Doğum günümdü... uyduruk bir poşetten çıkraıp verdi bunu , ben farklı düşünüyordum.Çok kırıldım ona , sizce ne yapmalıyım? Kırıldığımı beğenmediğimi ona söyleyip ayrılmalı mıyım?

Bence cok sacma.. Fakirlikle ne alakasi var. Otursun 1-2 satir not yazsin sari saman kagida, katlasin özenle ufakdan bir kurdela taksin.. Hadi tamam romantizm de bilmiyor, bir yaorak alsin yerden sararmis onu uzatip versin gönlün olsun diye.. Ama bu öküzlktr zorlamaktir..
Gerci sen de bir acaipsin fakir sevgilim ne lan? Cok sayida var da hepsini sifatlarla mi ayiyorsun birbirinden.. 😒 ilginc..
Valla düşünüp hatırlayıp hediye alması gayet güzel bir şey ne aldığının ne kadarlık olduğunun ne önemi var anlamıyorum hatırlamasa unutsa bu sefer tripler tripler yani seni düşünüp değer verdiği için belkide cebindeki son paralarla onu almıştır bu yönden bakmak lazım.
Sevgilim Babası İçki Parası Vermediği İçin Yazın Çalışması Gerekti... En sevdiği içkide Vodkaymış bende ilk doğum gününde ona Vodka aldım. (Dipnot: İlk aldığım içkiydi İçki içmem, Alkolik olması beni üzüyor şahsen) :( Ama "Bu bana alacağın en değişik ama en mantıklı hediyeydi" demişti. Baya gülmüştük. :D
Kaçakcıya sigara almaya gitmiş görüntü olarak duran çantadan almış 10 tl ye ama hiç değilse düşünmüş almış ayak yapsa daha kötüydü böyle sevgili istemiyosan ayrılmalısın tabi
Çok kötü hissediyorum kendimi
Böyle birşey istemiyosan tabi ayrılmalısın kötü hissetme
Cevap
77Cevap
kimi 100 liralık hediye alır değerli olur.. kimi 10 liralık hediye alır değersiz olur. ama kimse şunu bilmez. 100 liralık hediye alanın cebinde 1000 tl si vardır.. 10 liralık alanın ise sadece 10 tl si.. demem o ki hediyeye takılma.. sana sevgisini verdiyse bu zaten paha biçilemez bir hediye..
Saçmalama ya. Eğer sürekli marka giyinip sana gelip böyle saçma bir şey almışsa o zaman kızabilirsin. Ama genel olarak hep ucuz şeyler almak zorundaysa, bence kızmamalısın. Hediye almamak için doğum gününde, sevgililer gününde ayrılan adamların yaşadığı bir ülkedeyiz. Ayrılmak yerine kesesine uygun bir şey bulmaya çalışmışsa bence seni seviyor demektir. Bu arada hediye almamak için ayrılan adamlar hatırlasalar, yıldönümünde de ayrılırlardı herhalde :D
Kizlar size pahali hediyeler alinincami mutlu oluyorsunuz bir hediye yuzunden ayrilmak diye bir sacmalik mi var Allah askina hediye yuzunden ustune basarak yaziyorum hediye abi hediyenin buyugu kucugu pahalisi mi olur cocuk dogum gununu hatirlamis millet yillik iliskilerinde bir sey bile almiyor sukretmeyi elinizdekilerle yetinmeyi bilmiyosunuz
Fakir biriyle sevgiliysen benzer bir demografik yapıya ait olman gerekiyor, benzer muhitler benzer gelir seviyesi benzer yaşam şekli ve koşulları. Hal böyleyken herkes dengi dengine demekten başka bir yorum yapamıyorum. Daha iyi gelir seviyesindeki biri de kendisi gibi gelir seviyesindeki kişilerle takılır diye düşünüyorum o yüzden beklentilerini yüksek tutmak üzülmene ve hayal kırıklıklara yaşamana vesile olabilir..
