Sevdiğim kız ile çok samimiyiz ama ilişki istemiyor yardım?

Biraz uzun ama lütfen akıl verin

Bir kızla tanıştım sosyal medya üzerinden şans eseri aynı mahallede çıktık konuşmaya başladık ben zamanla hoşlanmaya başladım ilk zamanlarda biraz geçmiş ten bahsettik birbirimize ailevi sorunları olan zor günlerden geçmiş bir kız kütüphane ye dahi gidemiyor son ilişkisinden dolayı güven sorunu yaşıyor aldatılmış aptal yerine koyulmuş exi dalga geçmiş kızın arkadaşıyla birlikte bana en başından bi işim koymayalım en azından şu anlık demişti ve bir ilişki İstemediğini söylemişti bende bunu bildiğimden dolayı hoşlandığımı söyledim isterse muhabbeti kesebiliriz dedim o ise böyle sohbet ederken iyiyiz ama ilerisini bekleme şu an için dedi zaman geçti baya bir bağlandım aşık oldum baya da bir samimi olduk çok kafaya takıyordum onu bunu fark etti ve gitmeye çalıştı bu hislerin bana zarar verdiğini söyledi izin vermedim bir kaç gün aramız baya kötüleşti onunda bu duruma ağladığına şahit oldum ama bir ilidki istemediğini 2 cihan bı araya gelse bizi oldurmayacağını ilk defa böyle sevildiğini bunu hak etmediğini söyledi biz ne arkadaş ne flörtuk özel birşeydik dedi sonra arayı düzelttik özür diledi bana çok değer verdiğini söylüyor ve bunu gerçekten hissettiriyor o olaydan sonra çok büyük kavgalarımız'da oldu ama hep barıştık bana kalbini açtığını daha samimi olduğunu söyledi bana eski ilişkisi hakkında herşeyi anlattı nefret dahi etmediğini zira nefretinde bir his olduğunu söyledi senin sevgin bana iyi geliyor beni iyileştiriyor güven duygusu geri kazanıyorum dedi baya bir samimileştik öyle bir noktsya geldik ki o benim uyku düzenime dahi karışıyor bende bana yavrum aşk bahçem bitanem diyor bende aynı şekilde çok agresif bazen çok kırıyor ama gönlümü almasını biliyor dikkat ediyor lakin bana Bir keresinde çok flörtöz olduğunu söyledi erkek çevresinin çok olduğunu söyledi ama samimi olduğu kişi 3-4 kişi dedi hepsinde bana anlatyi bunlar diye bu konuları ben açmıştım ama kimsenin benim yerimi tutanayacağını söyledi her özel gününde hediye alırım oda inatla reddeder benimle bu yüzden konuşmadığını bunu yapacaksam konuşmayalım falan der ama sonunda kabul ettiririm hiç teklif etmedim ona

Sizce oluru var mı nasıl oldurabilirim

Güncellemeler
+1 yıl
Düzenli olarak snapleşiykruz beni görüyor geçende fotogarf istedi yilsizim şu an olmaz dedim attırdı bir şekilde bana güzelsin dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada tokasını ve en değerli bilekliğini hediye olarak verdi bana hiç buluşmadık ama tipim için iltifat ediyor tipin yiyim falan vesaire
Sevdiğim kız ile çok samimiyiz ama ilişki istemiyor yardım?