Kocamın Kuzenine Aşığım. Onu biran aklımdan çıkaramıyorum :(( ?

Merhaba; öncelikle karışık bir durum ama şunu söylemek isterim, bunun aşk olduğunu düşünmüyorum ben! eğer sıkılgan bir yapınız var ise veya değişikliği seviyor iseniz karakteriniz de buna göre yapılı ise ve evliliğin verdiği hep aynılar ve ''monoton düzey'' oluşmuşsa ki bir çok ''evlilikte bunlar yaşanır'' bunların da kattığı bir psikoloji ile bu kişiye yaklaşımınız olmuştur... kişi de bir bayanın hoşlanabileceği bir kişilik ise bu bazı durumlara da kaçınılmaz olabiliyor oluyor amaaa olmaması gereken bir durum olduğunu da söylemek isterim. Merak ettiğim şu aşık olmadığınız bir kişi ile neden yuva kurup ona çocuk veriyorsunuz? yani bu bir çok insanda şahit olduğum bir düşünce, görücü üsulu ile evlendiniz? yani bakın aslında çok ciddi bir konu bu, bu tür ilişkilerin sonu genelde bu şekilde sonlanıyor ki sizin ki felaket ile sonuçlanmamış ama şöyle düşünün ya sonu kötü olsaydı yani kendinizi belki pek düşünen biri olmayabilirsiniz ama çocuğunuzu düşünüyor musunuz bu aşk diye tabir ettiğiniz durumunuz da bakın ben size tavsiyem hayatınızda farklılıklar yaratın ama aile içinde bunu yapın derim bu düşünceden arınmanız için farklı alanlara yönelin bilmiyorum ev hanımımsınz çalışan mı ama kendinizi çok boş bırakmayın yoksa bu düşünce içinde olursunuz hep, ben eşinizin kuzenin slında bu durumdan sonra size uzak kalmasını daha mantıklı buluyorum yani sizinle nekadar yakın olursa bu durum o kadar tehlikeli bir hal alacaktır, ben bir an önce kendinizi toparlamanızı öneririm iş işte geçtikten sonra toparlanmak bir işe yaramaz dediğim gibi ortada çocuğunuz var aileniz var yani bir hoşlantı için hayatınız riske atmaya değmez, illaki böyle devam edeceğim diyor iseniz eşinize haksızlık etmeyin ve sevmiyor ve aşık değilseniz o zaman ayrılmayı düşünün ama işte o da çözüm olmayabilir çocuk yüzünden ama bu şekilde inanın çok ama çok büyük haksızlık ve çirkinlik yapmış olursunuz. ben duygularınız değilde mantığınız ile hareket etmenizi isterim.
yani üzülmeniz ve başınıza büyük felaketler gelmesini istemem, umarım en doğru olanı yaparsınız, sevgi ve sağlıcakla kalın.
Öncelikle yorumunuz için çok teşekkürler. Ben kocamı seviyorum. Çok değer veriyorum ona. Tamam yaptığım hata kabul ediyorum zaten. Asla boşanmayı düşünmüyorum zaten kocamdan.
peki eşinize haksızlık ettiğinizi düşündünüz mü hiç, ya da çocuğunuzun babasına... boşanmayı da düşünmüyorum dediniz peki evliyken bu tür şeyler size doğru geliyor mu? bir çok insan yaptığı hatalara veya yenik düştükleri nefslerine mazeret uydurabiliyorlar bunun bazen adı ''AŞK'' olabiliyor ve hatamı kabul ediyorum diyorsunuz ve hatayı devam ettiriyorsunuz sonrada bu hatanın adını aşk koyuyorsunuz yani yanlış mı anladım? neyse ilginç bir konu ilginç bir yaklaşım. genede dikkatli olun derim ben, hoşçakalın.
Tesekkürler. Onun bunları yasamasına neden oldugum ıcım pısmanım. Cok iyi bir cunku o. Bahsettıgım kısı kocamın kuzenı.
Evlilik zaman içerisinde mecburiyete ve alışkanlığa dönüşür. Hayatın döngüsü içerisinde sevgi ve saygı farklı bir şekil alır. Heyecan kaybolur. İstekler törpülenir ve monotonluk ortaya çıkar.
Yaşınız 27. Yani gençsiniz. Hayattan beklentileriniz ve alacaklarınız henüz bitmedi. Bunun yansıması olarak karşınıza çıkan birisinden etkilenmeniz çok doğal. Bunu bir aşk olarak değil arayış olarak görebilirsiniz.
Biraz zamana yaymalısınız. Eşinizle aranızı tekrar alevlendirmeniz faydalı olabilir. Oğlunuzu babaannesine veya anneannesine bırakıp bir haftasonu başbaşa romantik zaman geçirmek her ikinize de iyi gelebilir.
Rica ederim.
23 Yaşındasınız. Daha da açık değil mi? Çok erken yaşta evlenmişsiniz. Hayatınızın en güzel dönemleri. Gezip, görüp hayatı tanışacağınız yaşta kendinizi bir evliliğin içinde bulmuşsunuz. Bunun bir anlamı olmalı. Değil mi?
Eşinizle beraber özel bir şeyler yapmayı denemek size yardımcı olabilir. Bir anne ve bir eş olduğunuz kadar da aynı zamanda genç bir kadınsınız. Gençliğinizin tadını çıkartmak, eşinizle aşk yaşamak ve hayatın tadını çıkartmak sizin de hakkınız. Bunları gerçekleştiremediğiniz için heyecanı, duygusallığı ve yakınlığı başka bedenlerde ve ruhlarda arıyorsunuz.
yazıklar olsun yazıklar 18 inde koca diye evlen cocuk yap sonra aşığım de ne aşkı gerçekten aşık falan değilsin rutinden sıkılmışsın gözünün önünde hoş biri buluncada salmışsın kendini. derhal toparlanıp bu hatadan uzaklaşmalısın aşığım diyip zinaya davet çıkarma , yazık o çocuğada sebep olma senin tuzağana düşmüş resmen. kocanada ayrıca yazık olmuş işte bu yüzden ahiret var. derhal tövbe edip yuvana tutun gidişin iyi değil benden söylemesi. sevmiyorsan zinaya gireceğine ayrıl kocandan yazık yahu sonra kayınvalidenden şikayetlenirsin kocandan dert yanarsın kendi kılıfın için kocanın ailesi bide haberi olmaz da sever seni yazık
Iyi seyler yapmiyorsun hemde bir cocugun var sonra esiniz terkedince de magdur rolu oynamayada hic uyanmiyorsunuz bırakın asik oldun nasil cesaretle soyledin... Soyledin nasil adamin dudaklarina yapisma curetkarliginda bulundun reddedildin tekrar nasil ayni girisimde bulunabildin adama Allah yardim etsin sana da Akil fikir versin Ayrica kocami seviyorum demisin kocani sevsen ikinci bir adama goz ucu ile dahi bakamazsin sennnn bakamazsin Anladin ne bilim icin titrer. Merak ediyorum d esinin gozlerinin icine nasil bakiyorsun oeki ya cocugunnn... ?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!gerçekten anlamıyorum seni seven sana değer veren bir eşin var çocuğun var ama halen gözün dışarda. sen aşk ayağına aldatmaktan keyif alıyorsun bence. o kuzenin ben olsam hepsini kocana söylemiştim ve kocanda olsam bunları mahkemede koz olarak kullanıp çocuğuda alarak boşamıştım seni. nasıl midesizliktir o adamla öpüşüp sonra eşinin koynuna girmek hadi bir hata aşık olmuş olabilir sevebilirsin ama bunu söylemek ya da öpüşmekte neyin nesi ben öyle birşey yapmış olsam kocamın ya da eşimin yüzüne asla bakamazdım
Tatlım, biz hergün aşık oluyoruz. Soruna gelen cevaplara baktığım da hemcinslerimin aşık olmakla, seks yapmayı ayrılmaz bir bütün veya sürecin devamı gibi algılamalarından dolayı senin anlattığın "AŞK" cinsel olarak seks yapmaya indirgeyerek düşünmüşler. Keza kızlarda galiba böyle düşünüp cevap yazmışlar. Oysa görünen ve anlatmak istediğin de Aşık olduğun o kişiyle seks yapmak değil. sadece seni heyecanlandıran, elini ayağını dolaştıran o duyguyla başedememen. heyecanlı insanın içini titreten bu duygudan yoksunlara anlatmak gerçekten güç. ve zor. Şu sıradan hayatımız da içimizi titreten şeyleri görmek, bulmak o kadar zor ki. Hislerimiz yanılmaz. Yanlışı olmaz. üzüldüğümz de ağlarız. sevindiğimiz de güleriz. ayıplanmaz bunlar hor görülmez ama aşık olduğunda ise yine hislerimizle yaparız. sanki elimiz de.. sanki zorla yapıyoruz.. Ruhumuzu titreten hislerimiz olmaz sa taştan ne farkımız olur du... Her an nefes alıyorruz, her gün aşık oluyoruz...
kalbine ses geçiremiyorsan bile iradene hakim olacaksın, bak karşı taraf senin ağır tahriklerine rağmen iradesine sahip çıkabilmiş, sende iradene sahip çık, yakın olmazsan , yalnız kalmazsan daha rahat üstesinden gelirsin..
birde tatile gitme bir zahmet adamı aklından çıkartamıyorsun madem..
