Ankaranın kızları neden böyleler

ankaranın kızları neden kibirli kaba ve olduklarından farklı görünmeye çalışır tanışmak ısteyen bırıne düşman gibi bakar ve kaba davranır hakaret eder sonra da havalara girer bazen bırıne sadece güzel olduğunu söylemek ıstersınız cıkmak gıbı bır nıyetınız olmaz o an sadece kıyafetı saçları yada gözü hakkında ıltıfat edersınız sapık gözüyle bakarlar bunun sebebi nedir
Güncellemeler
+1 yıl
bu durum bence biraz ankaralı erkeklerın kaba ve bayanlara rahatsız edici şekilde yaklaşmalarından bakışlarıyla rahatsız etmelerınden yada yolda yuruyen bır bayanın üzerine dogru yurumek koluna carpmak gibi huyları olduğundan hoşlandığı bayana bıle nasıl yaklaşması gerektiğini bılmeyen laf atan sözle taciz eden erkeklerin kızlarda olumsuz bır etki yaratmış olabıleceğini düşünüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
siz bayanlardan da bu ve benzerı bır savunma beklerdim ben rahatsızlığımı dile getırırken sızın benı suçlamanız zaten yazımda ne kadar haklı olduğumu da ıspatlıyor :)

bu olayları ben yaşamadım ama cevremde cok fazla gördüm erkeklerın de fazlasıyla rahatsız oldugu bır durum ankaralı kızların bu yaklaşımı
Ankaranın kızları neden böyleler