Kendine ailesine yaşadığı yere falan bakmadan en iyisini istiyor her şeyin en iyisini hak ettiğini düşünüyor baba evinde bile mağarada yaşayan kızlar erkekten çok lüks şeyler istiyor size geldi mi hep kız erkek eşit bunları istiyorsan sen de onlara sahip olacaksın yani evlendiğin zaman sen de evleniyorsun kendini satmıyorsun niye her şey erkek tarafı yapmak zorunda Bizim ülkede? Ev araba düğün vb hep erkeğin omuzunda iş de onun omzunda bazı kadınlar ev işi bile yapmak istemiyor artık çalışmayan kadın onu da yapmayacaksa hiç evlenmesin bunu çok merak ediyorum bunları isterken hiç kendinize bakıyor musunuz? Bu özellikte erkeklere ne sunacaksınız afedersiniz küflü @m mı? Bu kadar ucuz olunmamalı bence ne düşünüyorsunuz?
Medya yoluyla Türk kadınlarına muazzam bir tuzak kurdular. Gerçekçilikten uzak, sonu olmayan, veya tatsız biten yolları, tek geçer yol olarak bilinçaltlarına soktular ve mutlu birer kadın, aile bireyi olmalarını engellediler. Sevip sevilmenin, aidiyet duygusunun, gerçek güvenin, ayakları yere basan sadeliğin getirdiği mutluluğu artık bilmiyorlar. Herkes yalnız, herkes mutsuz. Aile kavramı çöküyor. Bir toplumu dize getirmek için aileyi çökertmen gerekli. Bu çöküşü durdurmak gerekiyor önce, kızları suçlamayı bırakıp, neler yapılır ona bakmalıyız.
1
3 Yorumla
Soran
7 ay
Abi sen nesin ya bir paragrafla tüm ülkeyi özetledin ya dediklerin kelimesi kelimesine doğru maalesef dediğin gibi.
Ben bir bok değilim de, bu gidişat gerçekten iyi değil. Ama çözümsüz de değil, kumaşı kaliteli çiftlerin, sadeliği, minimalizmi, yapaylıktan uzak gerçek mutlululu ön plana çıkarıp, gençleri buna özendirmesi gerekiyor sosyal medyada. Zor, ama imkansız değil.
Türkiye'deki kızlar deyip bizi neden genelliyosunuz.. 😊🥰 ... Bazı kızlar maalesef bu kafa yapısında... İğrenç bı kafa yapısı... Çok cefa çektiğim için diyo gözüm yükseklerde diyo.. Halbuki bu cümle şöyle de olabilirdi çok cefa çektiğim için zorluğu ve yokluğu bilirim halden anlarım demesi gerekirdi... Empati yaşamasa bile karşıdakinin yerine kendini koyabilme hissedebilme becerisiyken, yazık kiii yaşadığımız halde empati kuramıyoruz.. Bu cümleler onu gösteriyor... Ama size özel olarak diyeceğim litfen tüm kızlar böyleymiş gibi yaftalamayın, nasıl ki tüm erkekler aldatmıyosa, tüm erkekler ilgisiz abaza değilse erkekler bunu duymaktan sıkılmışsa, tüm kızlar da paragöz, vefasız, sadakatsiz değildir. Biz de bunları duymaktan sıkıldık... Bizi üzüyo...
2
9 Yorumla
Soran
7 ay
Güzel ve olgun yorumun için teşekkür ederim hepsi değil zaten ama maalesef bayağı bir çoğunlukta oldu son dönemde bu tip kızlar
Teşekkür ederimm🌸 evet olabilir, ama bu genelleştirilmemeli. Çünkü kadınlar neden böyle, kadınlar şöyle diye başlayan ya da erkekler hep böyle vs gibi başlayan cümleler kadınlar ve erkekler arasındaki güveni zedeleniyo. Bunu da biz toplumsal mecralarla böyle yaygınlaştırmalar yaparak kendimiz yapıyoruz biraz da bence. O kadar çok kız arkdaşım erkeklere güvenmiyo kii.. Evlenmekten çekiyor... Aynı şekilde sanırım erkeklerden de bu şekilde kızlara güvenmedği için kendini çeken... Yani bireysel olarak güvenilmez insan vardır, o ayrı , ama genelleme varsa bilinçaltımızda, zaten eksiden başlıyoruz, kim olduğu önemi değil karşı cinsse güvenilmez oluyo bilinç altında... O yüzden tuz biber olmak gibi geliyor bu tarz paylaşımlar.., 🥰
İnşallah karşıma senin gibi kız çıkar sen de mutlu olursun inşallah evliysen inşallah mutluluğun daim olur değilsen de İnşallah iyi biri çıkar karşına 🙂
Aminnn, yaaa çok teşekkür ederimm.. 🌸 Güveninn, kendinize, karşınızdaki erkeğe ( erkeklerde karşıdaki kıza,), yaşama, Allah'a... Güvenin kalpten zaten her şey en iyisiyle olucak.. Allah bizim mutlu olmamızı istiyor... Şüpheler, acabalar, güvensizlikler insanın nasibini bereketsizleştirir🥰
Evlilik kriterleri herkesin kendi kararı diye düşünüyorum. Herşeyin en lüksünü istemek evliliğin içinde ev işini dahi yapmak istememek gibi sıkıntılı durumlar var ve bunları maalesef hiç güzel bulamıyorum. Önemli olan bir yuva kurmak olmalı amaç bu olmalı zaten gerçek aşkın olduğu bir ilişkide kriter olmaz para sevgisini asla göremezsiniz. Bu konuşan insanlar muhtemelen mantık evliliği istiyorlar ve ne yazık ki en çok ta bu tarz kadınlar değer görüp el üstünde tutuluyor. Dünyanın adaleti falan olduğunu düşünmüyorum
Kendini prenses sanan kezban sendromu bu. Sonunda bi galericinin her ay düzenli olarak aldattığı, haftasonları araba storysi atan varoş eşi olarak hayatına devam edecek. Hayatta hiçbir şey olamayıp, her şeyi hak ettiğini düşünen canlı türü bunlar.
Bu konu oldukça karışık duygular uyandırıyor, değil mi? 😊 Her iki tarafın da beklentileri ve hayata dair hayalleri olabiliyor. Ama bence, ilişkiler önce sevgi, anlayış ve empatiyle başlamalı. Maddiyat elbette önemli, ama bunun tek ölçüt olması biraz haksızlık gibi geliyor. Beklentiler dengeli olduğunda, ilişkinin sağlam temeller üzerine kurulması daha mümkün.
Fotoğraftaki yorum belki geyik bir cevap olabilir. Ama toplumun geneline yaymak zor. Her insan, kendi değerini ve hayat standartlarını belirler. Bu eşit şekilde karşılıklı olmalı. İlişkilerde ne sunduğunu ve ne beklediğini iyi değerlendirmek şart. 🌸🌟
ya bunlar gelişmemiş mal ergenler. gerçekten aklı başında kadınlar ne istemesi gerektiği bilir. erkekten bekleyeceğine de kendin çalış çabala ha çalışmıyorsan da susacaksin kendine göre birini bulacaksin
Şu tiple bunlara bu egoyu yükleyen abazalar sağolsun
1
3 Yorumla
Soran
7 ay
Maalesef onlar yüzünden ülke bu durumda zaten bu kızın videosunda bile hak ediyor bilmem ne falan demiş bazı abazalar ağzıma işe köpeğin kölen yap falan diyen erkekler var ya kızlar için
Maalesef bazı erkeklerin hayat felsefesi yaşama amacı sadece @m ben bakir olmama rağmen o kadar düşkün değilim istesem 50 kere yaparım ama bu kadar abazalık da fazla ya
Kız isteklerinde abartmış ama aynı şeyi yabancı kızlar istese nedense normal karşılıyorsunuz
0
6 Yorumla
Soran
7 ay
Ne alakası var yabancı kızlar için de öyle bir şey istemedik ayrıca yabancı kızlar öyle şeyler istemiyor (yabancı kız hayrane değilim) ilk önce kendisine baksın sonra istesin o erkeğe ne verecek?
Yok genelde türk kızları çiçek bile istese lafını eden erkekler yabancı kızlar para düşkünü oldukları halde onları masum buluyor tc erkeklerinin geneli böyle ondan bahsediyorum.
Kız olarak hakikati görmen beni çok sevindirdi duyarlılığın için teşekkür ederim cidden bu konu baya ciddi olmaya başladı iki taraf da evlenemez duruma geldi ultra lüks ev araba 500.000 TL maaş istiyor kendisinin ise binecek akbili yoktur
kendini bi bok sanıyolar çünkü a q babasına söylesin 500 bin tl getir eve diye
0
10 Yorumla
Soran
7 ay
İşte bizim de zorumuza giden o zaten binecek akbili bile yoktur baba evinde zar zor yemek yiyordur 20-30 yaş arası gençten ultra lüks ev araba 500.000 TL maaş istiyor bunları istiyorsan sen de ona göre bir şey vereceksin olay burada başlıyor
knk baban zengın değilse bu söyledikleri çok zor normal calısarak kaç senedir calısıom 19 yasındayım hala bi bokum yok aldıgım para nere gidiyor ben anlamadım m k
knk zaten böyle tiplere yaklasma böyle tipler sana para için yaklasır paran olsa bile seni sen oldugun icin seven birini bulman lazım oda zor ama böyle olcagına hiç olmasın sg et
aynen aga çok kötü bendede moral yok hiç mk bi kızla konusuyodum 1 ay konustum her şey güzelken birden ilgisiz davranmaya basladı aklımdan cıkmıyor ak ya bende yol verdım ozaman napıyım
Yakut kaplama olsa da etmez niye kızın şey olduğu için bu kadar değere biniyor erkeğin de şeyi var sırf bu cinsel organ olduğu için mi bu kadar değerli oluyor o da çok saçma bir düşünce