Sevgilim bana küstü? Erkeklere fazla ilgi göstermek fazla üstlerine düşmek kötü müdür?

Merhaba arkadaşlar, benim bir ilişkim var 3 senelik. Ben son zamanlarda yaklaşık 1 senedir falan bu adamın aşırı üstüne düşüyorum. Kaybetme korkum olduğunu falan açıkça belli ettim. Kendimden çokça ödün verip onun aşırı şakalarını/ davranışlarını alttan aldım, Her fırsatta onu ne kadar çok sevdiğimi söyledim, hep istediği hediyeleri almaya çalıştım, buluşmalara hep çok istekli oldum yeri geldi o mesaj atmasa da hep ben attım aradım, morali bozuk olduğunda her zaman destek oldum vb.

Geçen hafta bir olay yaşadık ben biraz şımarmak istemiştim ve bir saat falan soğuk yaptım. (Yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım ve bunu ona ifade etmeye çalıtşım) Fakat o günden beri 1 haftadır hep ben mesaj attım, aradım cevapları hep tek kelimelik oldu. Buluşmaya çağırdım 2 defa gelmedi. Benim de en sonunda canıma tak etti tek taraflı çabalıyormuş gibi hissettim. Ve ben de 3 gündür ona yazmıyorum. O da bana yazmıyor tabii. Şimdi ben 3 gündür yazmadığım için içim içimi yiyor ama yazarsam da hep böyle devam edecek ve kaybettiğim saygıyı geri kazanamayacağım gibi geliyor. Sizce bu gibi durumlarda erkeğin kafasına bir noktada dank eder mi? Beni artık cepte görmesini istemiyorum. Bana ilişkinin başındaki gibi saygı duymasını istiyorum.

Sevgilim bana küstü? Erkeklere fazla ilgi göstermek fazla üstlerine düşmek kötü müdür?