Sevgilimin bana karşı samimiyetine bir türlü inanamıyorum yardımcı olur musunuz?

merhaba. benim 3 yıllık bir ilişkim var. erkek arkadaşımın ailesi ve benim ailem bu durumdan haberdar. bu sene normalde istemeye geleceklerdi. ama paramız yok dediler. bende tamam dedim ama hayal kırıklığı yaşadım. ailemin hevesi de yarıda kaldı. şu an da kardeşine 5 bin liraya bişi almışlar gerekli olmayan bişiye ve benim moralim bozuldu. zaten 3 tane evleri var evlerine 3 maaş giriyor ve hala paramız yok diye ağlıyorlar. annem babamda üzüldü bu duruma bizim kendimize ait bir evimiz bile yok ama onlar kadar pinti değiliz. erkek arkadaşıma bu durumu dile getiriyorum seneye kadar para biriktircez diyip duruyor. ya bende meraklı değilim zaten hemen evlenelim demiyorum. sanki ben evlilik meraklısı gibi oldum ama bana başta gelicez gelicez diyip böyle yapmaları sizce mantıklı mı. üstelikte paraları gayette var annesi daha bir ay önce 3bin liralık dolap yaptırdı. valla sinirden kuduruyorum. soğudum erkek arkadaşımdan. başka arkadaşlarım da ne güzel sevgilileri bunları hep düşünüyor bizmki tam bir anne kuzusu anneside zaten diktatör. sizce ne yapayım?
Sevgilimin bana karşı samimiyetine bir türlü inanamıyorum yardımcı olur musunuz?