- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılbu duruma qore deqısır.. eqer o dost dedıqın kısının sana bakıs acısı farklıysa ve bunu erkek arkadasın hıssettıyse ondan dolayı olabılır.. yada
o dost dedıqın qercekten senın en yakın arkadasınsa bence sevqılıne durması qerektıqı yerı sole.. cunku sana soyadını vermeden bukadar kısıtlamasına ızın vermemelısın.. sayqı sevqı ve anlayıs.. bunu unutma.. cunku sevqılın senın ıs hayatınıda etkıler.. kalıtelı arkadaslar edınmek herzaman önemlıdır.. ıs hayatında cok önemlı yerlere qelmenı enqeleyebılır sevqılın..011 Yorumla
Soran+1 yılya eğer başka bir konuda en ufak bi kısıtlamasını falan görsem tamam.. ama yok sadece bu erkeklerle konuşma kısmına deli oluyo hele ki ona karşı özel bi şeyi var . gerçekten kardeş gibi görüyo ya . zaten onun sevdiği var hemde yıllrdır seviyo karşılık bulamıyo bana durmadan dertlenirdi beraber neler yaptık kız kabul etsin diye sence beni sevse böyle bir şey yaparmı ?
- +1 yıl
dost dedıqın elaman senı qercekten dostu qıbı qoruo bu bellı.. bana sorarsan ben herzaman dost derım.. cunku ben en yakın arkadasımı kaybettım..
Soran+1 yıliyide eğer onu seçersem tamamiyle kaybederim sevdiğimi... kaybettim derken ? öldü mü ?
- +1 yıl
hayır.. ölmedi.. o arkadasımın bana karsı boş olmadıqını hıssettım sonrada duydum.. ve bı beklentı ıcıne qırmemesı ıcın qorusmemek en saqlıklısı olucaktı.. bende bıdaa qorusmek konusmak ıstemedıqımı soledım.. ayrıca söyle bısey var.. sevqılın bellı bı sure sonra qıdebılır ama sen yıne onu ararsan aynı sekılde bulamazsın dost dedıqın ınsanı.. cunku sen tercıhını daha once yapmıs olucaksın.. ve kıskanmak kıskanılmak quzl duyqu ama dozunu bılmek lazım.. soyadını vermedn bukadar sıkmsı senı nrml mi?
Soran+1 yılofff biliyorum :( ama zaten artık ben onu arayamam ki .. yani o kadar yüzsüz olamam. ama o kadar içim acıyo ki görünce anlatmam. evet sıkması normal değil ama ne yapıyım ben :(
- +1 yıl
senın özquvenını bıtırmeye calısıo.. ona baqlı yasamanı ıstıo.. ama sende bı bıreysın ve kendı kararlarını verebılırsın.. bunu ona anlatmalısın ve anlamazsa ayrılmalısın.. cunku bazen mantık sevqının önune qecmelı..
Soran+1 yılya ayrıl deme nolur ya başkahiç bir yol yok mu ikisinin de gönlünü yapacak hiç mi yolu yok bunun arkadaş ya.
- +1 yıl
bak ben sana söyluorum buqun o cocuktan uzaklasmanı ıstedı yarın ıs hayatına eqıtım hayatına karısıcak.. ve belkı calısma hayatın olmıcak onun elıne bakıcaksın.. sewqılın qıbı ınsanlar kaybetmeden olqunlasmayı bılmezler.. bende onun qıbıydım.. ama sonradan bazı seylerın farkına vardım.. ve bunun ıcın kaybetmek sart..
Soran+1 yıliyide bende kaybetmiş oluyorum çok seviyorum gerçekten çok seviyorum dayanamam bence. o benm için çok fazla şey yaptı çok şeyden vazgeçti yani şimdi bunlar uzun hikaye ama onun benim için yaptıkları bunun aşağısında kalmaz. eğitim hayatımı annemden babamdan çok düşünüyo. yani işte zor çok zor onsuz olmaz gibi geliyo.. bu yıl bitiyo okulum sene sonunda o dostum dediğim kişi gelecek ve bir şey diyecek bana biliyorum ne tepki veririm hiç bilmiyorum ama düşündükçe sevgilme çok kızıyorum
- +1 yıl
ozaman hayatında sureklı kurallarla yasayan bırı olucaksın.. ve bu kuralları sen deqıl o koymus olucak.. yanı bı köle qıbı.. ınsan kaybettıkce ders cıkarıo.. ve senınde yeterı kadar ders almadıqını dusunuorum.. ve karar senın bısey dıemem.. ben sadece fıkrımı sundum..
Soran+1 yılpeki teşekkürler..
En İyi Cevaplar
ßak 3 Şey Dosta Arkadaşa Güvenilmez .d At , Avrat , Silah .d Ciddi Boyuta gelirsek ; Sevgilin haklı: emin ol bildigi bişeyler olmasa ona karısmazdı. vazgeçmen gerekiyorsa vazgeçeceksin aşk fedakarlık istiyor. . .
023 Yorumla
Soran+1 yılvazgeçtim zaten ama içim hiç ama hiç rahat değil.. tamam da tanımıyorki ben kaç kez dedim ya bi tanış eğer sevmezsen konuşmam diye hyr diyo sadece bu konuda bu kadar katı kurallı..
- +1 yıl
Ya bak olabilir. şahsen ben birine bakınca o adamı sevmezsem degil 3 yıllık arkadaşı çocukluk arkadaşı olsada sildiririm. bazı insaların karakteri böyle. . sevgilinde benim gibi düşünüyormuş bana göre haklıdır. . . bende sevgilim için en yakın kız arkadaşımdan vazgeçtim tüm sırlarımı vs biliyor ama vazgeçtim görünce hafif gülümsemeyle selam veriyorum oda aynı şekilde o kadar. sende öyle yap. . .
Soran+1 yılbiz o kadar bile selam vermiyoruz . bakmıyoruz bile birbirimize. hiç görmedi ki nasıl biri bilmeden bunu yapmak çok saçma
- +1 yıl
Aşkta Mantık Yoktur. Ya Bak Dedigim Gibi. Bir İnsanı Sevmemek İçin Tanımana Gerek Yok. Hissetmen Yeter. Tanımayıpta Nefret Ettigim Çook Kişi Var. Ama sen tutup sevgiline baskı yaparsan bu benim arkadaşımdır söyledir böyledir iyice huysuzlanır kaybedersin . . . en iyisi şimdilik sevgilinin agzına göre yap zamanla selam verecek kadar yakın olursun arkadaşınlada...
Soran+1 yılzaman faln yok bu yıl okulum bitiyo sonra görüşemeyiz zaten küs ayrılırsak.. aynen dediğin gibi oldu başlarda birz mırın kırın etti niye bu kadar samimisiniz falan diye sonra baktı hala aynı arıyo falan sinirlendi sen kaşındın mesafeni koyacaktın falan dedi. ama ben ne yapabilirm ki kaç kez telefonunu açmadım her hafta bazı haftalar her gün aradı ama açmadım sırf istemiyo diye sonra oda niye açmıyosun diye kızdıkça sevgilim daha çok sinirlendi sana nasıl hesap soruyo diye. arada kaldım ya resmen
- +1 yıl
O Çocuk benim sevgilime aynı şeyi yapsaydı emin ol sen konuşsan bile o seninle konuşmazdı .d resmen hesap sormuş niye ne oluyor o . . sevgilin bi kez daha haklı baştan mesafeni koymalıydın. . . bence sevinmelisin bu durum sevgilinin seninle baraber olmak vakit geçirmek faydalanmak için degilde sana aşıktır gerçekten.
Soran+1 yılilk cümleni tekrar açıklarmısın anlamadım? ''O Çocuk benim sevgilime aynı şeyi yapsaydı emin ol sen konuşsan bile o seninle konuşmazdı '' bu cümleyi..
Soran+1 yılevet aynen öyle yapar.. biliyorum seviyor hemde çok seviyor . ya iyide bu ne saçma iş ya sevgilimden önce vardı benim dostum her derdin de sıkıntım da o vardı nasıl bekliyo benden direkt silip atmammı
Soran+1 yılhmm anladım. görüştü zaten görüştü ... şu an böyle küs gibi olmamızda o görüşmeden dolayı oldu zaten. aynı kafadaymışınız .d
- +1 yıl
aynı şeyi kız arkadaşım bana yaptırdıgı için seni anlıyorum. . . sana tek bişey diyecegim sen eger sevgilnle evlenmeyi planlıyorsan , düzgün biriyse , bu adamın gelecegi yapacagı iş felan belliyse yani kısaca deger biriyse bırak 3 yıllık dostunu 100 yıllık olsada vazgeç. çünkü en kötü anında sen ilerde onunla konusacaksın dostunla degil. yada ölüm kalım meselesi olsa o seni bırakıp gitmeyecek çünkü canla kanla baglısınız ama dostun bırakır kendi canını seçer. emin ol.
Soran+1 yıltek düşüncem bu zaten.. bizim tek sorunumuz var oda okul.. liseyi bitrdikten sonra okumayacaktı . durmadan gezen tozan biriydi. kız peşinde değil ama erkeklerle bilardo kahve kağıt içki falan yani alemci bir insandı liseside öyle geçmiş özellkle beni ilk sevdiği sırada karşılık bulamadığı için her gördüğünde deli olur du gider geceye kadar içerdi sonra gittim konuştum seni seviyorum ama bu şekilde olmaz diye ertesi günü gitti memleketinden ayrı bir yerde dersaneye yazıldı şimdi üniverstede..
