Evlilik için ilk gördüğünde oluşan ısınma mı önemlidir mantıksal değerler mi? Bana yardım edin?

Sizce hangisi önemlidir? Yanlış anlamayın kendini beğenmş diye de düşünmyein ama çevresince çok beğenilen güzel bir mesleği olan , daima iyilikten pozitiflikten yana olan bir insanım. Birkaç ay öncesinde biri ile tanıştım. Tanıştıktan kısa süre sonra ortak bir arkadaşımz aramızı yapmayı istedi. Karşı çıkmadım. İyi bir insan onun da iyi fakat kendi özel işi oldugu için oldukça yoğun bir işi var. Konuştuk bir süre fakat bana ısınamadıgını düşündüm buna iş yoğnlug da ekleninde artık ipler koptu bende ve istemiyorum dedim bugun, yeter ilgisizsin kaç gündür yzünü bile görmüyorum dedim. Mesele işinin çok olması, yüzünü görmemek falan değil senden olumlu bir sinyal alsam ne kadar olrsa olsun bekleyebilirim ama onu da göremiyorum dedim. Kızdı istemiyorum deyince bir de sen böyle yap bana tamam sağol dedi. yazısıyorz tabi bu arada. Sonra 5 dk sonra aradı ne yapayım Ayşe hadi sen bana bir çözüm söyle ben şaşırdım çünkü dedi. Bana yoğunluktan bahsetme senden bahset sen bana daha ne hissettiğini bile bilmiyorsn bilsem sabreder kendine gelmeni beklerim dedim. Birkaç gün bir düşünüp döneyim mi sana dedi tamam dedim. MErakla bekliyorum sonucu. Sizce devam mı diyecek tamam mı?
Evlilik için ilk gördüğünde oluşan ısınma mı önemlidir mantıksal değerler mi? Bana yardım edin?