Ne olur bi akıl verin çok çıkmazdayız.. allah rızası için annem strestenn ölecek

düşünüyoruz ama bir yol bulamadık olmadı.. annem stresten hasta oldu babam küçükken bizi bırakıp gitmiş ele muhtaç etmiş annennemgil bile bakmamış bize sahip cıkmamışlar annemde biri ile dost hayatı yaşamaya başlamış hiç kimse sahip cıkmayınca arada kalacaktık yoksa su an o kadar cıkmzdayız bi bize o adam bakıyor o olmasa açız.. ben çalışamıyorum çünkü iş yok başvurmadım yer kalmadı markete girdim sapıklık yaptılar annem belinden dolayı ayakta bile duramaz hale geldi o adam da ardık bize sırf acıdığı için bakıyor.. naparız ne ederiz sıgınacak kapımız yok akrabalarımız hep sırt çevirdi gidecek hiç bir yerimiz yok annem çaresizce aglıyor ben aglıyorum yapayalnızs su hayatta cıkış kapısı yok zaten ilçe deyiz burda kadınlara dogru düzgün iş bile yok o adam da atıp giderse biz naparız bilmiyorum ben ünv. bile okuyamadım arkadaşlar cıkış yok az önce annem kriz geçirdi sinir krizi stresten ölecek diye korkuyorum bir akıl verin allah rızazı için
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar internet olmasımı kötü oldu sizin için apartmanda 5 kişi ortak kullanıyoruz sadece burda o kadar zor durumdayım ki çaresizm gözümde yaşlar tükenti anneme birşey olacak korkusu ile uyuyamamıyorum bile ben aglamaktan dedemlere gittim... yalvardımm içeri almadılar beni kabul etmediler akrabalarımızın hepsi dışladı bizi kocalarınden cekindikleri için hepsi dışladı o adam da gidecekmiş kaç gündür aramıyo sormuyo beni annem ben biliyorm kaçtı diyo naparız biz içim yanıyor yanıyor..
Güncellemeler
+1 yıl
biliyorum arkadaşlar burda kimse bana yardımcı olamaz.. ama bir nebze olsun içimi dökmek istedim küçücükde olsa rahatlamak istedim destek istedim akıl istedim... ben yanlış birşey yaptı isem hepinizden özür diliyorum içim kanıyor cok caresizim.. annem gözleriimn önünde eriyo o adam bıraktı bırakacak bizi... yanıyor içim anneme bir şey olacak diye uyuyamıyorum artık geceleri... ne olur k.. bkmayın ben derdimi paylaşarak sizleri rahatsız ettisem
Güncellemeler
+1 yıl
benim yalan söylediğim düşünen bazı arkadaşlar olmuş.. neden neden yalan söyleyim ki keşke yalan olsa hepsi keşke su içim eriyor eriyor.. onlarada kızmıyorummm onlarda haklılar.. ben sadece içimi dökmek istedimm başka bir amacım yoktu şu yüreğimde ki yükü biranlıkta olsa az da olsa hafifletmek istedim keşke yalan olsa..
Ne olur bi akıl verin çok çıkmazdayız.. allah rızası için annem strestenn ölecek