Eşcinsel bir erkek diğer erkekleri nasıl etkileyebiilir. Bir erkeğin karşısında domalsa veya dudaklarını yalasa. Söz konusu gay 16 yaşında feminen minyon sakalsız ve sevimli. Kendisi sevdiğim birr arkadaşım. Homofobik yorum yapmayın çocuğa yardımcı olun :D :D :D
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılPasifse sınıftan bir kalas bulur eller zaten çoğu abaza bütğn sınıfın erkekleri girer sırayla
02 Yorumla
Soran+1 yılçocuk pasif evet. peki hetero bir erkek çocuğu sikermi yazık aşık olmuş :D
Cevap sahibi+1 yılBen s*ikmedim benim arkadaşımda toptu şimdi kestirmiş ticari olarak kullanıyomuş. Ankaradaysanız ben onu iyi s*ikecek birşni tanıyorum ölü diri erkek kadın genç yaşlı ayırt etmez.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Kıllı götleriyle yeeaah
013 Yorumla
Soran+1 yılyooçocuğun bacakları falan benden güzel tüysüz falan :d
Soran+1 yılyoo lafın gelişi yanii çocuk bacaklarına falan ağda yapıyo aşırı bakımlı falan sence nasıl etkiler azıcık yardım et kankime :D
Soran+1 yılnasıl yani
Soran+1 yılaman yardımcı olma zaten kankimeanca trolle çocuk burada ne halde sen umursamıyosun öyle olsun :(
Soran+1 yıldiyorumki pasif gay kankama erkek tavlaması için öneride bulun. nasıl erkek tavlayabilir yardımcı ol.
Soran+1 yılaşık olduğu biri var zaten onu nasıl tavlar. mesela önünde domalsa veya dudaklarını falan ısırsa adam tahrik olurmu
Soran+1 yılpekii umarım bulur birilerinnii yazık bu aralar çok mutsuz zaten :D
+1 yılkendi gibi düşünen erkeklere çekici gelir
00 YorumlaKendi yaşıtlarıyla beraber olsun
00 Yorumlane diyon le.
08 Yorumla
Soran+1 yılBenim en yakın arkadaşım 16 yaşında gay ve erkek tavlamk istiyo nasıl tavlıcak diye soruyom
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılilla kız sevmesi mi gerekiyo istediğinden hoşlanır ve bu kimseyi ilgileendirmez
Soran+1 yılevet niye yaşamasınki erkeklerden tahrik oluyo sonuçta hem sadece cinsellik değil derdi sevgi daha çok istiyo. çok fazla duygsal problemleri var çünkü
+1 yılBeni tanistirsana :D
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım