Deli kadın sevmek cesur adam işidir. Siz ne düşünüyosunuz bu konuda?

tabi ki deli kadın.
"Akıllı kadın değil deli bir kadın tercih etmeli"çünkü ; içi dışı birdir, yalanla dolanla işi olmaz. Herşeyi ap açık söyler. Gizlemesini de iyi bilir. Mesela, acısını hiç belli etmez, kimseye kendisini acındırmaz, adam gibi güçlüdür, adam gibi sevmesini bilir deli kadın. Akşam biryere mi gidecek baktı ruju mu bitmiş hiç aldırış etmez , ben böyle de güzelim der , kendini beğenme değildir bu kendine güvenmedir. Deli kadın böyledir ışte , kendini düşündüğü kadar da karşısındakini düşünür. Asla kin tutmaz, sadece sevdiğinin elinden tutar. Hiç bırakmamakcasına. Öyle büyük sever ki , öyle değer verir ki , bu cesaretinden dolayı arkadaş çevresi ;"ne yapıyorsun sen böyle, deli misin?" derler. İşte bundan deli kadın olmak. Yeri gelir adam gibi adam olurlar , sevgileriyle erkeğin aklını alırlar, ışte böyledir deli kadınlar. Arkasına bakmaz, geçmişiyle pişman olmaz deli kadınlar, ileri de pişman olacağı şeyi de asla yazmaz deli kadınlar. Yeri gelir bir gece vakti yolda yalnız başına yürürler, namus bekçilerine asla gerek duymazlar, kendisini korumasını bilir deli kadınlar. Aşk'ı arkadaşlığı ayırt edebilir deli kadınlar. Asla duygularından emin olmadan kimseye umut vermez, "umut" verdiği insana da "unut" demez deli kadınlar. Yeri gelir öyle bir topuklu ayakkabı giyer ki yürümek mucizedir, Ama mucizenin adıdır, deli kadınlar. bir erkeği ayakkabı gibi sever deli kadınlar, her ne kadar da ayağını arkadan vursa, kendisine acı verse , hoşuna gitti mi , sevdi mi o ayakkabıyı tüm acıyı kenara atarlar. Tamiri asla sevmez deli kadınlar, kırılan birşey oldu mu direkt atarlar. Tıpkı kendilerini kıranı olduğu gibi. İşte böyledir deli kadınlar, yalansız, cesur ve biraz da mert asla tahammulleri yoktur , kalplerine almazlar na'mert.
Içi dışı bir oldukları için bazen yanlış anlaşılsalar da , hiç takmazlar. Çünkü , zamanla kaybetmekten aldıkları cesaretle cesur olmuşlardır deli kadınlar...
Ne söylenirki bunun üstüne.. Ağzınıza sağlık.
Bu önermeye göre deli olanın zeka seviyesi düşük mü? Hayır, kesinlikle kadınımın zeki olmasını isterim. Ne Zararı olabilir ki en fazla? Madem birbirimizi seviyorsak? Sanırım bunun nedeni de benim deli olmam😛 İki deli sonra naparız öle😅
Hayır kesinlikle zeka seviyesi düşük değil eig erkeğe bakarsanız deli kadını anlarsınız arkadaşımız çok güzel anlatmış :)
Asıl ben Teşekkür ederim
Genelde deli dolu kadınlar sevilir ama erkeklerin kendinden azcıkta olsa sivri kadına pek tahammülü yok
Haklısın
helal bacııma :D
3 yorumdan en iyisi buydu :)
Ve samimi buldum 😊
Cevap
15Cevap
deli kadın sevmek akıllı ve cesur adam işdir. Akıllı adam bilirki hayatın tadı kadının yaptığı delilikler ve çılgınlıklarla çıkar ve cesaret gösterip ayak uydururursa inanılmaz mutlu anlar yaşar
Evet çok doğru
Biri deli kadin la ilgili bir yazi yazmis o yazıyı okuduktan sonra anladimki deli kadina asik olunurmus..
Güzel yazmış arkadaş
Hmm.. anlaşıldı neyse çaktırma geçti artık :)
Mersi bayım 😊 :)
Kızın delisi makbuldür. Deli gibi seveni, deli gibi ağlayanı. Asla vazgeçmeyeni
Sevdiğim bir söz
Ya ne bileyim bir puan bir puandır :)
Rica ederim :)
Zeki kadınlarla başa çıkamaz erkekler ;) o yüzden bence aptal görünümlü zeki kadın ;)
Zeki hiç bir şekilde bahaneler i yalanları yemez , deli zaten umursamaz bile
Deli dolu fakat bir okadar da zeki kadin)
En güzeli..
Nerde nasil davranacağını bilen her kadın
Deli kadınlar genelde girdiği her ortamda sevilir
İkisini bir goturen kadini bul ve evlen demişler
Deli kadınlar zekidirde aynı zamanda
Evet tabi doğru
Deli kadın iyidir en azından yalan dolanı yoktur
Doğru. Açık sözlü olurlar genelde
Bana deli bir kız lazım artık kesin eminim 😊
hayırlısı..
Deli kadin zaten zekidir o yuzden deli kadin
Doğru bir yaklaşım..