Kızlar biyolojik bir nedenle çocuğunuz olmayacak olsa taşıyıcı anne ile anlaşarak bebek sahibi olmayı tercih eder miydiniz? Erkekler siz bir eş olarak bu durumu ister miydiniz? Taşıyıcı Annelik Şöyle: Profesyonel olarak bu işi yapan insanlar var ve çocuk biyolojik olarak tamamen size ve eşinize ait oluyor. Erkekten alınan sperm ile kadından alınan yumurta birleştiriliyor ve başka bir kadının rahmine yerleştiriliyor. O kadının tek yaptığı çocuğu taşımak ve doğurmak oluyor.
Ben isterdim. Sonuçta bebek biyolojik olarak tamamen bana ait
Ben istemezdim. Çocuğumu başkası doğursun istemem.
Emin değilim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelllllll
Kızlar Çocuğunuz Olmayacak Olsa Taşıyıcı Anne İster Miydiniz?
Hayır böyle bir şey yapmazdım. Çocukları çok seviyorum ve anne olmak isterim. Eğer bu normal haliyle mümkün olmayacaksa maddi ve manevi olarak ben de eşim de uygun olursak evlat edinmeyi tercih ederim
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Neden tercih etmezsiniz peki? Çocuk biyolojik olarak tamamen size ait oluyor tek farkı başka birinin doğurması. Bir nevi babaların yaşadığı durum gibi oluyor yani
Bu bana çok uzak geliyor biyolojik olarak bize ait olsa da başkası sayesinde dünyaya gelmiş olduğu için aslında bir nevi evlatlık almak gibi görüyorum. İleride fikrim değişir mi bilemem ama şu anlık böyle
Eğer çocuğum olmasaydı evlatlık edinmeyi tercih ederdim. Sebebi ise yardıma muhtaç bir çocuğa yardım etmek. Madem çocuğum olmuyor ben de annesiz bir bebeğe annelik yapmak isterim. Ama bu taşıyıcı anneye istemem anlamına gelmiyor. Taşıyıcı anne de karşı değilim. Bebeğin biyolojik olarak bana ait olup olmaması hiç önemli değil. Önemli olan ona verdiğim emek. Evlatlık da alırım, taşıyıcı anne de isterim. Açık fikirli biriyimdir.
Gelmiyor işte. Kadın çocuğu o kadar karnında taşıyor, vücudu deforme oluyor vs. Bu kötü yaşantıdan, kötü yola düşmüş ve mesleğini sevmeyen bir eskorta gitmeye benziyor.
Kendim doğuramıyorsam, bir başkasının doğurmasını da istemem farklı olur ne bileyim kendimi kötü hissederim. Onun yerine evlat edinmek daha iyi olur, daha iyi hissettirir