nasıl yorumluyorsunuz ve bugün o kadar mesaj attım cevap bile vermedi çözemiyorum gerçekten

Taze iliski, ici bos flortler... Bana bugun boyle davranmaya baslasa veda opucugu benden ona bonus olur
yani
dün dedim kısa kısa yazıyorsun bana dediği ne ben whatsapp a 10 tane isim arasında giriyorum sen cevaplarımı beğenmiyorsun
Deme sen de. Neden kisa yaziyorsun falan.. Birak konusmak isteyen sana ulassin. Kimseye bulunmaz hint kumasi muamelesi yapma
bişeyden suphelenıyo ama sana solemıyo olabilir veya gizli gizli bişey yaptıysan onu yakalamıstır
yok yapmadım
face şifremi vermiştim ama ben istemiyorum bakmam zaten sevmiyorum demişti bende değiştirdim acaba baktı mı diye bakmış olabilir mi
bakmış mıdır sence
ne yapmalıyım
sallamıyor seni artis
😢 nerden anladın
neyse ben yatıyorum diyorum erken daha diyor cidden çözemedim
ne yapmalı
dün var ya buluşmak istedi not bekliyordum yarım saat beni bekledi mesaj attı nerdesin nerdeçektiriyorsun buluştuk babam aradı fatura yatırmam gerekiyormuş seni bir görmek istedim dedi sonra beraber durağa gittik elini bile tutmadan
şimdi tek taraflı dinliyor olabilsemde senin anlattığına göre ve yazılanlara göre sen bu durumdan sıkılıyorsun sen değişmeyeceksin ve olacakları anlatıyım sen bu durumları kafana sokacaksın sürekli ve büyüyecek bir gün birşey olduğunda patlayacaksın belkide ayrılacaksın ama o hiç değişmeyecek çünkü empati kurabilen bir insan gibi gözükmüyor senin böyle konuşmana karşı bende öyle olmaya çalışırdım, sen ayrılacaksın ve birilerini aramaya, tanışmaya çalıştığın vakit diyeceksin ki kendine... ben ilgi gösterebilecek biriyim karşımdakini anlarım ve karşındakinden birşeyler görebildiğin vakit sende ona göre konuşacaksın, bunları yaşayacaksın. Senin onunla konuşmanı tavsiye ederim bunları ona anlatmalısın güzel bir dille, umursuyorsa uğraşacaktır bunun için, eğer değişmiyorsa üzülecek olan sensin çünkü hep yetersiz gelicek istediklerini alamayacaksın.
Cevap
6Cevap
herif kıskanmış sana ağırlığını koymuş rahatsız etmiyor seni yarın bigün belki başka kızla görürsün kendisini
neyi kıskanmış ben onu kıskandıracak bir şey yapmadım ki
face grubuna bozulmuş
yok ya bu dedi gruptan ders notu göndermişler bende onu sordum face grubu mu diye whatsapp grubu da olabilir sonuçta
bence seninki gereksiz bozulmuş boşver
Degistir onu bana mesaj atsan her dakila cevap yazarim sana ilgisizin tekii napicam sen onu
seviyorum
Aloskanlik felandir o yalniz kalma korkusu gibi
Dünyanın en sıkıcı konuşmalarından biri
aynen
benim svgilimın aynısı ;((
ciddi misin 😀 ne zamandır sevgilisiniz
benimki 1 ay işte sorun orda
aynen aynen
bilmiyorum
dün var ya buluşmak istedi not bekliyordum yarım saat beni bekledi mesaj attı nerdesin nerdeçektiriyorsun buluştuk babam aradı fatura yatırmam gerekiyormuş seni bir görmek istedim dedi sonra beraber durağa gittik elimi bile tutmadan
ben gel diye yalvarmadım ama benimki de öyle
Tıpatıp aynı bunlar tornadan çık ış gibi
seninki de mi 😀
yolun başından dön o zaman benimki başta ilgiliydi 1 ay oldu böyle aradım yine ben aradım efendim iyiyim sen nasılsın ben şu an müsait değilim misafirlikteyim dedi kapattı
Nerdesın aşkım
burdayım aşkım
nerdesın aşkıım burdayımm
Kesinlikle bu ilişkiyi birmelisin
off seviyorum
Üstüne cok düsme bence
Yazışma sevgili yazışmasından çok başka şeye benziyor ( ne diye sormayın )
neden
darlandım
nedeen
sayesinde
neden bırakayım
dün var ya buluşmak istedi not bekliyordum yarım saat beni bekledi mesaj attı nerdesin nerdeçektiriyorsun buluştuk babam aradı fatura yatırmam gerekiyormuş seni bir görmek istedim dedi sonra beraber durağa gittik elimi bile tutmadan
rahatsız
neyden
yok kafa yapısından bahsediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar