Arkadaşlar 20gündür görüştüğüm biri var.. Aramız gayet iyi kendisi komutan askeri okul falan okumuş, benim için üniversite araştırıyor fikir veriyor ilgileniyor çalışıyormusun diye soruyor, kıyafetlerime karışıyor sahipleniyor bütün gün mesaj atıyor ilgileniyor kıskanç ve iyi biri gibi. o başka şehirde benim olduğum yerde askeri okulu okumuştu her neyse. ben geçen gün instagramında sınıf arkadaşımı gördüm ve ona aranızda bişeymi var dedim sevgilimde bana gidip kızlamı konuştun falan dedi halbuki konuşmadım. sonra tedirgin oldu biraz kouşmak istemedi ben üstüne gittim 1 senelik ilişkileri varmış falan görüşmüyoruz bayadır arkadaşıyla yanıma antalyaya gelmişti falan dedi. Ben bugün kızın instgrmda fotoğraflarına bakarken 40 gün önce ikisinin çekilmiş fotoğrafını gördüm 3 kişi daha doğrusu yani kız 40 gün önce antalyaya yanına gitmiş. sonra sevgilime mesaj attım güzinle en son nezaman konuştun dedim noldu dedi söylesene dedim bir aradı bişey sordu o kadar noldu onlamı konuştun dedi hayır dedim. beraber fotoğrafınızı gördümde bana yalan söyledin geçen sene demiştin dedim hayır yalan söylemedim geçen yaz işte onu kast ettim dedi bende ben bu kadar yakın olduğunu bilmiyordum dedim trip atma üzül me de dedi. bende üzüldüğüm falan yok neyse iyi geceler dedim oda peki iyi geceler dedi sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
İLK OKUL ARKADAŞIM kız yani 6 7 senedir görmediğim kız
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar