+1 yıloha tam salaksın ya fakir kal bence sen
Bir köyde çok dindar bir din adamı varmış. Sabahtan akşama ibadet eder, ateşli vaazlar verir ve din yolunda canla başla çalışırmış.
Günün birinde köyü sel basmış. Sular gitgide yükseliyor, bizimki de minareye çıkmış bekliyor şerefede. Bir kayık gelmiş "Hadi atla gidelim." demişler. "Hayır, ben Allah'ın sevgili kuluyum O beni kurtarır." demiş ve binmemiş. Derken sular biraz daha yükselmiş, bir kayık daha gelmiş "Hadi imam efendi boğulacaksın!" demişler. O yine "Hayır ben gece gündüz ibadet ettim Allah beni kurtarır." demiş ve binmemiş. Sonra sular biraz daha yükselmiş ve yine aynı sahne tekrarlanmış, imam yine kayığa binmemiş. En sonunda artık sular minareyi yutacak düzeye gelmiş; bu sefer kurtarma ekipleri helikopterle gelmiş, "Hadi imam efendi gel artık boğulacaksın burada." demişler. İmam yine "Hayır, biliyorum Allah beni kurtaracak." demiş. Sular iyice yükselmiş ve imam sel sularına kapılıp boğulmuş. Öbür tarafa gidince melekler karşılamış imamı, fena halde kalbi kırık olan imam meleklere sormuş "Ben gece gündüz din yolunda çalıştım, ibadet ettim, vaazlar verdim, sorar mısınız beni neden kurtarmadı?". Derinden bir ses soruya cevap vermiş: "Salağa 3 tane kayık bir tane de helikopter gönderdim, daha ne yapsaydım?13 Yorumla- +1 yıl
bu salak sensin sanırım :D
Soran+1 yılHahahahha bayildim yaa😸😸😸
- +1 yıl
o zaman kaçırma
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence bu yaşadıklarından sonra evlenmeyi değil daha mantıklı şeyler yapmayı dusunmelisin. Bizim de kucuklğumuzden beri evimiz olmadı çünkü annem ve babam hayatta çok başarılı insanlar değillerdi açıkçası. ama ben kafama koydum annemle konuştuk annem dublex ev hayal ediyormuş ama Ankara'da.. ilk fırsatta annemleri ankaraya göndereceğim beğensinler alacağım onların üzerine yapacağım. artık ben varım başarılıyım ve aileme daha iyi koşullar sağlayacağım. bence sen de başarılı olup anneni daha iyi koşullarda yaşatmalısın. evlilik falan faso fiso. seni bu yaşına getiren kadın mı değerli? yoksa elin adamının ne duşunduğu mu? Annen temizlikçi diye annenden utanma! Asla!
00 Yorumla
O dediğini sadece kadınlar yaparlar. Erkekler güçlü kadın peşinde değildir, hatta hoşlarına bile gider annesinin gündelikçi olması. Aynı durum bir erkeğin annesinde görülse, yanına yaklaşmaz kadınlar. Çünkü güce tapıyorlar. Sende kendinin yerine koyuyorsun hemen karşındakini ona dayanarak istemez diyorsun. Yanlış. Sen kadınsın o erkek. Sen güce taparsın, o merhametlidir.
35 Yorumla
Soran+1 yılHayır yaa ben asla söylediğin gibi düşünen biri değilim hatta bir sevgilim olmuştu ve annesinin fotoğrafını görmek istedim göstermeden önce dua ediyordum içimden umarım masum teyze tipli mülayim biridir diye spnra zamanla tanıdıkca o annesinin evlerinin eski tahtakardan kapılardan oldugunu ve annesinin paraları oldugunda yenisini yaptırmak istediğini söyledi o kadar sevindim ki keşke benim de elimden bir şey gelse dedim paraya odaklı olsak böyle mi düşünürüz?
