Arkadaş ve sevgili?

Merhaba arkadaşlar 2 aydır üniversiteye gidiyorum ve hâlâ kafa dengi bir arkadaş bulamadım. Lise ve pandemi döneminde kendimi her açıdan geliştirdiğimi düşünüyorum geniş film dizi, oyun, kitap kültürüm hepsi var. 6 yaşımdan beri spor çeşitli sporlar yaptım, insanları da hep güldürürüm. Yakışıklı olmasam da giderimin de olduğunu düşünüyorum. Kısaca donanımlı bir insan derim kendime.(Lütfen yorumlara ilgi istiyorsun yazmayın ne de olsa burada anonimim.) Ancak şuanki hayatımdan hiç memnun değilim, tanıştığım insanlarla sohbeti hep ben ilerlettim hep ben konu açtım. Tanıştıklarımın neredeyse hepsi iki cümleyi bir araya getiremiyor ayrıca yukarıda saydığım şeylerin de hiç biri yok, sadece uyumayı severim diyen bile var. Artık kafayı yicem sanki herkes doğru arkadaşını bulmuşta bir ben kalmışım gibi hissediyorum. Mükemmelim demiyorum sadece mutsuzum. Yarın yine gidicem ve artık tek tabanca takılıyorum. Lisede agalarımla yaptığım taş@k muhabbetlerini özlüyorum. Bir tavsiye verin lütfen. Yaşım 18 bu arada

Arkadaş ve sevgili?