almış biriyim. Berbat bir tecrübe oldu benim için umarım kimse bulaşmaz bu illete. Sanalda ki hiç bir şey reelin yerini tutamaz.
Beni ağlatmaya mı çalışıyorsun iyi ki ağlarım dedim :D sıkıntı başkasıyla konuşmadığını nasıl bileceksin kişinin seni sevdiğini nasıl anlayacaksın yanındayken bunu hissedersin
şu an öyle bir durumdayız ki, yanında da olsa sevdiğini anlayamazsın bakıyorum da kimse kimseyi sevmiyor artık kolayca vazgeçiliyor, büyük aşktan bahsedip 1 hafta sonra ayrılıyorlar. Sevenler bu kadar kolay ayrılamaz. Sadece flört düzeyinde ilerliyor ki, flörte bile saygıları yok o bile bir tane değil 5 10 tane.😂
Aslında anlarsın insanların dedikleri yerine yaptıklarına sana hissettirdiklerine bakarsan anlamak kolay. Değersizleştiriyorlar bazı şeyleri seni seviyorum demek çok kolay karşının duymak istediği şeyi söylüyorlar. Şimdi gelip sana seni sevmiyorum dese biri sevgili olur musun :D benden bazen seni seviyorumu duymak istiyorlardı flörtlerim söylemiyordum özellikle o aşamaya gelmemişim ki o cümleyi gereksiz yere kullanmayı sevmem çünkü kullandığında bir anlamı olmalı
Haklısın 😂 ama bazı arkadaşlar o kadar iyi rol yapıyor ki, hiç anlayamıyorsun. Sonunda hüsrana uğrayan yine seven taraf oluyor ne oluyorsa zaten bu sevenin başına geliyor. Zaten de bir daha sevmek için heves mi kaldı. 😂😂 aşkın olduğuna ben artık inanmıyorum. Her ilişki menfaat ilişkisine döndü ne yazık ki.
Daha dur yaşın kaç :D ben hala inanıyorum o kadar sorunlu tiplerle karşılaşmama rağmen :D hiç bir zaman önceki yaşadıklarımla karşımdakini yargılamam ama yaşadıklarımdan dolayı bazı konularda dikkatli olurum. Ama bu tamamen kendimi kapamam anlamına gelmez. İnternette olur burada eğlencesine sevgiliymiş gibi yalandan hareket eden insanlar gördüm. Kendini olduğundan çok farklı yansıtan insanlar var. Şu konuda haklısın ilişkide en çok incinen kişi en duygusal yaklaşandır.
Tüm duygusallığımı bitirdim, aşk yaşayan insanlara korkarak bakıyorum imrenmem gerekirken. Sadece her şeyi mantık içerisinde yaşıyorum. Spontane hayatı geride bıraktım. Her şey plana döküldü. Bir insanı gerçekten birisi değiştirirmiş ben hadi ya oradan diyordum byle bir şey mümkün değil.😂 Ama değiştiriyormuş, tramvaya sebep oldu bu ilişki ben de ama mutlulugu buldum en azından az üzülürüm.😂
Biri çıkar aşktan soğutur biri çıkar aşka inandırır :D eskiden arkadaşlarım benle dertleşirlerdi özellikle kızlar hep şunu söylerler bir daha kesinlikle olmaz başkasına güvenemem bitti benim için vs 6 ay içinde sevgili yapıyorlar :D olay karşının sende oluşturduğu etkidir. Bu senin elinde olan bir şey değil o yüzden kontrol altında tuttuğumuzu düşünürüz. Kimse isteyerek birini sevmez, elinde değildir sadece sever.
KS de o çok başıma geliyor benim normal sohbet ettiğim kişi benden hoşlanmaya başlıyor. Hatta profilimde güzel bir yazı bulunmakta yıllardır :D ben negatif şeylerin beni yönetmesine izin vermem. Benim karakterim böyle yanlış insan oldu mu elbette kaç tane oldu ama hiç bir zaman kendimi kimse olmasın diye şartlandırmadım ama herkesi de hayatıma almadım. O konuda aşırı seçiciyim
Kişilik yaşanmışlık bunlar etkili olan senin yeni yaşadıklarını ben çoktan yaşadım o yüzden seni anlayabiliyorum. Zaman geçtikçe olaylara yaklaşımın farklı bir şekillenmeye gidiyor
Kesinlikle öyle, dünkü ben ile bugünkü benin arasında bile dağlar kadar fark oluyor, bazı olaylar karşısında tutumum birden değişebiliyor. Belki de yaş aldıkça insan olgunlaşıyor.
Kişiliğin genel hatları değişmez. Sinirli olan insan gene sinirlidir. Bağırıp çağırır iken sonrasında gayet sakin bir şekilde yerin dibine gömebilir. Sadece davranışı değişiyor ama sonuç aynı sinirli
Mümkün ama sonu imkansız gibi. Yani sanalda yaşanan ilişkiler genellikle yalan dolan ve çıkar üstüne oluyor. Tabii, bu gerçek hayatta da mümkün ama gerçek hayatta daha kolay anlaşılır kişinin nasıl biri olduğu.
gerçek bir aşkı devam ettirmek zordur çünki emek ister özveri ister güven ister sadakat ister herşeyi ister o yüzden sanaldan yaşanılan heyecandan öte gidemez kolay kolay.
bide şu var tabi gerçek aşk nerden gelir onuda bilemeyiz. insanın eş ruhu hiç ummadığı anda ummadığı yerdende gelebilir
Bence eksik olur. En azından yüz yüze bakmak ister sohbet etmek ister insan. Yüz yüze sohbet etmekle mesajda sohbet etmek arasında dağlar kadar fark var.
Aşkı tatmamis biri sanalda aşık olduğunu zanedeblir ama bence bu mümkün değil kokusunu almadan sıcaklığını hissetmeden, nefesini teninde duymadan aşık olamazsın ki
Bir kere yüz yüzeyken ki gibi olmayacak anlaşma sıkıntısı çekeceksin yani ulaşabileceğin tek yer ya telefon ya görüntülü ya mesaj atabiliyor yani yüz yüze konuşacağımız konuları telefondan konuşunca farklı anlaşılıyor
Sanaldan kızlar hiç çekilmiyor, surat asmalar triplenmeler hatta gönül eğlendirmeye, stres atma aracı olarak kullanmaya çalışmalar vs 😎 Sonra Derslerini Alıyorlar tabi.
Manyak manyak işler 🙂 . Vardı telefonlaştığım birisi buradan. İki yıl önce flandı. Deli gibi yalan söylüyordu.10 lafından 2 si yalandı. Bir olay, her neye layıksa ona dönüşür. İrtibat koptu onunla