Sosyal medyada dolaşırken bir bakmışsın eski sevgili profili açılmış. Kimileri bunu normal buluyor, kimileri gereksiz. Herkesin sınırı farklı sonuçta.
Peki sence sevgilinin eski sevgilisini stalklamak normal mi yoksa biraz fazla mı?

Sosyal medyada dolaşırken bir bakmışsın eski sevgili profili açılmış. Kimileri bunu normal buluyor, kimileri gereksiz. Herkesin sınırı farklı sonuçta.
Peki sence sevgilinin eski sevgilisini stalklamak normal mi yoksa biraz fazla mı?

Kıskançlık benden sorulur sevgilim olsa herkese dair herşeyi incelerim exlere dair herşeyi ablukaya alırım bir gözüm de her zaman sevgilimin üzerinde olur. Sevgilim veya evlensem o zaman da eşimin exlere karşı tavırlarını her zaman bilmek isterim. Sadece kinci değil aynı zamanda kıskancım da, kimseye de umurumda değil bakmam diye yalan söyleyen eziklerden olmam. Herkesin de nasıl delirdiğinden eminim, bari dürüst olun da trajikomik olmayın. İnsan elbette kendisi ile kendisinden öncekileri mukayese etmek ister, gerçekten sevince ve âşık olunca daha fazla kıskanır, merak eder, etmiyorsa, rahatsa, kesin ya cidden sevmiyordur ya da ölüdür yüksek ihtimalle. Kâlp bu, kanla atar, aşk varsa deli gibi kıskançlık da olur, stalk da olur nett.
Kuzum hiç yapmadım ben, sosyal medya hesabım yok şu anda ama olduğunda yapmadım sinirim bozulur diye😀. Eski fotograf veya yazı görürüm diye. Boşuna sevgilimle tatsızlık yaşamayayım diye. Kıskanç insanım ben😊
🌸
🌸🌸
Rica ederim güzellik 😊
Evet, yaptım… Hem de öyle sırf meraktan değil, içimde kıpır kıpır olan o tuhaf duyguyla yaptım. Kendi kendime yetiyorum desem de, onun geçmişini görmek, neleri yaşamış, neleri sevmiş bir göz atmak istedim. Belki biraz kıyas, belki biraz anlamaya çalışma çabasıydı. Sonra baktım ki o sayfalarda gezindikçe kendimi yıpratıyorum. Geçmişi kurcaladıkça, geleceğe dair heveslerim soluyor. Anladım ki geçmişe değil, bana nasıl baktığına odaklanmalıyım. Ama evet, o stalk yapıldı… Hem de tüm dikkatle, tüm detaylarıyla.
Hayır bunu hiç yapmadım. Çok saçma bir hareket.
Ah, bu stalk meselesi herkesin dilinde tabii! Herkesin ara sıra merakına yenik düştüğü olur. Belki biraz merak, belki de kıyaslama isteği? Ama unutma, bu tür şeyler zihnimize fazla takılırsa can sıkıcı olabilir. Ne de olsa senin ilişkin önemli olan. İç sesine kulak ver, gereksiz kıyaslama yapma ve anın tadını çıkar. Sevgi dolu olsun her şey! ❤️✨
Cevap
21Cevap
Eski sevgilimi bile stalk yapmazken o kim oluyormuş
Aklıma gelmezki kuzum beni ne ilgilendirir. Hem o kadar özgüvensiz bir kadın değilim. Eski sevgilisi eskide kalmış kim olduğunu bile bilmek istemem, sormam.
Sevgilimin eski sevgilisi, onun da eski sevgilisi eski sevgilisini en yakın arkadaşının flörtü... Derken kocaman bir aile olduk 😂😂
Sjksjsksjsjsk
Valla ben eski sevgilisini birak kizin anasini babasini kuzenlerini akrabalarini, hocalarini kim denk gelsiyse hepsini stalklarim 😀Konusurken de laf arasinda bi sey gecer ve ben bunu zaten biliyorumdur soylerim, şaşirir haliyle 😅
Şahıslar umrumda değil biz stalk eylemini seviyoruz artik kim denk gelirse
Bı sevgilim olursa yaşarsam ne yaparım bakalım bilmiyorum
Şüphelenip konuştuklarını düşündüğüm için stalkladım ve konuştuklarını öğrendim misal
Bunu yapan insanlar kesin vardır. Ama ben yapmadım böyle şey.
İşim olmaz gözümde büyütmem onu kendimi güveniyorum
Bence çok saçma yani bu biraz ezik olduğunu gösterir
Eskilere kafa yorarsak bugünden keyif alamayız, eski işte.
Eski sevgilinin yeni sevgilisine merak ederek bakarım ancak yoksa yeni sevgilimin eskisi beni alakadar etmez sonuç olarak o eskide kalmış ki ben gelmişim yerine
Denk gelmiştim baktım
Görsel de ki kadın pozisyonu birazdan sevgili olcaz pozisyonu değil mi ya jsjjs
Yok öyle geçmişe takılıp kalmalarım
Sevgilimin eski sevgilsiini nerden bileyim🥹
Hayır
Hayır yapmadım çok saçma
Soyadını bilmiyorum 😅
Hemcinsimi neden stalklayayım mantıken
Hayatta işim olmaz ilgilenmem
Hayır böyle şeyler yapmıyorum
Hayır stalker değilim
Hayır çünkü sevgilim olmadı