Arkadaşlar bogazım çok kötü aynada baktım bembeyaz olmuş evdeki ilaçlarla idare etmem lazım şu an majezik var sizce iyi gelirmi ya da iburamin cold / ibucold
c? sizce napmalıyım?
c? sizce napmalıyım?
Bir sarımsağı iyice ez ve o şekilde tüket çünkü sarımsak ezildiğinde mukus şeklinde bir sıvı çıkar, işte o sıvı Hem virüslere hem bakterilere hemde mantarlara karşı iyi gelir. Tedavi eder. Geçmiş olsun
Aynısı bende de olmuştu yutkunamiyordum bile DOLVEN COLD & FLU 30 film kaplı tablet ve majezik boğaz spreyini doktor yazdı şu an çok şükür hiç bir şeyim yok
Majezik sprey değil ama kapsülü var içim rahatladı şu an resmen hayır doktora gittim bogazımı göre göre niye antibiyotik yazmadi anlamiyorum. Dolven şurup var desemmi onuda bir sence?
Doktora gittim tekrar FLUREND SPREY GLIPAMOL CODACTİV FORT ŞURUP verdi
Israrla antibiyotik vermiyor
Kuru ekmeğe karabiberi daya üstüne de azıcık bal dök boğazından geçerken biraz canını yakar ama sonrasında rahatlarsın biraz
Antibiyotik lazım yüksek ihtimalle. Majezik ağrı kesici, iburamin de soğuk algınlığı
parol olurmu ki?
Parol de ağrı kesici, boğazına bir faydası olmaz
Napcam o zaman beeen 😂
Canımcım başka bir doktora görün yoksa boğazındaki enfeksiyon kulağına geçer ya da aşağı ciğerlere iner
Cevap
17Cevap
Gadası sıcak içecek iç biraz
ubicold u kullanabilirsin, muhtemelen günlük maksimum doz 6 haptır. sabah öğle ve akşam 2 şer tane veya 1 er tane alabilirsin. Doktorlar genelde 1 er tane almanızı öneriyor.
Viralse iburamin olur. Bakteriyelse antibiyotik gerekir. Senin bunu anlaman zor.
Büyük ihtimal bakteriyel ilerlemiş çünkü biraz süründürcek beni bu sanırim.
Muayene etmek lazım. Senin bilebileceğin bişey değil.
iburamin hafifletmedi ama agrimi
Iburamin semptomatik tedavi için zaten. Viral bakteriyel farketmez.
Peki şimdi iburamine devammı edeyim yoksa majezikmi kullanayayim
Bişey kullanma. C vitamini al. Kuruyemiş tüket. Vücut direncini artır.
İltihap kapmış. Doktora git iğne iste özellikle. Geçmiş olsun kuzum şimdiden
Doktora gittim iğne istiyormusun dedi hayır dedim 21 yaşımdayım komik ama iğneden inanilmaz korkuyorum
Doktora gittim igne istiyormusun dedi hayır dedim 21 yaşimdayım komik ama igneden inanilmaz korkuyorum
iburamin Cold kullandım biraz iyiyim şimdi bir kac saat sonra majezik kullanicam geçmezse mecbur igne galiba 🙁
En son kücükkken vurulmuşumdur ne kan aldiririm nede igne kendimi bildim bileli 😂
Ada çayı ya da kekik ıhlamur varsa şekersiz yap iç
Ihlamur var teşekkur ederim
Antibiyotik olmadan geçmiyor enfeksiyonlar. Sprey de lazım. Soğan sarmısak bal çörek otu bunlar yardımcı olabilir
Benimde öyle antibiyotik ictim fayda etmedi tek çare doktor
Doktora gittim ama antibiyotik vermedi bir gargara bida kapsül verip gönderdi ama dahada ilerledi uyuyamiyorum acisindan
Profildeki ruhunun markasi ne
Rujunun olacakti
@Merveggg01 the balm
Bademciklerin iltihaplanmış doktora git iğne vururlar eğer çok kötüyse 10 tane antibiyotik iğne verir hemen iyileşirsin geçmiş olsun
Ballı kaynamıs süt ic
Denedim işe yaramadı
Aynada bakınca bile farkedilir derecede şiş
Gittim gargara verdi bitti hatta ama fayda etmiyor dahada ilerledi bal ile ılık su içiyorum sürekli
Hiçbişey işe yaramıyor cok kötüyüm
Hayir halsizlik falan hiç bisey yok sadece bogazım diken gibi
Naneli limon dene ılıksıcak su ic
İltihaplı anlatmana göre antibiyotik şart
Ada çayı var mı majzik sadece ağrını keser
Agrıyı kesse o bile yetecek inan şu an
Majezik var kullansammı zararı olmaz demi
Tamam deneyeceğim sagol
Niye?
Sıcak bişey iç ada cayı
Ihlamur içsem faydali olurmu
Geçmiş olsun.