Soran+1 yıleğer iki gün üst üste aynı erkekten mesaj gelirse direk atıyo kafası ama bi kez konuşmama falan bir şey demez pek sadece ters bakar :D onu da ben aldırmam . ertesi günüde konuşmam zaten huyunu biliyorum .d
Soran+1 yılevet onun için her şeye değer.. o ortamdan arkadaşlarından her şeyden vazgeçti 4 ayda bir anca gördü ailesini . hiç hastalık görmeyen kişi her ay hasta oldu yinede gelmedi çalıştı. yani ne bilim düşünüyorum da her şeye değer :) demek sende aynısın :)):)
Soran+1 yılçoğu kişi böyle diyo evet ama ben hiç öyle düşünmüyorum ki ne bilim valla
Soran+1 yıltamam eder :) sağol ya rahatlattın cidden de :):)
Soran+1 yılsağol :)
+1 yılsanirm arkadasin erkekti .dgrusunu yapmis bence sevglin .erkekler bi erkegn ne dusuneblcegni az cok thmn ederlerr demkki begenmedigi bisy vardi ortada yada kiskanmstr blmyorum ama bn olsam bnde byle yapardim.
15 Yorumla
Soran+1 yılbak evet bir çok erkek için dediğin doğru ama benim dostum dediğim insan çok farklıydı ki zatn ben sevgilime dedim bir tanış eğer sevmezsen konuşmam diye ama kabul etmedi . sadece bu konuda çok katı davranıyo anlam veremedim . diyorum konuşurken gel dinle ne konuştuğumuzu diye ama yok..
- +1 yıl
aynen katıılıyorum.kanka ayaa tötttt ayaaa :D
- +1 yıl
canim bak ayni seyi yasadim ki anlatyorum ,canin dyorsn yillarini veryorsun dostum dyorsun yalan oluyor hepsi .. bnde derdim bu cocukla ayni evde kaliyim bana yan gozle bile bakmaz dye oda baskasini sevyodu snra noluyo bilyomusn o sevdgni seninle konusarak unutyo .nefis bu .kimseye guvenme .bence birak bylesi iyi olmus .hadi dostun kiz olsa baska yorum yapardim ama bnce byle senn kararin ..
Soran+1 yılbilmiyorum ama hiç mi hiç beklemiyorum ya bana başka gözle bakmasını .. belki de haklısındır . teşekkür ederim :)
- +1 yıl
:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yıltabiki sevgili ben hiç bir zaman karşı cinsle kardeş arkadaş ömür boyu olunur tezine inanmıyorum muhakkak bişeyler olur o yüzden sevgilin son derece haklı bence...
04 Yorumla
Soran+1 yıltamamda hiç bir şekilde görüştürmüyo. ömürlük olmayabilir ama kendiliğinden bitse daha iyi değilmiydi konuşturmamak ta ne oluyo
- +1 yıl
bence haklı sonuna kadar haklı benim görüşüm bu
Soran+1 yılpeki.. teşekkür ederim yorumun için..
- +1 yıl
rica ederim ne demek
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. sevgilinden 2 gün sonra ayrılırsın. dostluk ömürlüktür. bu ayrımı yapamıyorsan zaten hayatın boyunca mutlu olamayacaksın demektir.
012 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bu kadar emin oluyorsun ki ayrılacağımzdan.. yada söyle soruyum diyelim ki eminsin ayrılmayacağından ne yapardın ?
- +1 yıl
hayat saçma sapan ilişkilerle dolu. kim şuanki sevgilinle evlenme ihtimalin olduğunu düşünüyormusun sen gerçekten. yada o bunu düşünüyormu. zaten mantıklı bir insan olsaydı senin dostunla görüşmene karşı çıkmazdı. kendisi görüşmek zorunda değil. ama seni kısıtlayamaz. sende mantıklı bir insan olsaydın ona karşı çıkardın. sanane benim dostum o derdin.
Soran+1 yılevet kesinlikle düşünüyorum evlenebileceğimizi.. bu hiç imkansız görünmüyo gözüme. bence çok dar bakıyosun . evet şimdiki ilişkiler çok saçma ama bu özellikle batıdaki ilişkiler bence biz doğu insanıyız . bugün birinin elini tutup yarın başkasının boynuna sarılmayız . evlenirmiyiz bilmiyorum ama oda bende çok istiyoruz. mantık konusuna gelince onun yaptığı gerçekten bana da mantıksız geliyo ama başka hiç bi konuda kısıtlama yok sadece erkeklerle konuşmalarıma çok dikkat ediyo ve özelliklede ona.
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
bir erkekle bir kız dost olamaz bence. kız ne düşünür bilmem ama erkek zamanı geldiğinde işi duygusallığa dökebilir. yada içten içten sana dost gibi görünüp ayrılmanız için fırsat kollayabilir. ve bunu hiç bir kız anlayamaz. yani boşuna o öyle biri değil deme. olabilirde olmayabilirde.
Soran+1 yılya tamamda sevdiği bi kız var üç yıldır o kızın peşinde kaç kez gittim konuştum kızla hayr dedi gbunu deyince o suratındaki ifadeyi ben gördüm.. kaç kez dertlendi bana kaç kez ben ne yapacam dedi bana karşı bir şey hissetse bunu yapar mı sence? ama çok sahipleniyo işte çok karışıyo bana sevgilimde buna katlanamıyo . mesela ulaşamayınca niye kapalı telefonn falan diyo . sevgilimde ben sormuyorsam onun ne haddine sana nasıl kızma hakkı buluyo kendinde falan diyo
Soran+1 yılbunu diyebilir ama demi .. mesafe koy diyebilir. görüşmeyeceksin demek te ne demek
Soran+1 yılartık çok geç gerçi ama.. neyse teşekkür ederim yorumların içn..
Ona bunu açıklasan iyi olur :D yani ikisinide idare etmek zorundasın sevgilin seni seviyorsa sana anlayış gösterir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbir sürü olay oldu zaten ilk başlarda sevgilim konuşmuyorum sanıyordu ama ben dostuma diyemedim seni istemiyo diye bide ikiside kavgacı bir şey korktum açıkçası . sonra yalan söylüyorum diye içim el vermedi ve söyledim sevgilime konuştuğumuzu bağırdı çağırdı bir daha adını bile almayacan ağzına dedi. ya her konuda çok anlayışlı üzülmemem için ne gerekiosa yapıyo ama bu konuda çok deli oluyo
:) yalan. seni kardes olarak görmüyo demek ki. erkeklerden kardeş olmaz kızlar bunu bi öğrenemediniz ya.
02 Yorumla
Soran+1 yılneden ? iyide 3 yıldır deli gibi sevdiği bir kız var ben gittim onun için kızla o kadar konuştum hayr dedi gittim onu söyldeğimdeki suratını ben gördüm . gerçekten bir şey yoktu aramızda
+1 yılarkadasın erkekse sevgilin haklı kanka ayağı g*t ayağı
01 Yorumla
Soran+1 yılerkek.. iyide bütün insanlar mı öyle .. hem sevdiği var ya .. o kadar uğraştım onu ayarlamak için bana karşı bir şey hissetse benden ister mi böyle bir şey
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilin haklı akıllı ol sevgilini kaybetmek istemiyorsan
011 Yorumla
Soran+1 yılneden haklı ? yani sevgilim var diye hiç kimseyle konuşmayacakmıyım ?
Soran+1 yılbu ne ya :D neyse tamam sağol .d
Cevap sahibi+1 yılsevgilini dinle...
Soran+1 yılonu çoktan dinledim ama içim içimi yiyo
Cevap sahibi+1 yılkizlari anlamak zor için içini yemesine bi gerekçe yok ben kendım erkegım yahu bır kızla kankaysam ya onu begenıyorumdur yada arkadasına bılmem neye ulasmak ıcındır bak dıkkat et arkadas demıyorum kanka dıyorum arasındada cok fark var sevgilini dinle sonrada beni :)takma kafana
Soran+1 yılneden peki ? sence kızlar çok mu aptallar arkadaş olacak düzeyde iinsanlar değiller mi ? nedn sadece kullanmak için seçiyorsun kızları
Cevap sahibi+1 yılcevremde ne kadar erkek varsa HEpsi bırlıkte olmak ıcın menfaat ıcın ne ıcın olcak yahu
Soran+1 yılbilmem bizim burda pekte öyle sayılmaz bence.. özellikle batının insanları dediğin gibi . ama biz doğu insanıyız erkekler kız diye ölmüyo burda herkes işinde gücünde sevince çok seviyolar belki ondandır ama dostlukta önemli..
Cevap sahibi+1 yılya ne doğusu batisi bacım ya sivasliyim kürtüm inan doğu kötü insanlar birşeyleri yaşamiyor daha kotu oluyor bunun batisi doğusu yok erkekle kadın dost olamaz bence kız aklına kötü birşey gelmesede erkek bi tarafinda şeytan oturur bunu bil...
Soran+1 yıldoğru allah erkekleri kişiliksiz yaratmış ne yapalım demi
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bende aynısını yapardım sevgilinin yerinde olsam .
05 Yorumla
Soran+1 yılneden ama neden ? bir yanlışı görmekdikten sonra neden ?
Soran+1 yıliyide senn hiç çok sevdiğin dostun yok mu ? yani kıskanıyo diye ondan vazgeçtiğini düşün çok kötü bir şey değil mi sencede
Soran+1 yıletmiyo zaten..
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar