başak burcu kızı
başak burcu kızı
başak burcu kızı
başak burcu kızı
başak burcu kızı
nasıl aşık olur
başak burcu kızı
başak burcu kızı
başak burcu kızı
başak burcu kızı
nasıl aşık olur
Merhaba,
Bir kere şu gerçekle yüzleşmen gerekiyor. Bu kategorideki burçlar evlilik ve koca meraklısı değillerdir. Seninle evlenmesi için bir tane sebebi varken mutlaka 1000 tane evlenmemek için sebep bulabilir. Çünkü kariyer ve güç başak burçları için vazgeçemeyeceği temel şeylerdir. Ama aşık edersen neden olmasın.
Öncelikle onu etkilemenin ilk yolu ne istediğini bilmen olacaktır
Ağırbaşlı, ciddi akıllı ve nazik biriysen
Yeri geldiğinde dostu, arkadaşı babası kardeşi olabilirsen,
İlişkide ipi tutan kişi olursan ve az buçuk söz geçirebilirsen
bu ilişki ömür boyu gidebilir. Ama dikkat ! Hİç ummadığın anda terk edebilir. Bir anda soğuyabilir. Aşık olmaktan ve mantıklarını kaybetmekten korkarlar.
Selam ben başak burcuyum
Başak burçları kendisiyle vakit geçiren erkekleri sever eğer başak burcunun yanında duruyorsan o an ondan başka hiç birşey ile ilgilenmemelisin başak burçları genelde çok duygusallar ona göre davran ve en önemlisi ona sakın yalan söyleme yalanı hiç sevmezler
Bir şey daha var onun sakın ama sakın kalbini kırma acıtır ❤
Daşak burcu erkeklere aşık olur
espri mi yaptın şimdi sen? zekanı ölçtürmeye git bir ara
Burca göre evlilik olacagına inanddıgına göre bence sen baktır mal
piçinnnn evladı. orossspu cocugu
Cevap
0Cevap
bir başak burcu olarak söylüyorum başak burçları kolay kolay aşık olmaz ama eğer ona herkesten farklı olduğunu herkes gibi sıradan biri olmadığını kanıtlayarak kendine aşık edebilirsin zaten aşık olursa ilişkiniz güzel giderse sana her anlamıyla güvenirse ilerde evlenmeyü düşünebilir :))
bir başak burcu olarak söylüyorum kesinlikle ona güvendiğini hisettir , yeri gelince bir dost ol ve onu olduğu gibi kabul et, eleştirmektense bazı konularda desteğini sıklıkla belli et.
burcla alakasi yok karaktere bagli
Aşık edersen en aptal sevgili olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar