ben doğma büyüme Büyükadalıyım..
Seni ada Sevgini çok iyi anlıyorum.. Adaların yerini Hiçbirşey tutamaz..
Ama Gel görki ada insanı günden güne evrim geçirdi adalar artık adalılardan çok göçebelerin Meskan yeri oldu diyebilirim..
Ama bunalrın dışında Doğası olsun.. Sabahları bağırışan Martıcan lar olsun.. Sahile yürüken o mis gibi Deniz kokusu olsun.. Yağmur yağdıktan sonraki toprak kokusu Çam kokusu..
Hiçbirşeye değişemiyorum.. Ben Adayı Seviyorum yaşasamda her Geçen gün onu daha çok Özlüyorum..04 Yorumla- +1 yıl
Bende özlüyorum eski sıcaklığı yoktu adamın ..İnsanları yabancılaşmıştı artık ama yinede dün o yağmurda çıktım o mis kokusuyla rüzgarı hissettim istanbul manzarasını izlerken..
Keşke daha da güzelleşse adalarımız - +1 yıl
haklısın adalar eskisi gbi değil .. sahilde az mı gitar çaldık cidden dün gelmeme rağmen özledim :(
En İyi Cevaplar
adaya çok imrendim. bir adada büyümeyi çok isterdim. bir adada yaşasam bari bile dedim ama bunu gerçekleştirmem çok zor. adalar hala yaşanabilir kalırsa belki emeklilikte artık. ama o zamana kadar kesin bir kaçını gezmiş olurum.
110 Yorumla- +1 yıl
içinde o istek olmuşsa ne mutlu bana :)
- +1 yıl
ben tsk ederim şanslıydım asıl şanslılıgım ailenin değil sülalenin ilk torunu olmamdı adada :)
- +1 yıl
evvet ama şimdi de çok ilgi beklemekdn hüsran çok oluyr
- +1 yıl
tamam tamam büyüdüm haklısın ..
- +1 yıl
çok kibrsın tsk ederim :) adaları grmen ümidi ile iyi haftalar
+1 yılbüyükadaya gitmiştim.burgaz adaya bir de ama..gezmek açısından büyükada daha güzel..kınalı ve heybeliyi de merak ediyorum:)
01 Yorumla- +1 yıl
bütün adalar ayrı güzeldr :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. geçen yaz ilk kez adaya gittim. büyükadaya sevgilim götürdü harika bir yermiş denizde buzzz gibi:)
07 Yorumla- +1 yıl
oh mis :)
- +1 yıl
vaktn olmamıstr yada hiç adaya gidicek fırst olmamıstr yaza dgru hazr havalar gzelken bırda o yazın kalabalk yklasmadn al kaç sevgılne adalara bisiklet turu yapn :)
- +1 yıl
:) kalma imkanınız olursa eğer mutlaka denizin doğusunu izleyn
- +1 yıl
yanlış yazdım :) gece denize grmenin zevki bambaşka ..güneşin dğusunu ızlemen dileği ile
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. sırf kınalının arka tarafı daha az kişi olduğu için o koca yokuşu çıkardık yürüyerek sonra yokuşun başına geldiğimizde sadece şortla kalır eşyaları çantaya koyar koşarak direk denize atlardık yarış yapıyorduk en son gelen kolaları alıyordu ne günlerdi be :))
06 Yorumla- +1 yıl
anıların gözümde canlandı :) Kolalar benden :P
- +1 yıl
denizden ziyade bisiklet turunu çok seviyorum :)
- +1 yıl
en kısa zmanda bisiklet turu yapman dileği ile beberuhi :)
+1 yılBir çok adaya gittim ki hepside çok güzeldi. Bu yıl gene tekne ile çıkıp adaları gezme planlarım var. Kınalıada da çok güzel. Yunan adaları, Mallorca, Hvar, Malta o kadar güzel adalar varki. Şimdi tatilde olmayı özledim.
04 Yorumla- +1 yıl
bende diğer adaları grmek isterdm :)
- +1 yıl
En kolay gidilenler Yunan Adaları oralardan başlayabilirsin. Marmaris'ten feribotla günübirlik bile geçebilirsin.
- +1 yıl
Umarım en kısa zamanda oralarıda görürüm bu yaz gökceada ile başlıcm :)
- +1 yıl
Gökçeada su sporları yapıyorsan güzel.. Özellikle Surf için.. Kitesurf de yapabilirsin..
Basini donduruyor insanin :) guzel... senin adina sevindim... adali olmak guzel... giderim bende firsat buldukca adalara bisikletimle... ada asktir... istanbuldakiler haric gokce vd bozcaada birde avsa maceram oldu :)
011 Yorumla- +1 yıl
bend gkce ve bozcaadaya gtmek istiyorm çok imrendim :)
- +1 yıl
kesinlikle istanbul yoruyor insanı .. bende tavsiyelerini dikkate alıcam malum şarap tatmak isterim :)
- +1 yıl
tavsiye ederim... hatta benim kaldığım bağ evinde (ki biraz özelliklerinden bahsedeyim : taş ev 3 katlı triplex... bahçesi kocaman ve çeşitli meyve ağaçları var... ve birde kümes, civcivler çok şirindi :) ayrıca bahçede kocaman bir ocak mangal için...) evet bağ evinin sahibi aynı zamanda şarapta üretiyor kendince... gündüz aradı beni... mutfakta şarap şişeleri var onlar sizin dedi :) mutfağa bi girdim 8 şişe şarap ama şişeler böyle cillop gibi filan değil... eski şişelere doldurulmuş şaraplar...
- +1 yıl
tadlarından bahseder misin biraz daha .. ne güzel civcivler çimende yürürken şarabını bahcenin en ferah köşesinde yudumlıycaksın ...
- +1 yıl
devam edemedim karakter sayısı yetersiz :) neyse... yaktık mangalı akşam etler pişiyor açtık şarapları tabi bağ evi adanın yüksek kısmında ve kalabalıktan uzakta... gökyüzü alabildiğine beyaz... samanyolu parlıyor üstümüzde...bizim gitarcı kaptı gitarı başladık şarkı söylemeye :) güzel bir akşamdı bizim için... pazar günü arabayı vapura sokacaz diye akla karayı seçtik yer bulma konusunda ama yinede değdi :) güzeldi bozcaada... ama suyu soğuk haberin olsun :)
- +1 yıl
bu yaz gökceadaya gidicem bakalım bozcaadaya gdersem serinlemk için giderm o halde soguk denize grmek zor ama o sıcakda bambaşka tadı :) yaa et ve şarap muhteşem ikili bak canım çekti grdün m
- +1 yıl
eeee muhteşem ikili :) yollara düşmeye merakın var mı peki? çok değişik yerlerde yemek yemişliğim vardır benim... yol aşığı biriyim aslında... mesela kuru fasulyeyi ümraniyede yerim o karadeniz pidecilerinin olduğu yerde ve hatta karadeniz pidesinide :) sonra kahvaltıyı eğer otobandaysam sapanca gölünün kıyısında... eti otobanda değilde bolu dağında... (eskiden tünelmi vardı) eşlik edersin belki birgün bana :)
- +1 yıl
çok kibarsın :) elbette değişik yerlerde değişik yemek tadlarını bakmayı sevmesemde farklı mekanlarda yemek yemeyi çok severim ...
- +1 yıl
ya sen bana bakma ... yemek tadı mutlakaki önemli ama bizde maksat yol yapmak olsun... yoksa heryerde köy kahvaltıcısı var... ama diyoruzki kahvaltı edelim nerde sapancada çatalcada vs.. :) hadi köfte yiyelim nerde tekirdağda :) hadi denize gidelim nereye... en yakın yer saros körfezindeki erikli oluyor :) zaten karadenize girmiyorumda... yani senin anlayacağın yol aşığıyım... huyum kurusun kibarımdır... ve buyur gel yan koltuk boş :):):):)
- +1 yıl
o yokuştan inmesi de ne güzel olmuştur ya.. :D adalara gittim çok güzel yerler ancak bu vidyo işini ben de yapacağım . sevdim :D
06 Yorumla- +1 yıl
bende bayıldm vıdeoyu bnde denıycem :) atarım bende
- +1 yıl
ben o konulardan pek anlamam pes :D
- +1 yıl
çabuk mu pes ettm ne inat etme sakın :) yoksa ben kazanırım
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bozcaada'ya gitmiştim güzeldi deniz suyu tertemizdi çokta soğuktu İstanbul da ki pis denizden sonra orası adete başka bir dünya gibi gelmişti. Çok uzun zaman önce tatil amaçlı gitmek nasip olmuştu.
05 Yorumla- +1 yıl
Bozcaada gibi yerlerin denizi elbette daha temizdir ama prens adalarımızada laf etmeyin lütfen :)
- +1 yıl
Prensadaları diye geçer kınalı,heybeli,büyükada ve burgaz :)
- +1 yıl
sinirlendrme beni :) hepsi can tabi ki
+1 yılAdaları çok seviyorum Bozcaada olsun ,Gökçeada olsun,Heybeli ,Burgaz onlar başka da hiçbiri bir Büyükada değil ,Kınalıada'ya gidemedim henüz :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Hiç gitmedim ama çok güzel bir yermiş. Eminim Yaz boyunca burada yaşamak çok eğlenceli ve keyiflidir. Senin içinde büyük bir şans olmuş burada büyümek
027 Yorumla- +1 yıl
Oldukca şanslıydım .Kışın tadı ayrı yazın ayrıdır adanın en güzeli ilkbahardır bana göre gitmeni tavsiye ederim
- +1 yıl
aaa çok güzel bi haber verdin şimdiden ne denir hayırlı teskereler mi :) bu sene ben gidicem seneyede sen git :D
- +1 yıl
Hayır elbette bi burukluk oldu ama ne güzel askerlik görevinide yapmış olucaksın :) Zor olucak ama kısa dönem o yzden şikayet etme gitmeden mutlaka veda et bizlere de :$ Sağ sağlim gidip dön bak daha adalara gidiceksin
- +1 yıl
Evet askerlik kariyer planlamam da çok büyük bir engel şuanda bir an önce aradan çıkarmak istiyorum. Gitmeden buradan yazacağım ama sen görür müsün bilemem. Sana buradan başka bir yerden ulaşamam çünkü biliyorsun. Umarım görür. Ve içinde tuttuğun ne varsa bana karşı içtenlikle söylersin gitmeden...
- +1 yıl
İçimde bişey tutmuyorum inan kı sadece iyi dilekler senin olsun istiyorum.Bu yüzden sağsağlim gidip gelmen ümidi ile hem belki byle adaya falan çıkar askerliğin :) Buralardayım elbette görürüm veda etmeden gtme sakın sakın :)
- +1 yıl
sağsağlim geldiğinde de askerlik anılarını dinleriz inş :) dualarım seninle olsun umarım askerliğini kolay yapabiliceğin bi yer olur
- +1 yıl
Vardır elbet sen okumuş adamsın seni güzel bi yere verirler inş ..Haha o anılarıda dinlemek isterim askerden gelince telaş olucak heralde ama oda tatlı b telaş olucktır hayırlısı olsun
- +1 yıl
Oda olur inş :) Bu arada çok sevindim sen başarılı bi kişisin hızla ilerliceksin kariyerinde askerlik hele bi btsin :)
- +1 yıl
Hoş sohbetin özledindi başka bi soruda karşılaşmak dileği ile diyelim o halde :) baya uzattık dimi :D
- +1 yıl
hemen lafıda söyle oh ne ala mesaj atabilirsinz efendm arkadş lstemde olmasanda sen benim arkadaşımsın ..
- +1 yıl
Bu konuda tartışmıcam o zaman öyle olması gerekiyordu ve doğru olan buydu .Zaman geçti düşünceler fikirler değişti ben buradayım dilediğinde mesaj da atabilirsin tercih senin grurla alakalı bir durum yok
- +1 yıl
Bakış acım sana olan yaklaşımım değişti arkadaşım . Uzatmayalım istersen tatsızlık olsun istemiyorum sadece dostluğumuz bozulmasın
- +1 yıl
Ben seni sildiğim için mahcup oldum b yzden bu konuyu açınca tadım kaçıyor bunu demek istedim .
- +1 yıl
Şuan sn benim kişiliğime laf ediyorsun farkındasındr umarım olgunluk kime neye göre olduğu değişir.. Ben böyle olgunum tek bi tuşla alakası yok önemli olan yüklediğin anlamdır.Sabahdan beri senle mesajlaştığıma göre
- +1 yıl
Cesaretim yok artık .Benim dediklerimde umarım anlaşılmıştır.Tartışmak istemiyorum sabah sabah izninle çıkıyorum sana göre bi tuş uzaktaysa o tuşu kaldırıyorum ortadan
gerçekten çok güzel bir yer, gitmek isterim doğrusu
03 Yorumla- +1 yıl
umarım abi :)
- +1 yıl
siz nerde oturuyorsunuz bostancı yada kabataş iskelesineden motor veya vapur var
KINALININ ASIL COGUNLUGU ERMENİ ASILLIDIR GUZEL YERDİR. HER SENE EN AZ 1 HAFTAMI BURADA GECRRIM...