bumu yani aşk sevgi sadakat dürüstlük bumu fakir sevgilim derken bile dalga geçmişsin resmen sen egonu tatmin etmek içinmı sevgilisin bununla düşünmüş imkanı parası buna yetmiş almış sen kmisinki sabancının kızımı sandın kendini asıl o insan olarak zenden çok daha zengin bence hemen ayrıl çocuga yazık olmasın
Aşk ne biliyo musun Aşk Ona güvenini sevgini herşeyini vewrebilmek onunla bişeyleri paylaşabilmek onunla yiyip onunla içebilmek bişeyleri onunla paylaşabilmek aşk onu düşünmektir onunla yatıp onunla kalkmak değer vermektir aşk paylaşmaktır aşk utanıyorsan ve bunu kendine yediremiyosan o çocuğu bırak git kendine zengin zübbe bul haa seviyorsan eğer tak bu çantayı koluna gir sevgilinin koluna bana en şık hediye sensin düşünmen yeterli de okey mi minik çünkü aşk sevgi değerli şeyler alay etme
Virüs mü l*n bu sorulaarr hep aynı fakir sevgililer günümü bu gün a. q
güldürdün ya :)))
😄😄 @Penquancikk
kaç paralık şey isityorsan soyle ben alayım yeterki o cocugu üzme
ahahahahahah ebesinin cantasini getirmis sana :D ya tamam paran yetmezde yani goz zevkindemi yok be adam ucuza ne guzel hediyler var yani neyse... ayrilma sacmalama bu sacmalik icin ayrilinmaz da yani daha iyi davran senin gibi ya da neyse ya ayril senin dusuncende bir sevgiliyle zaten olmaz cocuga iyilik yaparsin
Ya bir de sevgilimin değil 'fakir sevgilimin hediyesi' demissin. Ne var fakirse? Fakirse takılma yani zorla değil ya. Ayrıca buna yetmis napsın. Düşünmüş olması da senin için bisey ifade etmiyosa sevmiyosun bebeğim sen onu.
Bence dusunmus almış ama zevksiz hakketten annesinin çantası bile olabilir ama ne olursa olsun cebinde para si da olmayabilir ayrılmam gerekmez. Keşke hediye değilde yemeğe cikarsaydi seni
Fakir sevgilimin hediyesi nedir ya, sen o cocugu nasıl fakir diye aşaglarsın. O cocugun parası olmaya bilir ama belliki gönlü zengin, belki hediyeyi verirken bile utanmıstır daha gzl hediye alamadıgı icin.
Bu fakir sevgililikte moda oldu galiba sende gram akil yok, o cocugun yerinde olsam sana degil canta cop torbasi dahi almazdim.. allah bilir fakir olan sensin cantada senindir boyle bir soru soruyumda canta nasil ogreniyim demissindir fakir beyinsiz
Cocuk belkide bir kac gunluk harcligindan kisip verdi sigara icmedi sana bunu aldi? Oda isterdi en iyi markadan alip havali havali vermeyi ama elinden bu gelmis napsin? Ayril bence sen ona layik birisi deilsin o daha iyilerine layik.
o değilde bu nasıl bir zevksiz çantadır cidden küfür etseymiş daha iyiymiş ya bu ne? fakirlikle alakalı değil bu heryerde ucuza bir sürü güzel çanta var bu resmen başka bişey l*n fdfjdkj
ne yani hiç almasa daha mı iyi olurdu sanki.. sende teşekkür et kullanma dert edeceksen eğer fakir diye ayrıl gitsin. ne diye birlikte oluyorsunuz ki buralarda rencide edicekseniz adamı.
ayıp be hediye için mi sevgili oldun utan kendinden
Allah senin gibi insanlardan harbiden korusun. Bunlar degil mi iste parali erkeklerin kicinda gezenler.
yani şimdi fakir edebiyatı yapmayın. .5 lira 10 lira değil burada meselr bana göre zevk meselesi. .
ucuz olsun ama seveceğim kullanacagim birsey olsun. . Almak için alınmış olmasın
Sen kafada bitireli bence çok olmuş. Çocuk iyi biri mi bilmiyorum ama eğer öyleyse onuda üzmeden ayrıl. Sebebi de bu hediye olmasın istemiyorum de sadece.
Yaşlı işi almış ama sonuçta düşünüpte almış madem zengin ariyosun çocuğu neden oyaliyosun ve küçük düşürüyorsun insalığına yazık..
Bak kendin söyledin yaşlı işi diye demek ki beni buna layık görmüş
Sonuçta düşünmüş ama senin bu şekilde aşğalaman ayıp
Erkek ne anlasın modadan genç işinden? Almış işte sevin.
@MeriiMerii yok anacım bu tipler iflah olmaz
Hey sosyete kızı belkide cebindeki son parası ile aldı hiç almamasından iyi değil mi. Fakir ise onu bu şekilde aşağılayacaksan neden birliktesin. Bugun zengin olabilirsin peki ya yarın ne olacağını biliyor musun?
yav siz nasıl sevgilisiniz anlamadım ki öyle laylay lom her halde bir çanta bir hediye yüzünden allah akıl fikir versin size nediyeyim tatlım diger sevgilinin sonu nasıl olacak merak etim ha tatlım :=)))))
hemen ayrıl ki değerini verdiği pahalı hediyeler ile ölçmeye çalışan basit düşünceli insandan kurtar onu ;)
Ne bicim bir söz o öyle! Fakir sevgilinin hediyesiymis. Parasiyla mi yargiliyosun. Ayip Ya gercekten diyecek laf bulamiyorum.
Hediyeye paha biçilemez paha biçilirse hediye olmaktan çıkar. İçinden ogelmişse kabul etmen gerekir.
Allah sizin gibileri centilmen gururlu ve aşık erkeklerden uzak tutsun. duşunup almış değerinin ne önemi var :s
kullanmazsan kullanma kızım beğenmedim deme en azından düşünmş almış bak , niye takmıyosun derse kapkaç yaptılar çantamı dersin :D
Hediye yüzüne ayrılmayı düşünücek bir insansan ayrıl ki çocuk senden kurtulsun
Bundan pahalısına değmiyorsun demek ki.
sırf hediye begenmedin diye ayrılınırmı yazık cocuga takmassın olur biter fakir diye yazmıssın o zamn cıkmasaydın duydularını ıncıtmebence cıktıgının yazık ya :( ınsan bir sakız verse bile mutlu olur !
Troll.
Kendi çantası la bu :D
hediye hediyedir 1 lira bile verse doğum gününü hatırladığına dua et bence
Ya tamam fakir anladık sen çok mu zenginsin? Böyle hediyelere anca parası yetiyor demek ki beğenmiyorsan niye sevgili oluyorsun ya
Haci bak sen simdi naap biliyonmu o cantanin etrafina vazelin sur sonra gotune sok belliki cocuk onun icin vermis sana
bence çantayı götüne sokmalısn, fakir diye ucuz bir hediye diye kasmamalısın kendini :) düşünmesi bile büyük bir zenginlik :)
Senin gibi bir sevgilim olsa yemin ederim vallahi kızlığını bozar terkederdim :) keşke elime düşse senin gibi nankörler
böyle bir nedenden dolayı ayrılman ve böyle bir neden ötürü aşşalaman hiç hoş değil madem öyle zengin bir erkekle sevgili olsaydın o zaman
ben olsam sana hediye bile almazdım düşünmezdim bile hemen ayrıl kurtulsun çocuk.
Ayril bence sana gore cok iyi birisi sen onu hak etmiyosun
herkes kendi kulvarında oynasın arkadaş, fakiriz işte, zengin kızları bizim neyimize :D
İş hayatında patronuna yakinlasirsin daha iyisini alır sana :))
zevksizin önde gideniymiş. fakirlikle falan ilgisi yok çok zevksiz.
Nevresim ikea güzelmiş beğendim çanta genç kız için değil
bu soruyu okuyunca sana üzülmedim ama çocuğa üzüldüm senin gibi biriyle çıktığı için
Bak sana bu olmamış şeffaf poşet alsaymış seni koyardı kaşar
ha ha ha sen sevgili yapma bence partnerin olsun bir kaç tane onlarla takıl.
bence ayırılma ben tek taş aldım g.. t kaldı bir anda
kafasına vur.. bari şapka niyetine kullansın gariban
yatak örtünden senin babanında zengin olmadığı anlaşıyo o yüzden zengin sevgili kompleksi içindesin
birde doğum gününü hatırladığı tarafından baksan. .
Bence kese kağıdı yeterdi bu kadar fanteziye gerek yoktu
Neyin kafasını yaşıyorsunuz cidden merak ediyorum -_-
direk ayrıl. paralı sevgili bul. İnşallah o da aldatsın seni.
Gururunu pahaliligi birakip cocugu sevmeyi denesen daha iyi
Olduğu kadar olmadığı kader de otur oturduğun yerde.
Sana çok bile diye düşünmüştür çocuk haklı sana çok bile
nasıl olduğu önemli değilde sırf seni düşündüğü için almış olması önemli.
bence mutlu ol. belki son parasıyla seni mutlu etmeye çalışmış
ben senin kategorinde değilim, sana uymuyorum ayrılmak zorundayız de. sen asla değişemezsin ne desem kar etmez
nasıl bir hediye alsam çoçuğun peşini bırakırsında senden kurtulur?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar