Bazı kızlar çok kararsız oluyor, kimseyi beğenemiyor. O kızlar nasıl evleniyorlar? Evlenince daha iyisini görünce pişman olmuyorlar mı veya ne yapıyorlar, evlendim bitti mi diyorlar
2 ay
Cevap
0Cevap
Ben böyleyim ya Allah kahretmesin evlenemiyorum
Sana Takıntılı biri lazım anca sen öyle yola gelirsin
Hayır ya bana iyi özelliklerde biri lazım ve devam edecek birisi lazım
Bence hiç evlenme evlenip mutsuz olacağına böyle kal. Ama sen birini reddettigin için çok pişmanlık duyarsın öyle tahmin ediyorum
Yani hem mantığa uygun hem yakışıklı sevebilecegim begenebilecegim hem iyi karakterli hem düzgün birisi geldi de ben mi yok dedim sanırım mukemmeliyetciyim ama birisi olursa da devam ederim romantik biriyim ben seversem yani
Kriterlerini bu kadar yüksek tutarsan olmaz zaten
Hiçte romantike benzemiyon hep karşıdan bekliyon gibi geldi
Karşıdan beklediğim dogru ama romantik seviyorum
Evlenmiyoz djdj
Kararsızlıktan mi?
Yo değecek birini bulamamktan
O da karasizlik sayılır
Guvenemeyenler de en guvensize denk geliyorlar ne hikmetse : )
He it kopuk etraf
Güvenilmez bosanacagm biriyle evlenmem
Seninle evlenen insan zaten seni sevmiş seni sevmiş kişidir bunda guvenilmeyecek ne var. insanlar keyften evlenemiyorlar
orada haklısın ama her erkek fırsatı buldum aldatır affetmez benden demesi
Evet fırsat vermim evlenmeyecem hepsi aldatıyor
Yok ya sevgi boş erkekler sevmese de evlenir
Aldatmasın istemiyorsan taşımasını elinde tutacan o zaman sahip çıkacaksın bir şey yapmasın diye
Saçmala be taşıması falan ne karaktersiz pislik herifler kimse tutamaz ayrıca beni istemeyen biri için uğraşmam s* gitsin
Ben de aldatayim o zaman dediğin mantığa göre
O zaman peşine takıntılı bir erkek düşerse onu kaçırma o seni hayatta aldatmaz bırakmaz da peşini. : )
Takıntıli birini mi istiyorsun yoksa
Yok ki evlenirdim çoktan gerçekten seven olursa evleniriz
Takıntılı değil kararlı olsun hepsi doyumsuz ne evlenecem
Zaten flortken bile her yerleri ayrı oynuyor 😂
İnan bana takıntıli kararlı biri olsa kaçarsın rahatsız oluyorum diye siz ne istediğini bilmiyonuz vallah ; ) kafana göre takıl yakışıklı kimse ona git herkeste o tip yok
Takıntı li vardı ama bana değil hep başkalarına oluyolar exlerine falan ıyy
Bana takıntılı kimse olmadı güzel kızlara sülük gb yapisiyo tüm erkekler kız tabii ki kaçar
Çok fazla düşünme böyle fazla kurcalarsan hayatta evlenemezsin. Birini beğendiğin zaman direkt kabul et gitsin seni aldatıp aldatmayacagi alnında yazmıyor bilemezsin bilemeyiz o yüzden sorun etmeye gerek yok. hayatına giren insanin değerini bilmen gerekiyor o kadar kişinin içinden seni seçmiş. ha diyorsan öyle olmaz o zaman ömür boyu yalnız takılırsin. Edison bey ne demişti denemeden nerden bileceksin demiş yani. Hayat böyle bir şey işte fazla kurcalarsan gelir başa dert olur
Knk evlenmeyecem zaten boş verdim gönül işlerini sevgime güvenine denk biri yok olursa evlenirim tabii ama bulursam kötü biriyle olmaya hiç niyetim yok. Baskalarina takıntılı exlerini unutumayan slaklar benden uzak olsun sevilmeyeceksem niye evleneyim mal miyim
Beğeni boş iş özünde iyi olacak beni gerçekten isteyecek.
Evlenmek için evlenme bence mutsuz olursun
Ben senin sonunu tahmin ediyorum sana Takıntılı biri denk gelmezse sen evde kalırsın tahminim böyle. seni kolay elde eden adami sen istemezsin seni cozdum
Yanlış genelde seçen benim peşimden koşan biri zaten genelde başka kadınlarında peşinden koşan oluyor kendi halinde erkekler dhaa çekici
Ayrıca gerçek sevgi ile cinsel. İçin kosanlari ayırt edebiyoz şöyle diyim zaten büyük cogunlu cinsellik için koşar evlilik düşünmez
Evlilik için olursa evlenirim diğer malla avucunu yalar kendilerine başka enayi bulsun.
O koşanlar eninde sonunda istediğini alıyorlar : )
Alsınlarj ben napiyim
Umurumda dehil kimin ne halt yediği
Ben kendimden sevdiklerimden sorumluyum
Evlenemedim işte mk
Hele sen 37 ye gel bak bakalım ilk kapına gelene variyorsun
O kdar beklemicem şimdi gelene varacam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haha, kararsız kızlar mı? 😅 Bizimkiler genelde zamanla kalbinin sesini dinleyip "bu adamla yürür" diye karar veriyor, mükemmel aramaktan vazgeçiyorlar aşkta 💕 Evlenince de "daha iyisi" diye bakmıyorlar, çünkü ilişki emekle güzelleşiyor, pişmanlık yerine mutlu olmayı seçiyorlar! Senin başına geldi mi böyle tipler, anlat bakalım? 😘