00 YorumlaBüyük ada ile Kınalı adaya gitmiştim. Her yaz en az 1 adaya gidip görülmeli, çok güzel yerler
01 Yorumla- +1 yıl
yorumların için tskler beğenmene ayrıca sevindm mutlaka bu yz 1den fazla gtmek dileği ile :)
- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılDenize girerim orada ben ... çok severim ... heybeli ve büyükadaya da gittim ...
04 Yorumla- +1 yıl
heybelide çok güzel :)
- +1 yıl
:))))) evet ... ama yine kınalı derim :)))
- +1 yıl
kınalı diğer adalara göre daha nezih ama hepsi çok güzel :)
- +1 yıl
:))
Sadece kinali adaya gitmisligim var..orayi gorunce baska adalara gidesim olmadi
01 Yorumla- +1 yıl
sevindim ama heybeliadayıda görmeni tavsiye ederim :)
heybeli , burgaz ve büyük adaya gittim hayranım adaları hele o faytonlar yokmu...
00 Yorumlaevet haftasonları piknik ve yüzmeye giderdik adalara.En güzeli Heybeli bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. istanbulun dibinde yaşanılacak tek yer gibi.bisiklet sürmek istedim.
07 Yorumla- +1 yıl
günü birlik güneşin doğuşunu izleyebiliceğin güzel ada.Kınalı :)
- +1 yıl
ağlatıcak mısın beni ?
- +1 yıl
ağlamaya değil gülmeye ihtiyacım var ..Yinede teşekkürler
- +1 yıl
anlayamadım ? neyi yapamıyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılkonuyla hiç ilgisi yok ama siteye dün üye oldum bilgilerimi doldurdum fotoğraf yukledim soru cevapladım ama halan 20 xper puanım var. bilgisi olan yardım etsin lütfeen?
02 Yorumla- +1 yıl
:) benim sorumu seçtiğin için memnun oldum .Ben cevaplayayım experlerin hemen yüklenmez aceleci olma aramıza hoş geldn
+1 yıladını bilmiyorum da istanbulda baya bi adaya gittim :D
02 Yorumla- +1 yıl
video takılıyor
- +1 yıl
dolmasını beklersen sorun çözülecektir diye umuyorum
Kınalı ada gibisi var mı ya.. Benim cocuklugum sultanahmette gecti mesela, orayı o kadar cok seviyorum ki. Oraya ait hissediyrum kendimi.
03 Yorumla- +1 yıl
:) kesinikler doğup büyüdüğün yere ait hisseder insan
- +1 yıl
:(
Gizli Üye(30-35)+1 yılbüyük adaya gittim bok kokusundan başka hiçbir şey yok
010 Yorumla- +1 yıl
gizlicim yazın gidersen elbet o koku olucaktır kınalıadaya da gt bakalım bu sefer burnun hangi kokuyu alıck :)
Cevap sahibi+1 yılkışın gidicek halim yok ya yazın gidiyorum haliyle
- +1 yıl
ilkbaharda git canım sende çok rahtsız olduysan kokudan
Cevap sahibi+1 yılbenim canım yazın gitmek istiyo yazın gidiyorum kimseyide ilgilendirmiyo rahatsız oldum demedim lafı doğru yerlerinle anlamayı dene olur mu sadece soruna cevap verdim
- +1 yıl
kusura bakma bok kokusundan demek ki b ses rahatsz olmuyorsun .Neyse bu konuyu uzatmıcam malum soruma cevap verdin .Tşkler
Cevap sahibi+1 yılevet senin gibiler etrafta çok olduğu için alıştım artık bok kokusuna
- +1 yıl
Bak ben senin kişiliğine saygısızlık yapmadım lütfen özür dile .Hiç yakışmadı sana bu
Cevap sahibi+1 yılbende senin kişiliğine saygısızlık yapmadım gerçekleri söyledim sadece
- +1 yıl
Seninle polemiğe girmicem öyle gizliden yazmak kolay . Soru başlığımın altında olman dolayısı ile tskler yorumların için ;)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim tatlım
büyükadaya gitmiştim, faytonlar ve binaların mimarileri hoşuma gitmişti..
00 Yorumlakınalı ada ve gökçeada ya gittimm süperdi. harika :)
00 Yorumlaakdamar adasına gitmiştim bende küçükken van-gevaş ta çok güzel bir yer tekrar gitmek istiyorum ama iş güç engel oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç gidemedim ama çok farklı bi havası vardır heralde. ben en fazla adapazarına gittim
03 Yorumla- +1 yıl
Gitmen dileği ile
Cevap sahibi+1 yılinşallah
- +1 yıl
:)
hiç gidemedim ya her seferinde bişey çıkıyo ama gtmek istiyırum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. heybeliadaya gitmiştim güzeldir
01 Yorumla- +1 yıl
Heybelide çok güzel :)evet
Prens adaları içinde en güzeli, burgazada bence.
06 Yorumla- +1 yıl
sebebi nedir sence? ama ne yazık ki yandı :(
- +1 yıl
hmm bende gttim saik faik yaşadıgı yere cok guzel bı yerde saka kuşları :)
- +1 yıl
umarım inş :)
- +1 yıl
muazzam biryer gittimiştim tatile sanırım bu senede gidicegim
Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı. gökçeada ve bozcaadaya gittim,tatil amaçlı
06 Yorumla- +1 yıl
bu yaz bende gidicem inş :)
- +1 yıl
iki yakın değil mi brbirlerine ben arkadaşımn yazlıgına gidicem gökceadaya ama bozcaadayıda grmek istiyorm
- +1 yıl
ben bi araştırım bakalım tskler :) kınalıadaya da gelmn ümidi ile
Orda oturam bi' müşterimin evine gittim:/
02 Yorumla- +1 yıl
yine bekleriz :)
Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. Kınalı bir adaya dussem yanima seni alirdim :-)
110 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ettim :) ama gitme imkanın varsa mutlaka adaları ziyaret et
- +1 yıl
Bi tebessüm oldu :)
- +1 yıl
haha :) ben yeni geldim olur yne giderm
- +1 yıl
şimdi güzel olurdu denizden balık tutup mangal yapmk :)
- +1 yıl
tamam sustum :D
en güzelei heybeli ve büyük ada
02 Yorumla
+1 yılkınalı adaya gitmeyi düşünüyorum
01 Yorumla- +1 yıl
dilerim en güzel zamanın adalarda geçer :)
:-)) etkileyici bi hayatın varmış evet
04 Yorumla- +1 yıl
eski günler güzeldi evet :(
- +1 yıl
thank you my friend :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eylülde gitmiştim en son kınalı adaya güzel yer.
02 Yorumla- +1 yıl
tekrar bekleriz :)
+1 yılhiç görmedim ama görmeyi istediğim bir yer
01 Yorumla- +1 yıl
dilerim yanlızkalp gidersiz eşinle dostunlar
+1 yılhayır ama bir kere ada-na ya gitmiştim .
01 Yorumla- +1 yıl
=)
Gizli Üye(36-45)+1 yılabartılacak neyi var anlamadım ada işte.
07 Yorumla- +1 yıl
yaşanmışlıkları,güzel hatıraları var .
Cevap sahibi+1 yılherkes için böyledir heralde insanın doğup büyüdüğü yer özel oluyor ama kınalıada falan cennet gibi olabilir aslında biz hiçbirşey yapmıyoruz ondan diyorum ada işte.
- +1 yıl
şu bi gerçek değerini bilmiyoruz ..Ama ada işte deme sinirleniyorum :
Cevap sahibi+1 yıl:) bi yurtdışına git değeri bilinen yerleri gör sen ne diyeceksin bakalım.
- +1 yıl
Yurtdışına gittim oralarda değerlidir ama benim yaşadığım yer bana daha anlamlı ve bu yüzden benim için daha değerli
Cevap sahibi+1 yıldaha değerli olmasına bişey demedim ama neyse ya k.bakma senin için önemli birşey sonuçta düşününce biraz kaba olmuş öyle demem.
- +1 yıl
yok est. herkezin görüşü ama şu b gerçek kınalı adayı değerli yapan yaşadıklarım
sıçan adasına gittim
03 Yorumla- +1 yıl
bende eşek adasına gitmiştm birde
- +1 yıl
yo bende ciddiyim eşek adası yaz çıkar çeşmede
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. hiç adalara gitmedim
03 Yorumla- +1 yıl
umarım bi gün gidersiniz :)
- +1 yıl
İnş :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılnevadalıyım ben de :(
04 Yorumla- +1 yıl