Ucuz bir ruhun olduğunu biliyorsundur umarım. Aşık olman sorun değil öpmen seni ucuzlaştırıyor. İzin verseydi altınada yatardın Allah bilir.
Bence evliliğinizdeki monotonluk sizi sıkmış ve değişiklik aramışsınız. Bu doğal ve olabilir. Ama yaptıgınızın hata oldugunu zaten siz de farkındasınız. Önemli olan bu hatadan donmek. Uzulmeyın.
Kötü yorumları takma insanlık hali olabilir eğer çok aşıksan sanırım oda sana karşı boş değil ayrıl kocandan derim ama pişman olacağın iş yapma
Al bir geniş yorum daha ya arkadaslar kadının yaptığı yanlış heleki ayrılıp kuzeni ile mi evlenecek
Aman yarabbim bu nasıl işdir böyle kız sen ne yapıyorsun sana şöyle kötü böyle kötü demicem zaten biliyorsun neyin ne oldugunu koca kadınsın.. diyelim karşılık verdi ne olmasını bekliyorsun ya da ne olacak önce o cevabı bul ve bunu kocana yapmaktan cekinmezsen yap
Bende dıyorum bu evlı karılar nıye kolay lokma. Kocandan utanmıyorsan o çocugundan utan be. Arkadasları ona senın anan babanı aldatıyor hıhıhı dıye gulseler :D Senın ananı zukeyım deseler cocuk birşey diyemez cunku anası oynak.
Birde derlerki erkekler abaza görün işte çocuk kaçıyor yaptığının yanlış olduğunu söylüyor bu şıp sevdide tenhada yakalasa çocuğa tecavüz bile eder.
Kocan ögrense nasıl yıkılır kocanı gerçekten sevseydin başkalarına karşı bu duyguları beslemezdin
Uvv! Bence bu işin sonucu aldatmak, size tatile falan gelmesin, bir aile sahihi bayansın ve oğlunda var. Doğruyu yanlışı biz öğretemeyiz o adamı kafanda ve kalbinde bitir alternatifin yok!
Konusmaniz bile hata hata sizi daha cok hata yapmaya goturur
Bir an önce kurtulmaya bak bu psikolojiden. Yazık olmasın evliliğinize
Kurgi gibi hayatiniz var * .. evlenemden git gide soğuyorum...
Ananinn amii yaaa bole seyleri nasil kabulleniysunuz senin kiz kardesinee kocan yavsasa hosuna gidermii 😊😀😁😁
Küfür etsem ayıp olurmu? Bildiğin Orospuluk yapmışsın sen !!
Oruspuluk yapıcak ne yaptım ben gerizekalı. Sadece aşk bu. Tabi sana göre aşk=seks bu beyinle yasamana cok uzuluyorum.
Benim karım beni kuzenımle aldatıcak? Mal eşşoğlueşşek ne yapmıs oluyorsun tatlı tatlı konusursak takılmısmı oluyorsun ne kadar basit bişey bu ya orospusun o* oldun anladınmı? Sahip çıkıcaksın kendine nasıl erkekler bir suç işleyince hata yapmış oluyor sende öyle yaptın ! Adamı baştan cıkarttın olay bu. Allah bilir ne cilveler yaptın adama.
Çoçuk yaşta çoçuk yaparsan böyle sonuçlara katlanırsın. 5 sene once evlendım dıyorsun. 23 yaşımdayım dıyorsun kocamı cok seviyorum diyosun kuzenımı daha cok sevıyorum diyorsun ne b*k yediğin belli değil.
Bu müabrek cuma günü ALLAH Sizi ıslah eder inşallah kocanız yakalar basar tekmeyi.
Klasik türk kadını işte ne olacak ki hiç şaşırmadım
AyıP yaptığın. İçinde ssklsyacaktin
3 Kapak getir sana akıl verem
En İyi Erkek Görüşleri