Soran+1 yılCocuk değilim tabiki ilerde annemin çektiği sıkıntıları çekmek istemem kadın neler çekti çocuklarını okutabilmek için bunları bile bile tembel para kazanmak için çabalamayan bir erkekle tabiki olamam. Ama fazlasında gözüm hiçbir zaman olmadı anlatmak istediğim bu
- +1 yıl
Bunların sınırı yok. Normal bir evde otursan ''arkadaşım villada oturuyor, biz neden hala bu evdeyiz'' dersin. Genel olarak kadınlar böyledir, daha fazlasını isterler. Tabi istisna var aralarında, belki de onlardansın tanımadan bilemeyiz. Ben genel konuşuyorum. Umarım mutlu olursun gönlündeki insanla
Soran+1 yılAmin teşekkürler sende
Benim annem de hastanede temizlikçi idi. Babam ise tam bir... neyse. Annemden çok şey öğrendim. Kapıcılık falan yaptık. Okudum. Makina Mühendisi olarak güzel bir yerde çalışıyorum. Hatta THY'de kaptan olma yolunda da ilerliyorum. Bence önce kendini sağlama al ondan sonra evlilik düşün. Ayaklarının üstüne bas. Sana ayrıca özgüven verir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle şey olurmu ya benim babam zamanında çöpten karton topladı
Ama bir günde boynumu eğmedim
Helalinden para Alın teridir100 Yorumla
+1 yılAnnen eli opulesi insanlardan. Yaptığı şey namussuzluk değil hırsızlık değil alın teriyle para kazanmak evleneceğin kişi eğer böyle bir ezme girişiminde bulunursa asıl onun yaptığı şerefsizlik olur. bu arada sırf zengin diye de kimseyle evlenme iyi düşün taşın para her zaman olurda sevgi bazen olmaz. Allah yardimcin olsun
00 YorumlaAllah annende razı olsun siz annenizden razısınız Allahta inşaallah annenizden razıdır. annenin gündelikci olması kız istemeye mani olmadığı gibi yazdığınız özelliklerden dolayı böyle bir aile ile akraba olunur. senin güzelliğin içinmi zengin sana talip oldu karakterin içinmi bu kısım çok önemli ha zenginlikte baki değil.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. saçma sapan konusmayın ya!!
seni istemeyecek adama annenin ayaklarını öptür! seref ve haysiyet diye cok önemli seyler var hayatta seni istemeyen insanda annende bunlar fazla kendisinde eksik olduğu içindir.
çok sinirleniyorum böyle seyler duyunca görünce!
insan her mesleği yapabilir serefiyle calıstıktan sonra ne yaptığı hickimseyi ilgilendirmez. herkes sansla parayla gelmiyor hayata ama onur dis ve tırnakla kazanma meselesi.. bunu yapan insana ancak saygı duyulur.00 YorumlaKadınlar yanında her zaman güçlü adam isterler... Onları ve sevdiklerini koruyan kollayan deger veren
... Ailesi ile arasi nasil bu adamin ona bak... Ailesine deger vermeyen bir adam zaten senin ailenede deger vermez... Kullandigi cumle guzel belkide Allah seni ona sebeb kilacak unutma kalpleri bilemeyiz elbet ama gözler yalan söylemez... Allah hakkinizfa hayirli olani gönlünüze razi eylesin insaAllah...00 Yorumlaaslında fıtratımızda olan şey insanları mevcut durumlarıyla yargılamak değil yardımcı olmak anlayışlı olmaktır. yargılayan ya da farklı yaklaşımda olanlarda olmasın zaten yanınızda siz annenizle birlikte olun yeter. sonuçta kimsenin ekmeğine emeğine karışmıyor çalmıyor hakkına geçmiyor. helal olsun hem sana hem annene
10 Yorumla
+1 yılSenin anayin ellerinden operim... senin anan bizim anamizdir kardesim... senin rizkini helalinden kazanan bir anne o... anneni sakin uzme... ayrica sordigun soru cok yanlis... o annenin kizi evlenmek ne kelime bas taci edilir... sende annene layik olmaya calis...
00 Yorumla
+1 yılsaçmalıyorsun. sankı haram para getırıyor eve. gurur duyulacak bır anneye sahıpsın. zaten öğretmenlık okuyormussun. önce okulunu bitir. ve atan... geleceğınızı kurtarmak için bir adama bağlı kalma. kendı ayakların üzerınde dur. ondan sonra evleneceğın adamı seç.
00 YorumlaO dediğini erkekler yapmaz. Hem annen gayet düzgün bir yol ile para kazaniyor bunu hiçbir erkek kuçuk gormez ama ne yazik ki bunu kücük gören varliklar genelde kadınlar oluyor. Korkulacak birşey yok erkekler bu gibi normal olaylarda hala sevgisini korur..
00 YorumlaÖncelikle başın sağ olsun. Annenin ellerinden öpüyorum. Seni böyle bir durum yüzünden kabul etmeyek bir adam olduğunu sanmıyorum. Var sa da adam değildir, sakın üzme kendini böyle konularla.
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin tesekkurler. Zaten ben öyle biriyle olacağımı sanmiyorum bana onu diyebilecek biriyle yani. Ben sadece böyleleri varmmı diye merak ettim
- Aşk İlişkileri konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yıldaha ne olsun be Helal olsun annene sizi ite kopege muhtac etmemiş eğilmemiş aslanlar gibi namusuyla calısmıs boyle anaya can kurban.
31 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle:)
+1 yılYok olmaz. Tüm samimiyetimle söyleyebilirim annesiyle değil kızıyla evleniyorum. İçerisinde insanlık duygusu olana bakarım, eğitimi ya da mesleği önemsiz. Ama şurası da önemli o kız güzel yerlere gelebilmek için çabalıyor mu? Annesinin emeğini boşa çıkarmamak için gayret gösteriyor mu?
00 YorumlaSaçmalama! Helal olsun annene onun elini ayağını öp ve kimseye ezdirme sakın olur mu ve o işi yapıyor diye anneni küçümseyen seni istemeyen birini sen sakın isteme uzak dursun
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
+1 yılSacmalama... annenin yaptigi is utanilcak degil gurur duyulacak bisey... boyle bir dusunceye sakin ve sakin kapilma aksine gururlu soyle annem bize bakmak icin bu sartlar calisiyor boyle bir anne de.
10 Yorumla
+1 yılannem gündelikçi die beni reddedermisiniz sorusu annene bir hakarettir talihsiz bir soru çıkarttın, devamı dahada vahim, diyorsunki ben ahlaklı güzel kız olsam diyorsun öyle değilmisin?
03 Yorumla
Soran+1 yılKendimi beğenmişlik yapmayım diye öyleyim demedim. Ayrıca toplumuzda yaşanabilitesi olan bir durum ha bu yüzden istenmemek zerre umrumda olmaz. Sadece böyle insanlar hala olabilir mi diye sordum sadece ama sadece merak?
- +1 yıl
böyle insan müsvettteleri her zaman olur emin ol bitmezler... önemli olan öyle ayrıştırıcı olmayan insanların bitmemesi...
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılla mal mal konuşma olur mu öyle şey. annen sonuçta çalışıyor. işin gündelikçiliği doktorluğu avukatlığı mı olur. iş iştir. dürüst bir şekilde kazanılan her kazanç kutsaldır. annenin yaptığı işin ne farkı var diğer kollarda.
00 Yorumla
+1 yılo kişinin karakterini iyi analiz etmen lazım. egolu biriyse 2 kere düşün tabii ama mesleğin var zaten yani seni incitirse ona tahammül etmek zorunda değilsin ileride.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı. seni bu yüzden istememeleri büyük şansındır, bunun ve annenin değerini bil
24 Yorumla
Soran+1 yılİstememeleri mii
Soran+1 yılTabiki gurur duyuyorum ama sen istememelwri yazmışsın acaba yanlış mı yazdın diye dedim
İki gönül bir olunca samanlık seyran olur. Eğer arada saygı ve seviye de varsa, sen çalışıp kazancını ailene verirsin o da sana bakar İnşallah. Allah hayırlı bir eş nasip etsin.
00 Yorumlaadamı seviyorsan kabul et evlilik teklifini ama ailene yardım etmesine izin verme, bitir okulunu çalış sen bak ailene. aşağılık kompleksine girme yok yere.
00 Yorumla
+1 yılsaçmalama namusuyla ekmeğini kazanıyor dilenen ya da ele güne ağız burun eğenlerden olmadığı için gurur duymalısın ben mesleğe değil ağırlıkla insanlığa bakarım kısaca seni sevmişsem annen beni kabul etmişse ne senin ne onun mesleğini sorun etmem
00 Yorumla
+1 yılellerinden öperim öyle annenin insan olmayanlar istemez ben insanım anne babanın ne iş yaptıgı önemlı degil evlatları ne şartlarda büyüttükleri öenmlıdır böyle seylere takılıpta anne babayıda üzme sakın ve bunla seni kınıyacak kısıylerdende uzak dur
00 Yorumla
+1 yılKardeşim onlar senin de senin ananın da bokunu yesinler istemiyolarsa.
20 Yorumla
+1 yılBenim maddi durumum çok iyi. Annemi 6 sene önce kaybettim şimdi bir kere elini öpmek için bütün varlığımı ve canımı verebilirim anne üzerine söz söylenir mi hiç? Değerini bil annenin ve yolundan sapma asla.
04 Yorumla
Soran+1 yılBaşın sağ olsun bunları böyle yazabildiğine göre sende çok güçlü bir insansın. Allah yolunu açık etsin
- +1 yıl
Ben güçlüysem Rabbimin verdiği güç bu. Rabbime layık bir kul peygamber Efendimiz (s. a. s) e layık bir ümmet ve anneme layık bir evlat olmaya çalışıyorum sadece.
Soran+1 yılMaşallah kulluğunu tabiki bilemiyorum ama annene layık bir evlat olduğun kesin
- +1 yıl
Ben emin değilim ömrüm boyunca da emin olamam o yüzden ömrüm boyunca bunun için çalışacağım
Annenle gurur duymaktan vazgeçme. Benim annem de senin annen gibi ve annemle gurur duyuyorum. Namusuyla para kazanıyo. Annem gündelikçi diye de beni istemezlerse hiçte umurumda olmaz.
00 YorumlaRabbim annene güç kuvvet versin insallah öyle anneyi alıp bas üstüne koymak lazım, öyle de düşünme gurur duy asıl👍
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöyle düşünme. dünyanın ne getireceği belli olmaz. zaten kız olsam ben ilk düşüneceğim güvenebileceğim biri mi durumu nasıl ve durumu kötüye düşse bile hayatta mücadele eder mi yoksa boşverir mi bunu anlamak lazım. sonra tip vs geliyor. çok düşünme iyi eş iyi baba olabilecek size bakabilecek ve yarın bir durum olup maddi durumu kötü olduğu zaman da yine sahip cıkabilecek biriyse evlen gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılİki insan birbirini sevdikten sonra her dağ aşılır :)
10 Yorumla Canım annen namusuyla para kazanıyor utanacak bir durum yok bunda bunun için seni niye istemesinler ki?
10 Yorumla
+1 yılkardeş bırak gündelikciyi çöpcü olsun tuvalet temizlesin hayatta tek önemli olan namuslu olmaktır o annenin ellerinden öperim Allah uzun ömür versin başından eksik etmesin
10 Yorumla
+1 yılMutlaka öyle dengesiz tipler çıkacaktır !!! Ama şahsi görüşüm kesinlikle hayır !!! Sonuçta annen evlatlarına helal lokma yedirmenin peşinde... ÖYLE ANA'NİN ELLERİ ÖPÜLÜR...
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin samimi oldugunu dusunmuyorm magdem onemsiz neden direk evebeynlern meslegi sorulur bu arada canım annene hurmetler Allah saglikli omurler versn
02 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapma bence.
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılAnnen bir kahraman. Çok şanslısın. Ne güzel ki çalışıyor ve ayakları üzerinde duruyor.
10 Yorumla
+1 yılneden kompleks yapıyorsun anlamıyorum namusuyla parasını kazanan bir insanı neden yargılarız ki lafın gelişi ben seni seviyorsam sen de beni seviyorsan annenin ne iş yaptığı neden insanları ilgilendirsin ki
00 Yorumla
+1 yılsaçma bir düşünce bence eğer o durumda birini istemeyen varsa gitsin uçurumdan atsın kendini insanlık hali yarın kimin ne olacağı bellimi bence grur duyman lazım annenle... ve böyle şeylere takılma bence
00 YorumlaEvleneceğim kızın beni sevmesi ve dürüst olması yeterlidir. Ailesi, çevresi, arkadaşları, daha önce yaşadıkları beni ilgilendirmez. Bu düşünceye göre annenin gündelikçi olması kesinlikle bir sebep olamaz.
00 Yorumla
+1 yılOlur mu hiç annenin mesleğine göre mi evleneceğiz. Çalışmak kadar erdemli bir olay var mı?
50 Yorumla
+1 yılSana bakmak için elinden geleni yapmış bir annenin ancak ellerinden öpülür.
00 Yorumla
+1 yılÖyle biri var mı ya... Gundelikci falan umrumda olmaz seversem ben mesela
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılnamusuyla para kazanıyor ne var yani gündelikçiyse? helal olsun annene ayrica takdir ettim
00 Yorumla
+1 yılSenin doguran anneyi istemeyecek bir adam olursa uzaklas ordan
00 YorumlaBem ezicegini dusunmuyorum nedense adam belkide samimidir soylediklerinde inanmamani gerektirecek bir davranistami bulundu yoksa?
00 Yorumla
+1 yıleğer öyle birşeyden utancak olan varsa uzak dursun zaten boşver bir kaybın olmaz
00 Yorumla
+1 yılSen ahlaklı güzel bir kız değil misin? Olsam diye cümle kuruyorsun?
00 Yorumla
+1 yıltam tersi daha çok saygı duyarım. helal olsun annene bu arada
00 Yorumlao annenin toz aldığı bezi öperim.
111 Yorumla
+1 yılhayır saçmalama ya padişah torunu olsam gene farketmez ben seni sevdikten sonra senin anneninde padişah soyundan gelmesi ya da şu an oldugu kişi olması farketmez
00 YorumlaIste hacı hep bu sekil olumsuz düşündüğünüz icin kaybediyosunuz zengin bir züppeye umut baglarsan sorun eder ama ahlakli kendini tasiyan bir insan asla sorun etmez
00 Yorumla
+1 yılanneni takdir ettim. sen de annene layık ol ve tercihini doğru yap hatta annenin fikrini mutlaka al. bir daha da böyle saçma sapan şeylere kafa yorma. hakkında hayırlısı olsun.
00 Yorumla
+1 yılNereden cikariyorsunuz bunları biz böyle bir millet değiliz kim soktu sizin aklınıza bu düşünceleri
00 Yorumla
+1 yılbırakın bu küçük emrah-ayşecik modlarını. 2015'de yaşıyoruz
00 Yorumla
+1 yılAilemden asla utanmam begenmeyen kizina almasin arkedaş 😏
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeven kişi için bunlar engel değildir.
Helal ekmek yemek, emeğiyle çalışmanın hakkı
ödenemez.00 Yorumla
+1 yılYa bak canım o adam guvenilirse durustse ve seni gerçekten seviyosa hiçbir zaman başına kalkmaz annen çok iyi 😊adama guveniyosan eğer ister seni yani
00 Yorumla
+1 yılannenin işi kimseyi ilgilendirmez hem ne varmış annenin işinde? zengin birisi falan demişin oda adamın karakterine bağlı ezedebilir ezmeyedebilir
00 Yorumlane alakası var, annen sama bakmak için ekmeğinizin peşinde... bunun için seni istemeyecek adam zaten adam değildir.
00 Yorumla
+1 yıltabi ki hayır eğer öyle düşünen olursada şerefsizdir bence namusuyla para kazanan herkese saygım sonsuz.
10 Yorumla
+1 yılSırf bu yüzden anneni küçümseyip seni istemeyen olursa bu onun karaktersizliğini gösterir. Annen eli öpülesi.
10 Yorumla
+1 yılSalla boşver zengin kocayı. Para hersey demek değil. Gerçekten mutlu olacağını düşündüğün kişiyle evlen.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Neden olsun ki? Annen kötü bir şey yapmıyor. Ama sorun çelişkili ahlaklı olsam diyorsun. Değil misin yoksa?
00 Yorumla- Devamını Gör (114)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne