3 aylık kız arkadaşımda heyecan, heves yok ama yanımda olmak istiyor bu nasıl bi ilişki?

Herkese selam, şimdi kafam çok karışık şu site öyle bi denk geldi ki eminim bazı sorularım cevap bulucaktır. arkadaşlar benim 3 aylık bir ilişkim var. kız arkadaşım da ben de çalışıyoruz istanbulda. lafı uzatmak istemiyorum direk problemime geçicem. bizim ilk aylar olmasına rağmen heyecan heves kız arkadaşımda 0 yani bana öyle geliyor, daha yaş 26 (ben de aynı yaş) nedir yani bu içi geçmişlik bunu dedim en iyisi konuşaym onla, konuştuk benim mizacım böyle diyor. dakikalarca telefonda konuşuyoruz hep ben anlatıyorum o dinliyo sen konuş dediğimde çıt yok. mizacı böyleymiş. beni iyi dinliyor ama onu fark ettim. istanbul gibi yerdeyiz doğru düzgün buluşmuyoruz insanlar ilk aylarında can atar her gün olmasa da sık sık görüşmek ister dimi? bizde o yok. ha buluştuğumuzda da buz gibi oluyo bazen sus pus.. arada sıcaklaşıyo elimi tutup gözüme bakıyor falan ama hep sessizlik hep sessizlik, resmen istanbulda kızla yapacak şey bulamıyorum sürüklüyomuşum gibi geldiği için bana her yere... saatte bir mesaj atıyoruz o atıyo nasılsın iyiyim, ben atıyorum sen nasılsın iyiym ve bitiyo. bazen 'çok güzelsin' 'özledim' ve özellikle 'seni seviyorum' yazan mesajlarıma ya hiç cevap alamıyorum ya da sadece bi kaç sözcükle geçişip gidiyo.. artık gece telefon açmadan stres oluyorum bu sefer nelerden bahsetsem diye çünkü ben bişeyler bulmasam o telefonda da konuşamicaz. bir de onu seviyorum o da biliyo bunu inanıyo bana o da benimle olmaktan çok mutluymuş, çok özelmişim, bu zaman kadar kimseyi koymadığı bi yerdeymişim, bahsettiğine göre hiç uzun soluklu sevgilisi olmamış sadece bir kaç başarısız denemem oldu dedi. ve diyoki sana aşığım diyemem ben aşkı hiç yaşamadım diyo ama bu senle alaklı değil zaman ister sakın kendinle ilgili düşünme ben aşkın zamanla otuaracğını düşünüyorum diyor, ve ona göre her şey normalmiş aramızda olması gerektiği gibiymiş, diyoki: ''ben yanındayım elini tutuyorm gözünün içine bakıyorum sevgilim diyorum olması gereken bu'' diyor, da bana pek öyle gelmiyor. sevse daha heyecanlı hevesli olmaz mı? sanki bi yük tutuyorum elimde ve ben bıraksam düşecek gibi tek taraflı.. artık bu meseleyi kafaya takmaktan çalışamaz oldum, seviyorum da. o da birlikte olmak istiyo eminim ama bu koşullar düşündürüyo beni... nedir bu durumun izahatı özellikle bayan arkadaşlara soruyorum böyle bi durum beni aslında sevmeyip sadece boşluk doldurduğumu falan gösterir olmasın? aradan biraz zaman geçince kendimi terkedilmiş bulmayayım? ne yapayım gençlerr? yoksa bunlar hakikaten bir mizacın parçası olabilir mi? zamana bırak diyeceksiniz belki çoğunuz ama zaman akmıyor valla saç döküyorum arkadaş benim şu kadar kafama taktığım şey acaba gerçekten bi problem mi yoksa benim kuruntum mu diyorum sonra da... şimdiden teşekkürler.
3 aylık kız arkadaşımda heyecan, heves yok ama yanımda olmak istiyor bu nasıl bi ilişki?