Hoslandigim bir kız var. Bazenleri yüzüme bile bakmıyor, bazenleri yan yana oturuyoruz gülüşuyoruz birbirimize temas ediyoruz. Bazı konulardan (anladınız umarım) konuşuyoruz. Bugün mesela soğuk yaptı biraz ama kantinde gözümü bir o tarafa cevirdim arkadaylariyla konuşurken bana bakıyordu. Adım felan mi bekliyor sizce?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aşağıda durumu özetlemişler 😃 Çok cringe uzak dur bence
Yedektesin ondan canı ilgi isteyince sıcak davranıyor sen çok yaklaşınca da soğuk böyle böyle ilgini onda tutuyor ama sevgili olmana da izin vermiyor. Ya ceptesin ya da direkt senden hoşlanmıyor ama senin ona olan ilginle egosunu tatmin ediyor
Taktik yapan boş kız
kankasi olarak görüyor olabilir mi sence?
Aklına gelen ilk buysa sen zaten kaybetmişsin
bugün mesela yüzüme bile bakmadi. şu an ders dinliyor. Ama bir kaç kere aynayla beni keserken gördüm. Bazenleri friendzone yiyor gibi de hissediyorum herkese kanka diyor bana da ara sırada diyor (ben de ara sıra ağız alışkanlığından kardeşim diyorum sokak agzindan dolayi takmıyorum o yüzden çok) hikmeti nedir hocam
Ilgıni alakani kes. Yüzüne bile bakma, yokmuş gibi davran. Sonra hangi Zone, hangi şemsiye G*te girip açılmamış anlarsın
DLSLXMSODJAOFKSO dayanamıyorum ona ilgi göstermeden bağımlısı etti beni ama sence bugün ilgi alakayı keseyim mi?
İşte sıcak soğuk yaptığı için. Kızları anlamadan kızlarla muhabbete girme. O 50 IQ su ile internetten ve çevresinden duyduğu taktikleri sana uyguluyor sende yiyon. Dasak geçiyorsa dasakkla üstünden uc. Karının kafasını karıştırınca olmayan aklı da gider 😀
yani sence de aşk olmasa bile ilgisi var diyon (ilgi alakayi kesiyorum o zaman9
Kesmezsen adam değilsin.
hocam kesecem de sence de ilgisi var yani diyorum durduk yere bir sıcak bir soğuk yapması taktik yani beni düşünüyor öyle mi?
Genç. Seni öğrenci olarak almıyorum çünkü cevabını bildiğin sorular soruyorsun. Kendimi dağlara taşlara vurmak istiyorum. Yıldırdın beni mk
usta o kız konu olunca benim beyin gidiyor Allah aşkına son kez ödev gecsene
Böyle işlere ilahi mevzular katinca biri ben soğuyorum kdkdkjs. Sana son bir ders vereyim pavarotti. Hiç bir insanı kendinde öte görme. Ne zaman ki senin çizgilerine sevgi ve saygı duyan karı bulursun o zaman onun elinden tut. Gerisine sapla geç
çok teşekkür ederim ama özür dileyerek son bir soru soruyorum. İlgimi alakami kestim yüzüne bile bakmıyorum ya hani ne yaparsa sence hoslantisi vardır bana karşı?
İlk önce duraksiyacak, niye böyle oldu diyecek, renk vermeyecek. Çünkü kız kendisi değil. Kontrol edilebilir, insanların lafıyla hareket eden büyük ihtimalle de burcuna göre şekil alan amip bir beyne sahip. Bana kalsa bu kızla hic işin bile olmasın da madem sevmişsin. Şimdi bu süreçte bu sorgulayacak sana sirnasacak sen soğuk yapacan. Final de zaten gerçeği kendi söyler
Reis sana yazabilecegim bir Instagram hesabin var mı yoksa burdan mk yazayım yine?
Yazma sen bana kendin çöz bir şeyleri. Sen de kendin ol başkası lafıyla hareket etme
Eveet