Güzellikten kastın sadece dış görünüşse ben de sana katılmıyorum 😂 ah insan ne muhteşem özelliklerle donatılmıştır sence en önemlisi kaşının gözünün şekli mi 😆
Bu tür bağdaştırmalar alınma lütfen ama bana hep saçma gelmiştir. İnsan inceliyoruz kumaş değil. Ve ben güzelliği ölçüt almadığından bahsediyorum gidip de tipini hiç beğenmeyeceğim birisinden değil 😅 Durumu doğru ele alırsak; tipten ziyade ağzını açtığı andan itibaren etrafa fışkıran cümleler benim ölçütümdür. Güzellik sonra gelir.
Ama bu dediğin farklı. Ben güzelliğin en ayırt edici kıstas olmadığını vurguladım. Güzelliğin çokluğu beni ırgalamaz. Örnek vereyim; iş yerinde bir kadın var ve tipini millet beğenmez laf eder. Fakat kadın öyle güzel konuşuyor ki konuştukça güzelleşiyor. Olabilir mi böyle bir şey ya. Tamamen bakış açısı
@PuşiliTürk fotondan belli zaten kimin hangi cagda kaldigi o yuzden taryismayacam yprumun varsa kendi yorumunu yapabilirsin benim gorusumun altina atlama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Erkek olsaydım kendini bulmuş bir kadını severdim. Güzellik sahici bir gülüşe bakar. Eh zeka ondan daha önemli sayın soru sorucu
Kendinu bulmus tan kasit nedir acabilir misin
Ne olduğunu, ne istediğini bilen bir kadın. Bunun altı dallanıp budaklanır. Detaylı düşünebilirsin konu hakkında
Guzel açıklayıcı olmuş teşekkür ederim
Rica ederim
Senin gibi düşünmüyorum bence guzellik en olmazsa olmazi bu konunun ama bu guzel aciklamandan dolayi eig sececgim
Güzellikten kastın sadece dış görünüşse ben de sana katılmıyorum 😂 ah insan ne muhteşem özelliklerle donatılmıştır sence en önemlisi kaşının gözünün şekli mi 😆
Sevgili dostum sana cok basit bir soru soracağım rengini kesimini begenmedigin hangi elbisenin kumas kalitesi senin icin onemli oldu
Bu tür bağdaştırmalar alınma lütfen ama bana hep saçma gelmiştir. İnsan inceliyoruz kumaş değil. Ve ben güzelliği ölçüt almadığından bahsediyorum gidip de tipini hiç beğenmeyeceğim birisinden değil 😅 Durumu doğru ele alırsak; tipten ziyade ağzını açtığı andan itibaren etrafa fışkıran cümleler benim ölçütümdür. Güzellik sonra gelir.
Peki sevgili dostum ilk intibaya dis görünüşle ulasmaz miyiz
Önemli izlenim bıraktığı bir gerçek fakat açken ben değilim bu nolcak :((
Hic tipi igrenc gelen bir insanin huyunu merak ettin mi karakterinu ya da
Ama bu dediğin farklı. Ben güzelliğin en ayırt edici kıstas olmadığını vurguladım. Güzelliğin çokluğu beni ırgalamaz. Örnek vereyim; iş yerinde bir kadın var ve tipini millet beğenmez laf eder. Fakat kadın öyle güzel konuşuyor ki konuştukça güzelleşiyor. Olabilir mi böyle bir şey ya. Tamamen bakış açısı
Senin icin partner adayi değil ama bak altini cizerim
Eski sevgilimden örnek vereyim o zaman. Tipini konuştukça sevmiştim.
Ama yetmemis
Evet karakterde sıkıntı yaşadık 🤣
Zeki kadın zaten bakımlı olur yani otomatikmen güzelde olur.
Zeki kadın zaten güzel kadındır abi :D@arikovanii@sahte_o7
Abi ne alakası var
Bakımlı kadın her zaman güzeldir.
Zeki ayri bakimli ayri guzel ayri abi oss de ilk bine giren 1.50 boyunda 80 kilo kiz da guzel olamaz yani
1.60 altı kızlar çekicidir abi bence
80 kilo bile olsa
Aşırı olmaksızın
Zeki kadin diye bi sey yoktur en zekiyim diyen bile parayla dusurulur
Kadinlar param yok diye benimle olmuyor liginden misin
20 yasima kadar sevgiliye doydum ve gacilari cabuk cozerim sdnin gibi agzimin suyu akmaz
Yavrucugum niye saldırıyorsun bu görüşte misin diye sordum
Tercihim zekiden yana
Neden böyle düşünüyorsun
Erkek olarak zengin tercih ederimmmn
Mal mülk onemseyengillerden olsam kadinin parasıyla isim olmazdı
Zeki olan güzeldir zaten
Cok basit bi genelleme olmus abi ya 80 kiloluk kiz zekiyse guzel mi yani
Benden zeki olmamali bu yuzden dış gorusunus derim
Farkli bir bakis açısı bunu tuttum
Ayakta uyutulmak istemem😂
gören de çok zeki zanneder hanım kızımızı
@pusiliturk saldırmaya gelmissin de yeri degil
@PuşiliTürk oyle bir iddiam yokda uzaktan senin sazan oldugun belli :)
Bosver hocam sen bunları.
@PuşiliTürk fotondan belli zaten kimin hangi cagda kaldigi o yuzden taryismayacam yprumun varsa kendi yorumunu yapabilirsin benim gorusumun altina atlama
Pusili bas git
@PuşiliTürk la olm kimseyi savunmaya calistigim yok sizin gibi mericgillerden tiksiniyorum sadece
Zeki kadın
Bi kadının zeki oluşu erkegi niye etkiler ki
zeki
Neden