Ve kazandıysanız bunu nasıl başardınız. :)
En güzel hikayesi olan eig seçilecektir ;)
En güzel hikayesi olan eig seçilecektir ;)
Deli gibi birbirimizi sevdiğimiz bir oğlan vardı. Çok seviyordum. 18 yaşında ne sevgisi diyenler olabilir ama insan en çok bu yaşta seviyor be. Sonra sıkıldım yoruldum sevmiyorum dedi. Köpek gibi yalvardım l*n . Cidden. Ben ki kendisinden başka hiç birini ön planda tutmayan kişi yalvar yakar geri dön dedim. Dönmedi tabi ne olacak. Kendimi üzdüğümle boşuna hayatımın en güzel zamanlarından çaldığımla heba ettiğimle kaldım. Ama çok sevdim be. Düşünüyorum da şimdi onu öyle bir tek ben sevdim. Ben öyle bir tek onu sevdim. Çok uğraştım falan çabalarım sonuç vermedi. Sonra vazgeçtim yani en azından çabalamaktan vazgeçtim akışına bıraktım. Bir müddet geçti. Sonra bir gün ben tam her şey bitti diye düşünürken geri geldi. Bir salaklık daha yaptım her şeyin üstüne, onu geri kabul ettim. Biraz daha beraber olduk. Bir gün anladım ki ben onun yokluğuna vurulmuşum. O yokken içimdeki boşluk öyle bir büyümüş öyle bir kök salmış ki kendisi bile dolduramadı o boşluğu. Ben ona ulaşmaya vurulmuşum aslında. Sonra sakince konuşup tamamen noktalamaya karar verdik benim isteğimle. Ve ben artık kimseye ona baktığım gibi bakamıyorum. Ha yaşım küçük ileride neler olur neler diyebilirsiniz, katılıyorum. Geleceği hiç birimiz bilemiyoruz. Diyeceğim o ki zamana bırakın, üstüne gidip ikinizi de yormayın. Sakalımız yok daha sözümüz dinlenir mi bilemem ama belki birileri okur da hak verir.
İnan bana ben de aynı şeyleri yaşıyorum şu an sen bunu yazalı sanırım 1 yılı geçmiş belki görürsün belki görmezsin 15 ay birlikteliğimiz oldu bize de yaşı küçük muamelesi yapıldı kendi isteğiyle gitti olmuyor falan diye ben de senin gibi çok yalvardım gitmemesi için o inatla daha çok diretti ayrılmak için işte ben artık istemiyorum bir yerden sonra bitti diye biz tabi çok kez ayrıldık hep böyle kavgalar yüzünden ama birbirimizi de çok seviyorduk ayrılalı bugün tam 1 hafta oldu bakalım sonunda ne olur belki ben de onun yokluğuna alışabilirim ama bizi böyle durumda bırakmaları sonra pişman olup geri dönmeleri çok saçma
@Hissizleştirdinizzz çok merak ediyorum geldi mi geri
Eski sevgilim benden hic gitmek istemedi. d takii bn gercekten ondan vazgectiğmi anladğm güne kadr inanın ben deendm iyi sonçlar aldm. d. d başta cok seviyordm ve sevgimi belli edyordm ama belliydi o benm kadr sevmiyrdu beni bunu anlamam cok srmedi neyse baktm bana karşı ilgisz tabi biliyo bn onu cok seviyorum ve hic gitmem yaa oda bundn destk alyo bign ona çok soğk davranmaya basladm bir iki gn bu byle devm etti bn ilgsz oldkca o bana yaklasmaya basladı baktmki isler gzel gidyo buna ayrlmak istedğmi syledm nasl yalvaryo ne yaptm dyo seni sevyorm falan filn iste skldm dedm artk seni sevmiyrm dedm halbuki cok sevyorm ☺ zamnla o bana bağlandı ve ilgisi ne yaln sylyim bni kendinden soğuttu ve gercktn ayrldm tabi bu xamn zarfnda yanlslarıda oldu yanii hep affettm ama olmaz nereye kadr soncta devm edeblrdi ki.. d simdi bile hala aryo ve sen benden baskasnı sevemezsn dyo ☺☺
Yani kısaca vazgeçersen vazgeçilmez olursun diyosun :)
Kesinlikle boşuna dememisler kacan kovalanr 😉
@TheMecnun nasl anladn 😂😂
Aslnda sevglm salk deildi ben fazla kurnazdm tabi yetsemyodu bana 😂😂
@TheMecnun bizm hergnmz ayrı biseydi. d. d her uyandğmda farklı bir entrayla gözmü acyodm baktm olmuyo tm ask oldu bn yok dedm bu kez ☺
@TheMecnun kim bilir hatunun kac kisinin gönlnde meze olms. d
@TheMecnun bak bu cok iyi o zamn kymetni bil yazk kza yaa d. d. umarm üzlmez
@TheMecnun helal sana o zamn allh. Bir ömür mutlu etsn sizi ☺
@TheMecnun en azdan dürstce anlatmssn o senn gecmsn soncta gecsni karstrrsa geleceğinizi ykms olrsunuz
3 ay sormadi sonra geldi dedi hic sormak istemiyorum ama seni cok seviyorum bunu bil ama gecmiste ne yasadin dedi anlattim bende 1 saat agladi sonra geldi sarildi hic birakmadi yarim saat o ani hic unutmam o gun bugundur onu uzmemek icin elimden gelen her seyinyapiyorum bende onu cok cok cok seviyorum😊
@TheMecnun en azndan sonu mutlu bitmis ☺ buda sana ders olsn d. d.
Sence başka bir kızla çıkayımmi onunla dostken?
Ayy allhmm sen trol müsn. d. ddd. yoksa sacmalama tabiki hayr
İyiymiş valla. Bende bunu Son ilişkimde öğrendim ama soğudum. Dediğin gibi başta sıcak ilgi Alaka yapcaksın yoğun sonra bir anda vageçebişdiğini görünce üstüne düşüyor peşinde dolanıyor. Diğer Sevgililerim de hiç okadar üstüne düşüp kendimi geri çekmedim ondan onlar hiç üstlemedi bile :)
Benden ayrilmisti aldattigik icin sonra ozur diledim biraz oyun yaptim baristi sonra iste sevisme falan klasik seyker ayrildimmAgzim iyi laf yapiyodu tipimde oldugu icin halletmesi zor olmadi
Benim sevgilimde ayrıldı benden ama arkadaşız nasıl kazanıcam bilmiyorum
Arkadas kalin sonra dost olursunuz lisede sevgilimdrn ayrilmistim ama cok iyi ayrildik 😃 7 yillik dostuz her seyi birbirimize anlatiriz garip bir iliski 😃
Olmaz öyle
Pesinden kosmansan o sana doner
bir kez daha buluşup çok iyi davranıcam sonra ortadan kaybolup başka kızla piyasaya çıkcam olurmu reis?
Guzek fikir yani kendine guveniyorsan yap derim ama bence bulusma isini yapma o istemedikce
şimdi buraya öyle bir hikaye yazarım ki aglarsınız.. = )
Cevap
12Cevap
benı bırakıp gitti üc ay boyunca sinir krizleri gecirdim dersleri bıraktım hıçkıra hıçkıra aglayarak gözlerimin sızıyla uykuya daldım hep gelecek umuduyla bekledim iki ay gectı arkadsm aptal bırak artık ona baglanma sevmıyor sevse dönerdi dedi o an gercek buz gibi suratıma vurmustu kabullendım donmeyecegını arayamazdm numarasını degsmsdı faceden ulasamazdm dondurmustu ve ayrı sehırlerdeydık karsına cıkamazdım cunku tek umudum yok olurdu yya hayır derse ıste bunu göze alamadım sonra sahte facenı gördüm sogudum ve o gün onu sevmeyı bıraktım acılı sözler paylasmadm facede ama sitemli sözlerde paylaşmadım çunku bu bile ona fazlaydı yasak ettıgı herseyı yaptım ve gözune sokarak facede paylastm ıkı gun sonra aradı ve bana döndü meger bu kadar basitmiş onu sevdgnızı bılırse asla geri gelmez cunku ceptesındır ama vazgecersen vazgectıgın an gerı dönermıs :))
Benden hoslanan bir cocuk vardi. Bende biraz hoslaniyodum sevgili olduk. Ve beni gerçekten seven twk insan olduğuna okadar çok inanıyorum ki hala. Iste aylar sonra ayrıldı benden. En yakın arkadaşı ya o ya ben demiş fwkan sözde. Sonra ayrıldık ben gerçekten cok seviyodum oda. Ilerleyen zamanlrda baskasiyla sevgili oldu. Ben hala onu beklerken somra ben başka biriyle sevgili oldum yanino diğer cocuga yenisine evet dediğim gün bu bana döndü dün gibi hatırlıyorum oan gözlerimden yaş gelmişti yenisinu birakamzdim. Onunla oynamjs olurdum ama onu seviyodum.. yenisini birakmadim. Aylar sonra tekrar benimle barışma istdi fekan ama bana onu unutturmuslardi. 3 yıldır beni seviyor daha geçen tekrar die söyledi ama kalbimde zerre bişey kalmamis. :((
Ya sence başkasıyla çıksam nasıl olur ona inat?
Çünkü elimden geleni yaptım
ben eski sevgilimi kazandım ama şöyle ki kendisi ayrıldı saygı duydum uzun uzun mesajlar attım dönmeyince görüldüde bırakınca mesaj atmadı atmadım kısacası içim acısada umursamıyor gibi yaptım bir süre sonra mesaj atmaya başladı bir yerde görmüş beni falan konuştuk öyle barıştık kendi pişmanlığını dile getirdi yani at gibi gitti sürünerek döndü :)
Bizim olayda böyle yavaştan yazmaya başladı bana bir tavsiyen var mı :) ?
Yok wpye tişörtsuz foto koydum aşka inanmıyorum tarzında durumlar yazdım :D devammi?
Beni çok seven sevgilimden ayrılmıştım, aradan zaman geçtikten sonra ona karşı hala bir şeyler hissettiğimi fark etmiştim ve onun da hala beni sevdiğini bildiğim için mesaj atmıştım. Başta yüz vermemişti ama bir gün kenara çekip sarılmıştım ona ve o şekilde barışmıştık :D
Aramadım sormadım geri döndü hep. Hatta 1 saat öncede aradı. İşten ayrıldığımı duymuş. İş teklifi varmış. bir sorun yaşıyım hemen arar. Nerden duyuyo onu da bilmiyorum. Ondan sonraki erkek arkadaşımdan ayrıldığım günün ertesi aradı. Böyledir. Kendi haline bırak mutlaka döner
Ben normalde yazardım haklıda olsam ne numaramı silmiş ne de instagramdan çıkarmış kendi haline bıraktım hala seviyorum ama bilmiyorum döner mi dönmez mi
Kazandım. Yeni sevgilisiyle kanka oldum, onun hoşlanmayacağı şeyleri yaptırdım etkilersin diye kandırarak. Hayatta hiçbir şeyden bu kadar zevk almamıştım 😂
Kazanmaya çabalamam ki eski adı üstünde birinden vazgeçtim mi dönmem hiç bir şekilde zaten kazanmaya çabalarsam ne bilim dönersem falan benim için ilk olur bu
Geri donmeyen erkek yoktur...
Bir kadinin cabalamasina gerel yok bunun icin.. Biz sadece beklemeliyiz geldiginde kicina tekme basma keyfini tekrar yasamak icin 😂😂
bişey diyim mii. ilkin bende ikincisi olmazz. ilk şansını değerlendirseydi ikinci şansı hak etmezdii... biraz düşün anlıycaksın canısı
Kazandım.. Vazgeçtiğin an geri döner genelde.. Dönmeyip napsın gerçi😉
Çok doğru okadar uğraştım dönmedi artık pes ettim baktım mesaj atıyo neden böyle yapıyon diye ulan terk etmişsin teşekkürmu edicem birde :D
Bellı bır zaman sonra kendınızı fızıksel olarak ıyılestırmıs ve mutlu enerjık bor ruh halıyle karsılasıyorsunuz ve gayet kıbar olgun umırsamaz davranıyorsunuz zaten pesınızden gelıyor;)
Bırakıyorsun kendi hallerine belli bir zaman sonra dönüyorlar tabiiki bıraktıkları kişi aynı kişi olmadığından havalarını alıp gidiyorlar :)
Kazandim ben istersem elde ederim vede cok sinirli oldugu halde sinirini yumusatip tekrar bana asik olmasini sagladim tabi sonra ben terkettim 😊
Eski öküzüm geri dönmek için çok çabaladı çok kapımın önünde sabahladı ama hayatıma başkasını aldım. Eski sevgili eski sevgili olmayı hak eder
Valla bende bir şeytan tüyü vardı ben ayrılırım benden hemen sonra yenş sevgili yapar ve daha sonra pişman olur döner ve benden vazgecemez hep benim hikayem böyle oldu 😀😀
evet kazandım. valla köpek gibi geri döndü. 1 hafta sonra tekrar tekmeyi bastım :D
Sevgilim beni terk etti bende her konuşmamizda kızdım ona şimdi neden böyle yapıyosun diyo cevap bile vermedim bir tavsiyen var mı bana? :)
valla ortaya bir laf at kenara çekil :)
kazanma gereği duymadım ohhhh iyiki terk ettim dedim pişman değilim yine olsa yine yaparım
Evet oldu :) Başka bir kızla çıkarken beni seviyordu
neden eski sevgilim tarafından kazanılmadıysam o yüzden kazanmadım.
Oha taş gibiymişsin diye birisi için hiç anlatmıyim hatırlamak istemiyorum.
Hayır kazanamadım aslında kazanmak içi çaba da göstermedim çünkü eski sevgilim yok
kazanmaya çalışacak bir hata yapmadım
bu yüzden hikayem yok 😊
Eski adi ustunde niye kazanmak istiyesinki gittiyse birmistir ben gitdiysem donmem zaten
Hepsi geri döndü benim bir şey yapmama gerek kalmadı.
yalvarmayarak güçlü durarak. ama benden bir kere vazgeçen bir daha vazgeçer prensibimden yola çıkarak kabul etmedim dönüşlerini
eski sevgili kazanılmaz eski sevgiliye şans verilir
ben kazanmadım o beni kazandı olur mu:)
Sevgilim beni terk etti bende her konuşmamizda kızdım ona şimdi neden böyle yapıyosun diyo cevap bile vermedim bir tavsiyen var mı bana?
anlayamadım ben konuyu. seni terketti, her konuşmamızda kızdı diyosunya terkettikten sonra mı konuştunuz?
Geri donmeyen eski sevgili yoktur.
Kazanmaya calismadim hic
Deger vermeyi birakinca dötünden ayrilmiyorlar
eski sevgili ile uğraşacağıma dersime çalışırım
Eskilere takılı kalmadım hiç
Eski sevgilim olmadıki
O beni kazanmaya çalışsın
eski sevgilimi neden kazanayım :)
Okuldayken karşılaşmıştık oyy gözümün önünde hala
Giden gitmiştir hafız.
Ben kazanamadim hep kaybettim
biten defterleri tekrar açmıyorum :D