Kuzenime aşık onu unutamıyorum?

Arkadaşlar biliyorum beni çok yargılıycaksınız ama ben kuzenime aşığım onu unutamıyorum şu an 18 yaşımdayım ona 8 yıldır aşığım onu unutmak için lisede birçok kişiyle çıktım flört ettim ama ne yapsm o flört ettiğim insanları o olarak görüyorum hamamın oğlu böyle aramızda kuzen ilişkisi de yok çünkü yurt dışında yaşıyorlar ve ben 9. sınıftayken biri bizim adımızı çıkardı işte sosyal medyadan birbirinize aşıksınız falan diye ailer bunu öğrendi kuzenim söyledi tartışmıştık baya şimdi 4 yıl oldu geçen yaz onlara gitmiştik bana bir iki kez baktığınj hissettim yakın oturuyorduk ayaklarımız temas falan etti benim üniversite tercihlerin hakkında konuşuyorduk beni destekledi tuvaletten çıkmış oturduğu yere geçmesi için benim kalkmam gerek orda hafif bir karşı karşıya geldik bütün herkes durumu bildiği için bizi yalnız bırakmoyorlar bize geldiklerinde kimseye hoşgeldin demedim sonra biz onlara gittiğümiz de herkese ben hariç hoşgeldin dedi giderken yine ben hariç herkesle vedalaştı ne yapmalıyım sizcd benden 2 yaş büyük unutmak için çabaladım ama olmuyor şimdi instagrma hikâyelerine onun görebileceği şekilde ayarlayıp bir tane erkek arkdaşım var (kankam) onu sevgilimmiş gibi gösteriyorum sizce kıskanır mı kaçan kovalınor hesabı yapamıyorum artık bir gün evlenirse ben kahrolurum. bana akıl verin... onu kendime nasıl aşık edebilirm.
Kuzenime aşık onu unutamıyorum?