Sevgilimi kaybettim, boğazım sıkılıyor sanki, lütfen yardım edin!

7 yıl boyunca beraber olduğum erkek arkadaşımı 17 gün önce karşıdan bana doğru koşarken gözümün önünde araba çarpması sonucu kaybettim.onu düşünmekten artık kafayı yemek üzereyim günler sonra ilk kez bilgisayar başına oturdum belki bir bilginiz vardır diye sevgilim her aklımı geldiği zaman sanki boğazım sıkılıyor yanıyor gibi oluyor doktora gittim guatr yok dedi başka bir sorun da yok ama ben nefes alamıcam yakında. ne olur arkadaşlar yakınını kaybedenler yada çok büyük üzüntü yaşayanlar vardır aranızda belki benim gibi olanınız vardır.biz 2 3 aya nişan yapacaktık hem sevdiğim bana koştuğu için böyle oldu hemde öyle birini kaybettim için. ne olur yardım edin bu gidişle nefes alamamaktan bende gitcem yada napayımda bu üzüntümü geçireyim kimse onun yerini tutamaz hiç kimse.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar sevdiğimi elbet bir gün unuturum (tabi bu ne gün olur allah bilir biraz zor unuturum) sizlere asıl sormak istediğim boğazım sıkılıyor gibi oluyor ve sanki yanıyor doktora gittim bir sorun yok dediler boğaz sıkılması ne zaman sevdiğimi düşünsem o zaman oluyor ve sanki nasıl desem anlatılcak gibi bişey değil kendimden geçiyom yani bunla bir alakası olurmu yada naparımda bu dertten kurtulurum.
Sevgilimi kaybettim, boğazım sıkılıyor sanki, lütfen yardım edin!