Nolacak böyle? Yalnız mı öleceğiz?

Hayatımı, gönül işlerini akışına bıraktım. Gerçekten doğru insan olmak için uğraştım ve olduğumu düşünüyorum. İnsanların kötülüklerini gördükçe uzak durmak istiyorum. 29 yaşındayım ve şuana kadar 1 sevgilim oldu. Takılmalık değil ciddi ve 5 yıllık ilişkiydi. Elde olmayan sebeplerle bitti. Çok üzüldüm. Sonrasında herhangi bir hissim kalmadı. Buraya kendimi pazarlamak için gelmedim ama sadece sormak istiyorum hatalı mıyım diye. Geçmişim cidden temiz. Yüzüm kızaracak hiç bir şey yapmadım. Tipim fiziğim çok şükür düzgün. İşkolik olduğumdan ya da karakterimden dolayı emin değilim, sosyal ilişkilerim iyi olmadı pek. İyi bir işte iyi bir pozisyonda çalışıyorum ve gelirim de çok şükür iyi. Motorcuyum, bisikletçiyim, hayvanseverim, gezmeyi, araştırmayı severim vs. yazdıkça yazarım. Kendimi geliştirdiğim özelliklerim var. Aslında tek yaşamaya çok alıştım. Her işin altından gücüm yettiğince kalkarım. Güçlü dururum da bazen insan yanında birini görmek istiyor. Nerde neyi yanlış yapıyorum da sevip sevilemiyorum artık. Benden mi kaynaklı? Yani anlamadığım için size soruyorum doğrudan, herhangi bir amacım yok. Objektif olursanız sevinirim.
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Nolacak böyle? Yalnız mı öleceğiz?